Στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς δίδυμα φεγγάρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv βλέπουμε το μεγάλο μυστικό που κρατούσε επτασφράγιστο Παύλος να έρχεται στην επιφάνεια και να λέει στην Αγάπη ότι ο πραγματικός της πατέρας δεν είναι άλλος από τον μοναχό Αμβρόσιο που είναι αδελφός του και είναι ο Ανδρέας Ταξόπουλος. 

Η Αγάπη τον ρωτάει σαστισμένη ότι ο αδερφός του πέθανε πριν χρόνια. Ο Παύλος κάθεται κάτω με την Αγάπη και της λέει ότι θα της εξιστορήσει όλα τα γεγονότα και όλη την ιστορία και ύστερα από την κουβέντα τους θα τον σιχαθεί. Ο Παύλος της λέει για την Αλίκη και για τον έρωτα που είχε για εκείνη και ότι πλήρωνε όσο όσο για να εξαφανιστεί ο ερωτικός του αντίζηλος που δεν γνώριζε ότι ήταν ο αδερφός του ο Ανδρέας. 

Ο Παύλος την ρωτάει εάν θέλει να σταματήσει την κουβέντα γιατί τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν και εκείνη του λέει να συνεχίσει. Ο Παύλος της λέει για το γεγονός και για το συμβάν που έγινε στα χωράφια που έσπρωξε τον Ανδρέα και τον χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Της ανακοινώνει ότι με την βοήθεια του Απόστολου τον μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο και λίγους μήνες αργότερα η Αλίκη γέννησε τα δύο δίδυμα κορίτσια. Ο Παύλος λέει ακόμα στην Αγάπη ότι της άρπαξε της Αλίκης με το ζόρι το ένα από τα δύο κορίτσια και τα μεγάλωσε.   
 
Top