Και άλλες εξελίξεις στο Μπρούσκο

Και άλλες εξελίξεις στα επεισόδια Μπρούσκο, σύντομα θα δούμε ένα νέο πρόσωπο που είναι γυναίκα και μάλιστα θα εμπλακεί ερωτικά με τον Σηφη,στην προσπάθεια του να ξαναβρεί τη γυναίκα του τη Μελίνα. Η συγκεκριμένη γυναίκα θα ονομάζεται Εύα και θα είναι εξ αδελφή της Βασιλικής και το και το επάγγελμα που κάνει είναι αεροσυνοδός στα Χανιά. Σύντομα θα δούμε να γνωρίζετε ο ένας με τον άλλον και να  γοητεύονται ο ένας από τον άλλον.
Πολλές εξελίξεις στον 
Μπρούσκο

Τι άλλο θα δούμε στον Μπρούσκο.


Η συνάντηση μεταξύ τους θα γίνει όταν η Εύα( το καινούργιο πρόσωπο) θα επιστρέφει στα Χανιά και θα συναντηθεί τυχαία με τον Σήφη στο αεροδρόμιο, από την πρώτη ματιά αρχίζει ένα έντονο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Αρχίζουν πλέον να να βρίσκονται κρυφά και να έρχεται περισσότερο ο ένας κοντά στον άλλον, μάλιστα η Εύα θα γνωρίσει τυχαία την Μελίνα η οποία θα εκδηλώσει μεγάλη αντιπάθεια για το πρόσωπο της Μελίνας.

Το παράξενο στον Μπρούσκο είναι ότι ο Σηφης θέλει να βλέπει και την Εύα, αλλά θέλει να κάνει και μια καινούργια αρχή με τη Μελίνα. Και εκεί είναι που τα πράγματα θα περιπλέκουν στη σειρά Μπρούσκο.
kai alles ekselikseis ston mprousko


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ


ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ 
 
Top