mprousko-epeisodia-129-130-131-132-133

Μπρούσκο Επεισόδια 129-130-131-132-133

Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και  τα επεισόδια από το Μπρούσκο

Μπρούσκο επεισόδιο 129-Δευτέρα 31-03-2014

Περίληψη ΜπρούσκοΟ Νεκτάριος θέλει να μάθει πια την αλήθεια σε σχέση με την υιοθεσία του και ζητάει από τα αδέρφια του να κάνουν εξέταση DNA.Ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας δεν ξέρουν τι να κάνουν και σκέφτονται να του πουν την αλήθεια αλλά φοβούνται πως θα αντιδράσει.Αλλά επειδή ο Νεκτάριος επιμένει πολύ τους φέρνει σε δύσκολη θέση.
Αφού επιστρέφουν η  Αναστασία και ο  Αντώνης από το ταξίδι του μέλιτος, μια ευχάριστη είδηση τους περιμένει, όμως η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ όταν ο Σήφης τους πει ότι έρχεται στην Κρήτη η Μελίνα.Ο Αχιλλέας λέει στον  Ματθαίο ότι έχει κανονίσει να βγει με την Αλεξία και μένει άναυδος, τώρα που η Μελίνα λείπει στα Χανιά.
Στον Μάρκο η Δάφνη του λέει κρυφά ότι κάτι παίζει μεταξύ Διαμαντή και Ευριδίκης. Ο Μάρκος όμως πιστεύει ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει μεταξύ Ευριδίκης και Διαμαντή και πάει να τα πει όλα στον Σήφη. Η Μέλίνα θα συγκλονιστεί με μια συνταρακτική αποκάλυψη για ποιά ήταν τελικά τα αίτια της αποβολής που είχε.....

Μπρούσκο επεισόδιο 130-Τρίτη 1-4-2014

Περίληψη ΜπρούσκοΗ Μελίνα είναι συντετριμμένη και σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Σήφη όμως πολύ τσαντισμένος είναι μαζί του και ο Μηνάς.  Όλοι η οικογένεια του Ματθαίου είναι τρομοκρατημένοι μην τυχόν και ο Νεκτάριος εξαφανιστεί από κοντά τους. Η Δάφνη τελικά έχει πάρει την απόφαση τι θα κάνει με τον Μάρκο και του την ανακοινώνει.Ο Διαμαντής για να δυσφημίσει ακόμα μια φορά τον Ματθαίο δείχνει στην Αναστασία φωτογραφίες που τον παρουσιάζουν ως άντρα που κοιτάει την προίκα.Η Κωνσταντίνα έκανε κάτι που εκνεύρισε τον Μηνά πολύ προσέλαβε στο καφενείο την Αλίκη. Ο Νεκτάριος βρίσκει συμπαράσταση στην Δήμητρα και έρχονται κοντά με όλη την οικογένεια και η Χριστίνα εκνευρίζεται. Η Βασιλική πιέζει πολύ τον Σήφη να του αποκαλύψει η Ευριδίκη τι έκανε και έχασε η Μελίνα το παιδί.Η Μελίνα αρχίζει να νιώθει φοβισμένη απ' την ψυχρότητα του Αχιλλέα απέναντί της και η Δάφνη την συμβουλεύει πως αν δεν επιστρέψει γρήγορα στη Κύπρο ο Αχιλλέας θα αντιδράσει απρόβλεπτα γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

