mproysko-epeisodio-565-566-567

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 565 - 566 - 567

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Αχιλλέας παίρνει όλο το θέμα εγωιστικά και δεν υποχωρεί με τίποτα και ο γάμος του με τη Μελίνα βρίσκεται σε κίνδυνο με τη Μελίνα να παίρνει την απόφαση να πάρει την όλη κατάσταση στα χέρια της. 

 Ο Νεκτάριος με την Δήμητρα αγνοούν ότι η κόρη τους ξέρει ότι στη ζωή του πατέρα της υπάρχει και άλλη γυναίκα και ψάχνουν να τη βρουν και αναρωτιούνται ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που την έκανε να φύγει από το σπίτι.  Ακόμα η Αλίκη ξεκινάει ένα καινούργιο χόμπι που της γίνεται έμμονη και αυτό είναι η τοξοβολία με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν άτυχο περαστικό. 

 Την ίδια ώρα η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και εάν δεν καταβάλλει γρήγορα το χρέος που έχει στην Τράπεζα θα χάσει το καφενείο της.  Η Δάφνη προσπαθεί να λύσει το μυστήριο που υπάρχει γύρω από τον μυστηριώδη ιππέα και αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει μέσα από τον αστρολογικό του χάρτη.  Ο Μάρκος παθαίνει σοκ όταν θα ακούσει ότι η πολυτελής έπαυλη ανήκει στον μυστηριώδη ιππέα που έχει κλέψει τα μυαλά της Δάφνης.  

Την ίδια ώρα η Χρυσάνθη θα κατηγορήσει ευθέως τον Διαμαντή ότι πήγε και δάνεισε τον Πάτροκλο με τόκο και τότε η πραγματική αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια.  Η Αναστασία δείχνει αρνητική στο να διαλύσει τον συνεταιρισμό που έχει με τους Ματθαίους προκαλώντας τον έντονο θυμό στον αδερφό της, αλλά και στον πατέρα της.  
Ακόμα βλέπουμε ότι εντελώς τυχαία ο Αχιλλέας βρίσκει μια απόδειξη από ένα κοσμηματοπωλείο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλο άγχος στην Μελίνα.  Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 566


Σε αυτό το επεισόδιο θα βρούμε τη Μελίνα να λέει στον Αχιλλέα ότι αυτή η απόδειξη αφορά σε μια αγορά που είχε κάνει πριν τρία χρόνια σε αυτό το κοσμηματοπωλείο θεωρώντας ότι η ιστορία θα λήξει εκεί.  Το παράξενο στην ιστορία είναι ότι ο Αχιλλέας με τον κοσμηματοπώλη είναι παιδικοί φίλοι και θα αναλάβει να πάει να τους φέρει σε επαφή την ίδια μέρα. 

 Τα ψέματα που έχει πει ο Πάτροκλος έρχονται στην επιφάνεια και η Χρυσάνθη με τον Διαμαντή ψάχνουν να βρουν ποιός είναι πίσω από το άγνωστο πρόσωπο του τοκογλύφου που τον δάνεισε, αφού ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι κινδυνεύει.  Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος θα πάει στην Κύπρο να βρει την Δήμητρα για να την συναντήσει.  Ο Νεκτάριος συναντά τον αδερφό του τον Αχιλλέα και του ζητάει την βοήθεια του, ώστε να καταφέρει και να προστατέψει την σχέση που έχει με την Αλεξάνδρα και θα θελήσει να τον καλύψει στην κόρη του τη Μαρίνα. 

 Ο Ματθαίος είναι σε πολύ δύσκολη θέση όταν η Μελίνα με τον Αχιλλέα αντιλαμβάνονται τις επαφές που έχει με την εργάτρια στα αμπέλια και έτσι θα πάνε να του ζητήσουν κάποιες εξηγήσεις. Η Γεσθημανή φαίνεται ότι θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του Σήφη.  Ο Σήφης βρίσκει για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να φλερτάρει ακόμη πιο έντονα την Άλκηστη, αλλά δυστυχώς τα σχέδια του καταρρέουν εξαιτίας του Αλκιβιάδη. 

Η εμμονή  που έχει ο Μανούσος μαζί με την Βασιλική τον αναγκάζει να την παρακολουθήσει για ακόμα μια φορά και τώρα είναι τυχερός, μιας και η Βασιλική πηγαίνει για τρέξιμο μόνη της μέσα στο δάσος.  Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 567

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τη Μελίνα να κάνει ότι μπορεί, ώστε να καλύψει για ακόμα μια φορά την υπόθεση με την ξεχασμένη απόδειξη από το κοσμηματοπωλείο. αλλά δυστυχώς τα πράγματα θα τα κάνει ακόμα πιο χειρότερα.  Έτσι λοιπόν ο Αχιλλέας θα την πάει με το έτσι θέλω να κάνει ένα γενικό τσεκ απ. 

Ο Πάτροκλος φτάνει στην Κύπρο και κρυφά απ όλους πηγαίνει να συναντηθεί ξανά με την Δήμητρα.  Ο Σήφης είναι εξοργισμένος με την αδερφή του την Αναστασία, μιας κι εκείνη κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να του κάνει τη ζωή δύσκολη σε κάθε επαφή που θα έχει μαζί με την Άλκηστη.  

Την ίδια ώρα ο Μηνάς εξακολουθεί και ψεύδεται ασυστόλως στην Βασιλική και πηγαίνει ξανά να κάνει κάποιες εξετάσεις για το σπέρμα του. Ο Μανούσος γίνεται η σκιά της Βασιλικής.  Τελικά ύστερα από τα τελευταία καμώματα της Αλίκης ο Χρήστος παίρνει την απόφαση να την διώξει οριστικά από την Κύπρο. 

 Ο Διαμαντής με δόλο φαίνεται να καταφέρνει και να πείθει την Δάφνη να πάει στο δικαστήριο και να καταθέσει υπέρ της δικιάς του αθωότητας και τελικά γίνεται.  Ένα μεγάλο πέπλο μυστηρίου επικρατεί γύρω από την πραγματική ταυτότητα του μυστηριώδη Μύρου και η Δάφνη παίρνει την απόφαση να τον μεθύσει μήπως και καταφέρει να τον κάνει να μιλήσει.  Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 568-569ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top