Μπρουσκο η συλλογή των επεισοδίων 85-86-87-88-89

Μπρουσκο  επεισόδιο 85 Στην Κύπρο η Δάφνη κάνει τις διακοπές της.

Μπρουσκο  επεισόδιο 85- Δευτέρα 21-1-2014

 

Μπρουσκο επεισόδιο 85 -Στην Κύπρο η Δάφνη κάνει τις διακοπές της.Στην Κωσταντίνα η Αδριανή κανονίζει να τις γνωρίσει γαμπρους. Ο Μηνάς κάνει μεγάλες προσπάθειες να ηρεμήσει την Βασιλικη για το ψέμα του. Της  Ειρηνης λέει ο Νεκτάριος να πάει το σίδηρο που έπινε η Μελινα για  ανάλυση να δούνε τι γίνεται.Ο Σήφης λέει στον Μηνά να μιλήσει στην Εύα για να τα ξαναβρούν. Ο Ματθαίος συναντάει τους δικηγόρους του και τους λεει να προβουν στις κατάλληλες ενέργεις για να σταματήσει η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες. Η Μελίνα ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατασταση και ο Αχιλλέας είναι δίπλα της. Η Αναστασία ανακοινώνει τους αρραβώνε της με τον Αντώνη. Το dvd που έκρυβε ο Σήφης βρήκε η Στεφανία και το βλέπουν η Αγγελική με τον Μάρκο.


 

 Μπρουσκο  επεισοδιο 86-Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία

Μπρουσκο  επεισοδιο 86-Τρίτη 28-1-14

  Μπρουσκο επεισοδιο 86-Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία ανακαλύπτουν ότι το dvd που δείχνει τον πατέρα της Μελινας με την βόβμα είναι εξαφανισμενο και καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Οι γαμπροί που προξενεύει η Αδριανή στην Κώσταντινα προκύπτουν να χουν προβλήματα. Η Δάφνη δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μαρκο. Τα λεφτα του Μηνά τα χαίρονται η Αλίκη με τον πατέρα της και ο Μηνας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να μην διαλυθεί η συνεργασία με τους Ματθαίους και τηλεφωνεί στον Αχιλλεα αλλα δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ευριδίκη έχει βάλει στο μάτι την Μελίνα με κίνδυνο ακόμα και την ζωή της Μελίνας.


Μπρουσκο επεισοδιο 87-Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελίνα από έναν δολοφόνο

 Μπρουσκο επεισοδιο 87-Τετάρτη 29-1-14

  
Μπρουσκο επεισόδιο 87-Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελινα από έναν δολοφόνο κινδυνεύοντας η ίδια. Ο Αχιλλεας με τον Νεκτάριο τσακώνονται με τον Ματθαίο γιατί θέλει να βγάλει την φωτογραφία του πατέρα τους απο το γραφείο. Οι Ματθαίοι πιστεύουν οτι πίσω από τον δολόφονο που πήγε να πιάσει την Μελίνα κρύβονται οι Γιαννακάκηδες και πάνε στην Κρήτη για να τελειώνουν με την συνεργασία τους. Ο Μηνάς προσπαθεί να μάθει που χαλαέι τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης και χειροδικει.
Η Αναστασία αποφάσισε να κανει καινουργια αρχη και να ξεχάσει το παρελθον και δωρίζει το νυφικό που θα φόραγε αν παντρευόταν τον Ματθαίο. Ο Μαρκος λέει στον Σηφη ότι θα συνεργαστει με ανταγωνιστες της οινοποίας του και ερχονται σε ρήξη. Η Εύα θέλει πολύ να συναντήσει τον Σηφη εκείνος δέχεται αλλα είναι παγωμένος μαζί της. Ο Αχιλλεας οργισμένος στο σπίτι του Διαμαντη ορμάει στον Σηφη και τον φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οτι έβαλε κάποιον να δολοφονήσει την Μελίνα.

Μπρουσκο  επεισοδιο 88-Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας

 Μπρουσκο  επεισοδιο 88-Πέμπτη 30-1-14

 Μπρουσκο  επεισοδιο 88-Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας και θα ρίξουν βαριές κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Ετσι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος να διαλυθεί και ο Διαμαντής ανγκάζεται να εκβιάσει τον Ματθαίο σε οικονομικα και σε άλλα θέματα. Η Αναστασία ειναι αποφασισμένη να παντρευτουν με τον Αντωνη και εκείνος συναντάει τον Ματθαίο ώστε να μην ξανενοχλήσει την Αναστασία αλλά ο Ματθαίος αντιδρα και δεν αρέσει καθόλου του Αντώνη. Η Εύα παρακαλάει τον Σήφη να ναι μαζί αλλα εκείνος είναι ακόμα ψυχρός μαζί της.  Ο Σήφης επειδή ειναι πολύ θυμωμένος με την Μελινα μια τρομερη αποκάλυψη θα της κάνει που θα φέρουν τα πανω κατω σε όλους. Η Αλίκη πιάνει την Βασιλικη και τις λέει τα πάντα για τον Μηνα.

Μπρουσκο  επεισοδιο 89

Ο Ματθαίος δεν θα συγκινηθεί από τις προειδοποιήσεις που θα του κάνει ο Αντώνης και θα του ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η στάση του επάνω στο θέμα της Αναστασίας.  Ο Αντώνης θα εκφράσει το μεγάλο παράπονο που έχει και στον Διαμαντή για την στάση που κράτησε στο θέμα με την Αναστασία αλλά θα μάθει τι πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός.Ο Αχιλλέας εξοργισμένος ζητά από τον Μηνα να μεταφέρει στον Σηφη ποια είναι η γνώμη του και οι προθέσεις που έχει για το θέμα με τη Μελίνα.Η Βασιλική θα αντιμετωπίσει το Μηνα και θα τον ενημερώσει πως τα ξέρει όλα για όσα έχουν γίνει με αυτόν και την Αλίκη,ενώ η Αλικη ξανά συνεχίζει και βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του Μηνα μαζί με τη Βασιλική.Παρά την αντίθετη στάση του Διαμαντή ο Μάτθαιος θα αποφασίσει να μείνει στην Κρητη και να γυρίσει στην Κύπρο μαζί με τον Αχιλλέα ενώ θα πάει να βρει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους του αρραβώνα.Ο Γιώργος θα πάει στην Κύπρο για να βρει τη Μελίνα μετά από τη μεγάλη αποκάλυψη που έκανε στην γυναίκα του ότι εκείνος έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων προκαλώντας τη μεγάλη καταστροφή αλλά και τους θανάτους.


προτεινόμενα

 
Top