9-mines-epeisodio-182-1836-184


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 184 - 185 - 186

 9 μήνες επεισόδιο 184

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Άννα να είναι συγκλονισμένη και να βρίσκει την Άντρη και να της ζητάει εξηγήσεις που έχει κρύψει εκείνη και η Ντορέτα το μωρό.  Η Άννα δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει και φεύγει συγκλονισμένη. 

 Ο Άλκης είναι εκνευρισμένος και συναντά τον Τζόνι και του επιρρίπτει ευθύνες ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την αλλόκοτη συμπεριφορά που έχει η Κρίστη.  Η Δάφνη ζητάει από τον αστυνόμο Σερέτη όταν τελειώσει την ανάκριση του Πέτρου να την αφήσει να τον δει.  Ο Πέτρος σκέφτεται ότι πρέπει να δώσει στη Δάφνη το ημερολόγιο της Έλενας και εκείνη τη στιγμή χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.  Τότε ο Πέτρος αντιλαμβάνεται ότι η Δάφνη τον κάρφωσε στην Αστυνομία.  

Την ίδια ώρα οι γιατροί ολοκληρώνουν το χειρουργείο της Έλσας και του Μάνου και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.  Η Εύα είναι κι εκείνη στην αίθουσα της αναμονής και λέει στη Μαρίνα ότι έχει φτάσει η στιγμή να πληρώσει και εκείνη για τα δικά της λάθη και την ενημερώνει ότι η Δάφνη ξέρει όλη την αλήθεια για τον πατέρα της. 

Ο Πέτρος οδηγείται με χειροπέδες στην Αστυνομία για να καταθέσει όσα γνωρίζει για το κύκλωμα.  Η Έλσα μεταφέρεται στην εντατική, ενώ οι γιατροί ξεκινούν τη διαδικασία μεταμοσχεύσεις στο Μάνο.  Ταυτοχρόνως ένας δημοσιογράφος ενημερώνει την Εύα ότι ο Πέτρος συνελήφθη. 

Ο Πέτρος στην κατάθεσή του δίνει το μεγαλύτερο στέλεχος τον Βίκτωρα Αλεξιάδη από το κύκλωμα τοκογλύφων.  Οι έρευνες που έκανε ο Ανδρέας στην Αθήνα αποδίδουν καρπούς, μιας και βρήκε στοιχεία που αφορούν τη Δάφνη.  Ο αστυνόμος Σερέτης δεν δίνει άδεια στην Εύα να συναντήσει τον Πέτρο μήπως κι εκείνη είναι μπλεγμένη στο κύκλωμα τοκογλυφίας.  Αυτό το γεγονός εκνευρίζει την Εύα.  

9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 185


Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Χρήστο και τη Μαρίνα να παίρνουν την απόφαση να πουν ψέματα στον Μάνο σχετικά με το μόσχευμα.  Ο Κυριάκος είναι συντετριμμένος μιας και η μητέρα του, του είπε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ ύστερα από την απόφαση που πήρε σχετικά με τη μεταμόσχευση. 

Την ίδια ώρα η Κρίστη εξακολουθεί και βγαίνει μόνη της σε μπαρ και την πλησιάζουν δύο νεαροί.  Ταυτοχρόνως η Έλσα ξυπνάει στο νοσοκομείο, αλλά έχει υψηλό πυρετό προκαλώντας ανησυχία στο γιατρό.  Η Δάφνη εξακολουθεί και ανακρίνει τον Πέτρο θέλοντας να μάθει μυστικά για το κύκλωμα τοκογλυφίας αλλά και στοιχεία για την μητέρα της.  

Η Μάρθα προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένη στο θέμα της Φωτεινής αλλά και στο μενταγιόν που της έλεγε η Δάφνη σχετικά με τη μητέρα της.  Η Κρίστη θα φύγει από το μπαρ ζαλισμένη και δεν καταλαβαίνει ότι δύο νεαροί την ακολουθούν και έχουν άγριες διαθέσεις.  Η Έλσα εξακολουθεί και έχει μεγάλο πυρετό προκαλώντας έντονη ανησυχία σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. 

