9-mines-epeisodio-189-190-191


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 189 - 190 - 191

 9 μήνες επεισόδιο 189

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Δάφνη να ζητά εικοσιτετράωρη φρούρηση στην Έλενα μιας και είναι μάρτυρας σε εγκληματική υπόθεση. Την ίδια ώρα οι γιατροί λένε στην Ντορέτα ότι το παιδί έχει μεγάλο πυρετό. Η Έλσα λέει στη μητέρα της να μην κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Κυριάκο, ενώ ο Μάνος ζητά από τον γιατρό ότι θέλει να μιλήσει με την οικογένεια του δότη.  

Ο αστυνόμος Σερέτης λέει στον Αντρέα ότι έχει αποδείξεις ότι και αυτός είναι μέλος του κυκλώματος και ότι εάν τον βοηθήσει θα εξαφανίσει τις κατηγορίες εναντίον του.  Την ίδια ώρα η Δάφνη μαθαίνει την διεύθυνση που βρίσκεται η Ντορέτα στην Αθήνα, ενώ ο Ανδρέας πηγαίνει και της λέει για την συμφωνία που του προτείνει ο Σερέτης αλλά εκείνος προτιμά να τιμωρηθεί. 

Το γενετικό υλικό της Δάφνης και της Έλενας ταυτοποιείται ότι οι δύο τους είναι συγγενείς. Η Μάρθα είναι πληγωμένη μιας και γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η θέση του Πέτρου είναι στο πλευρό της Έλενας. Η Κρίστη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει με την ημερομηνία του τεστ που της είχε δώσει η μητέρα της. 

 Ο Διαμαντίδης ενημερώνει τον Άλκη ότι η Χαρά νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο και ότι αυτή η εξέλιξη δεν θα σταθεί εμπόδιο στην συνεργασία τους στην πολιτική του καριέρα. Την ίδια ώρα η Δάφνη αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Εύα είναι υπεύθυνη που έκλεισε την Έλενα στο Ίδρυμα. 
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 190Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Βίκτωρα Αλεξιάδη να διατάζει να βγάλουν από τη μέση τον Πέτρο. Την ίδια ώρα η Δάφνη κάνει κάποιες ερωτήσεις στην Εύα που αφορούν την Φωτεινή και την Έλενα που είναι το ίδιο πρόσωπο. 

Η Δάφνη δείχνει στην Εύα όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή της στον εγκλεισμό της Έλενας στο ίδρυμα. Ο Μάριος μαζί με την Κάτια ετοιμάζουν τα πράγματα τους για να φύγουν οριστικά για την Ολλανδία, αλλά πρώτα θέλουν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 Ο Ανδρέας θέλει να υποβάλει την παραίτηση του από το σώμα, αλλά η Δάφνη θα τον αποτρέψει. Ο Χρήστος ο γιατρός αναγκάζεται να υποχωρήσει στην επιθυμία της Έλσας να πει στον Μάνο όλη την αλήθεια. Ο αστυνόμος Σερέτης αποτρέπει τον Ανδρέα να παραιτηθεί από το σώμα και του ζητά να τον βοηθήσει να εξαρθρώσουν το κύκλωμα τοκογλυφίας. 

Την ίδια ώρα ο Βίκτωρας Αλεξιάδης δίνει το σχέδιο των φυλακών στους ανθρώπους του και ζητάει να βγάλουν από τη μέση τον Αχιλλέα. Η Δάφνη δίνει εντολή να κάνουν έφοδο στο σπίτι της Ντορέτας στην Αθήνα, αλλά και να ψάξουν και τους λογαριασμούς που είχε η διευθύντρια του Ιδρύματος. Η Έλσα πηγαίνει στο δωμάτιο του Μάνου αλλά έχει κάποια κενά μνήμης που προβληματίζουν το Μάνο. Ο Άλκης λέει στην Κρίστη ότι θα είναι στο πλευρό της, αλλά έχει κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να αναβληθούν γεμίζοντας για ακόμα μία φορά την Κρίστη απογοήτευση. Ο Χάρης ακούει από την Εύα ότι ο Πέτρος και η Έλένα είναι οι πραγματικοί γονείς της Δάφνης !  9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 191


Σε αυτό το επεισόδιο που βλέπουμε τον Ανδρέα να πηγαίνει στον Πέτρο και να του επιστά την προσοχή ότι ο Βίκτωρας έχει βάλει ανθρώπους για να του κάνουν κακό. Την ίδια ώρα ο Πέτρος καταλαβαίνει ότι ο Ανδρέας έχει σκοτώσει τον πατέρα του για να προστατεύσει τη Δάφνη.

 Ο Μάριος πηγαίνει και αποχαιρετά τη Δάφνη και μένει έκπληκτος όταν ακούει ότι κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα. Την ίδια ώρα η Κάτια λέει στον Μάνο ότι φεύγει οριστικά για το εξωτερικό και ότι θα χρειαστεί να είναι στο πλευρό του. 

Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της Ντορέτας στην Αθήνα και κάνουν έφοδο, αλλά φεύγουν άπραγοι μιας και εκεί δεν είναι κανένας. Ο Πέτρος προχωρά στον διάδρομο της φυλακής και εκεί θα δεχτεί επίθεση και πέφτει αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή του χώρα. Η Κρίστη πηγαίνει να βγάλει ένα αντίγραφο από το εργαστήριο στην εξέταση που της είχε δώσει η μητέρα της. 

Η Μαρίνα είναι αγανακτισμένη μιας και ο Μάνος κάνει όνειρα που την θέλει μαζί του, αλλά εκείνη έχει κάνει την συμφωνία με τον Κυριάκο. Ο Διαμαντίδης πηγαίνει στον Άλκη και του ζητάει να καθυστερήσει το διαζύγιο μιας και κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε την υγεία της Χαράς. Η Κρίστη μένει άναυδη όταν αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα της γνώριζε πολύ νωρίτερα ότι το μωρό που είχε η Ντορέτα ήταν δικό της. Την ίδια ώρα η Εύα με την Δάφνη θα έχουν έναν άσχημο καβγά με την Εύα να την κατηγορεί ότι αν πάθει κάτι ο Πέτρος υπεύθυνη είναι και εκείνη !      

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 192-193-194
9 mines epeisodio 96-97-98-99-100

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top