Μπρούσκο επεισόδιο 131-Τετάρτη 2/4/2014

Περίληψη ΜπρούσκοΟ Σήφης μιλάει με την Ευριδίκη και την ρωτάει τι έκανε και έχασε η Μελίνα το παιδί και εκείνη αρνείται τα πάντα. Μετά την άρνηση τη Ευριδίκης ο Σήφης νιώθει πιο ήρεμος γιατί πιστεύει ότι πλέον δεν φταίει αυτός που έχασε η Μελίνα το μωρό. Ακόμα ο Σήφης μιλάει με τον Διαμαντή και τον πιέζει να μάθει τι σχέση έχει με την Ευριδίκη. Η Δάφνη συμβουλεύει την Μελίνα για τον Σηφη που μπλέκεται συνέχεια στην ζωή της.Τελικά ο Νεκτάριος έχει εξαφανιστεί και ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα μιλάνε με την Δήμητρα για να μάθουν που είναι. Ο Νεκτάριος δεν είναι σε καθόλου καλή  ψυχολογία  και κάνει μια παράξενη κίνηση που θα φέρει στο φως ένα παλιό μυστικό.
 Στην φυλακή πάει η Μελίνα να επισκεφτεί τον πατέρα της και τον ρωτάει να μάθει ποιές ήταν οι αιτίες που πυροβόλησε τον Σήφη.

Μπρούσκο επεισόδιο 132-Πέμπτη 3/4/2014

Περίληψη ΜπρούσκοΗ Μελίνα όταν θα ακούσει στο τηλέφωνο του Αχιλλέα γυναικεία φωνή γεμάτη ζήλια θα φύγει για Κύπρο. Όλη η οικογένεια του Ματθαίου έχουν σοκαριστεί με την εξαφάνιση του Νεκτάριου αλλά κανείς δε ξέρει ότι ο Νεκτάριος είναι στην Κρήτη και μιλάει με τον Διαμαντή για να μάθει για την υιοθεσία του πιστεύοντας ότι ξέρει. Ο Διαμαντής από την αποκάλυψη του Νεκτάριου σοκάρεται. Η Χριστίνα είναι πολύ πληγωμένη γιατί βλέπει ότι όλη η οικογένεια Ματθαίου αγαπάει την Δήμητρα. Η Δάφνη και ο Μαρκος πάνε για πικ νικ αλλά δεν τους βγαίνει και τόσο καλά. Η Βασιλική τσακώνεται άσχημα με την Κωσταντίνα και απαιτεί να την απολύση την Αλίκη .Ο Σήφης νιώθει πολύ άσχημα γι αυτά που έχει κάνει στην Μελίνα και μιλάει με την Εύα και της ξεκαθαρίζει τα πάντα για την σχέση τους. Ο Σήφης όταν μαθαίνει ότι ισχύει η φιλοξενία του Διαμαντή στην Ευριδίκη ανησυχεί. Ο Αντώνης και η Αναστασία  λένε στον Σήφη ένα άσχημο νέο που αφορά την υγεία του και εκείνος φοβισμένος δεν ασχολείται πλέον με τίποτα αλλο.

Μπρούσκο επεισόδιο 133-Παρασκευή 4/4/2014

Περίληψη ΜπρούσκοΗ Αναστασία κι ο Αντώνης αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να καθησυχάσουν τον Σήφη που είναι πάρα πολύ αναστατωμένος αφού αναβλήθηκε το χειρουργείο του.Ο Νεκτάριος θα γίνει μαλλιά κουβάρια με την οικογένειά του αλλά και με τη γιαγιά του αφού θα τους κατηγορεί ότι του κρύβουν πάρα πολλά πράγματα που αφορούν την υιοθεσία του .Η Δήμητρα θα είναι αυτή που θα σταθεί δίπλα στο Νεκτάριο αλλά και θα τον ηρεμήσει και όλο αυτό το σκηνικό να σταθεί αφορμή να έρθουν πιο κοντά.Το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Νεκταρίου και Δήμητρας θα εξοργίσει την Χριστίνα όπου και θα επιτεθεί απέναντι στον Νεκτάριο.Ο Διαμαντής είναι πάρα πολύ ανήσυχος αφού έμαθε ότι ο Νεκτάριος έμαθε ποια είναι η κανονική του μητέρα.Η Μελίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα πει και στον Αχιλλέα ένα πρόβλημα που την αφορά αλλά και τη στεναχωρεί αυτό το πρόβλημα είναι η απόκτηση ενός παιδιού.Οι εξελίξεις θα ξαναρχίσουν στη σειρά μπρούσκο όταν η Δάφνη θα δεχτεί την πρόταση γάμου από τον Μάρκο αλλά η απάντηση που θα πάρει ο Μάρκος θα τον εκπλήξει.
 
Top