Η Δάφνη με την Εύα θα έχει έναν άσχημο καβγά με την Εύα να την κατηγορεί ότι είναι αχάριστη, αφού την μεγάλωσε για τόσα χρόνια λες και ήταν δικό της παιδί.  Την ίδια ώρα η Μάρθα με τον Ανδρέα βγάζουν το συμπέρασμα ότι η Φωτεινή είναι η Έλενα και η μητέρα της Δάφνης και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να της το πουν.  Οι δύο νεαροί ακινητοποιούν την Κρίστη και είναι έτοιμοι να την πλησιάσουν, αλλά προλαβαίνει ο Τζόνι και την σώζει την τελευταία στιγμή.

 Η Μαρίνα είναι σαν χαμένη μιας και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο οι γιατροί τρέχουν πανικόβλητοι.  Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι της ταραγμένη και με σκισμένη ρούχα. Ο αστυνόμος Σερέτης λέει στον Πέτρο να προσλάβει έναν δικηγόρο και εκείνος αρνείται λέγοντας του ότι θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες μόνος του..
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 186


Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Αντρέα με τη Μάρθα να παίρνουν την απόφαση να κρατήσουν μυστικό αυτό που ανακάλυψαν για τη μητέρα της Δάφνης. 

Ο Ανδρέας ενημερώνει τη Δάφνη ότι γρήγορα η Φωτεινή θα βρει την ταυτότητά της και εκείνη του απαντά ότι την καίει περισσότερο το θέμα της μητέρας της.  Την ίδια ώρα ο Άλκης έχει συνεχώς στο μυαλό του το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με την Κρίστη. 

Η Κάτια δείχνει αποφασισμένη να πάει με τον Μάριο στην Ολλανδία για να ξεκινήσουν εκεί τη ζωή τους.  Ο Χρήστος μιλάει στον κοιμισμένο Μάνο και του λέει ότι είναι ανήσυχος για την υγεία της Έλσας.  Η Εύα παραμένει άυπνη και περιμένει να μάθει για τον Πέτρο, αλλά εκείνος βγαίνοντας της λέει ότι δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ στη ζωή του. 

Τελικά η Άννα τολμά και το κάνει και αποκαλύπτει στην Κρίστη όλη την αλήθεια για το παιδί.  Ο Κυριάκος είναι συγκλονισμένος σχετικά με την πορεία της υγείας της Έλσας και απειλεί θεούς και δαίμονες. 

Την ίδια στιγμή η Κρίστη είναι συγκλονισμένη από αυτά που έχει μάθει και ψάχνει να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά της.  Ο Τζόνυ παίρνει τηλέφωνο τον Άλκη για να μιλήσουν για την περιπέτεια που είχε η Κρίστη.  Έτσι λοιπόν οι δύο άνδρες θα έχουν έναν τηλεφωνικό καβγά και τότε ο Τζόνη του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια σχετικά με την Χαρά και ότι εκείνη τον ανάγκασε.  

Ο Άλκης μένει άναυδος με αυτά που ακούει.  Την ίδια ώρα ο Πέτρος αφήνει ένα σημείωμα για την Δάφνη και το ημερολόγιο της μητέρας της.  Ο Ανδρέας πηγαίνει και επισκέπτεται τον Πέτρο και ο Πέτρος του ζητά να σταθεί στο πλευρό της Δάφνης.  Εκεί ο Ανδρέας του αποκαλύπτει ότι η Έλενα είναι ζωντανή.  Ο Άλκης έχει πάθει σοκ από τις βρωμοδουλειές της Χαράς και παίρνει την απόφαση να πάρει διαζύγιο από εκείνη.  Η Κρίστη πηγαίνει να συναντήσει τον Τζόνυ για να τον ευχαριστήσει που την έσωσε Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 185-186-187
9 mines epeisodio 96-97-98-99-100

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top