ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΟ Σηφης είναι σε άσχημη κατάσταση και πιστεύει ότι είναι ένα κακό όνειρο και οτι θα ξυπνήσει  και θα ξαναβρεί τη Μελίνα δίπλα του,αλλά η Μελίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Αχιλλέα και ζουν τον έρωτά τους.
Ο Σηφης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αποφασίζει να κυνηγήσει τη Μελίνα όπου κι αν βρίσκεται,η Μελίνα  τρομοκρατημένη από αυτό που συμβαίνει με τον Σηφη προσπαθεί να κρυφτεί για να μην την βρουν  γιατί είναι πλέον ζήτημα ζωής .
Ο Σηφης οπλισμένος ψάχνει τη γυναίκα του στο Λονδίνο και αυτών που ζει μαζί της,η Μελίνα σε κίνηση απόγνωσης φεύγει από το Λονδίνο και πάει στο πατρικό της σπίτι στο Πόρτο Ράφτη γιατί πλέον η σωματική ακεραιότητα του Αχιλλέα  κινδυνεύει και δεν μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους.
Η Μελίνα ζητάει διαζύγιο με δικηγόρο από τον Σηφη και εκείνος απαντά σαν τρελός ότι δεν  θα την πάρει κανένας απ αυτόν.
Η Μελίνα δείχνει ερωτευμένη με τον Αχιλλέα αλλά κατά βάθος αγαπάει τον Σηφη που πληγώθηκε από αυτόν με όλα αυτά που έμαθε γι αυτόν και ετσι παρασύρθηκε στον έρωτά του Αχιλλέα .  Μετά απ όλα αυτά θα γυρίσει μετανιωμένη στον Σηφη καθώς είναι ακόμα ερωτευμένη  και νιώθει ασφάλεια μαζί του!!!
Το παιδί όμως που κυοφορεί η Μελίνα είναι του Αχιλλέα και πάντα κατά θα τον θυμίζει...Αραγε πόσο θα κρατήσει ο γάμος Μελίνας-Σήφη;;;;;;;
 
Top