9-mines-epeisodio-192-193


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 192 - 193

 9 μήνες επεισόδιο 192

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Δάφνη να ανησυχεί μήπως ο Βίκτωρας έχει βάλει στο στόχαστρο του και τον Ανδρέα. Την ίδια ώρα η Δάφνη μαθαίνει ότι και η διευθύντρια του Ιδρύματος παραιτήθηκε και θέλει να πάρει την έρευνα στο σπίτι της. Ο Ανδρέας θα προτείνει στην Δάφνη να πάει τη μητέρα της στο σπίτι του και εκείνος να μείνει σε ένα ξενοδοχείο. Η Δάφνη αρνείται κάτι τέτοιο και του λέει ότι θα δεχτεί μόνο εάν πάνε να μείνουν και οι τρεις στο ίδιο σπίτι. Αυτό χαροποιεί τον Αντρέα, μιας και το δίνει μια καινούργια ελπίδα για την σχέση του.

 Ένας γιατρός ξέχασε τον ιατρικό φάκελο της μεταμόσχευσης στο δωμάτιο του Μάνου με αποτέλεσμα εκείνος να τον διαβάσει και να μάθει ότι η Έλσα είναι η δότρια. Έτσι λοιπόν πηγαίνει στο δωμάτιο της Έλσας και εκεί ξεσπά ένας καβγάς ανάμεσα σε αυτόν και στη Μαρίνα. Ο Μάνος σηκώνει πυρετό και ο Χρήστος τους ενημερώνει ότι αυτό είναι επικίνδυνο, μιας και ο οργανισμός του μπορεί να απορρίψει το μόσχευμα. 

Η Κρίστη απογοητευμένη πηγαίνει στον Τζόνι και εκφράζει την πικρία της για τον Άλκη που ασχολείται περισσότερο με την πολιτική παρά με το θέμα του παιδιού τους. Την ίδια ώρα ο αδερφός της Δάφνης πηγαίνει και την βρίσκει και της ζητάει να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για αυτά που έκανε η μάνα του. Η Χαρά μιλά με τον πατέρα της μέσα από την κλινική και του ζητάει να την πάρει από εκεί μέσα και ότι δεν θα αφήσει κανέναν να της πάρει τον Άλκη. Ο Άλκης βάζει έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το θέμα της Ντορέτας, αλλά ο ντετέκτιβ θέλει να μιλήσει και με την Άννα ενημερώνοντας την Κρίστη για αυτή την επιθυμία του προκαλώντας της μεγάλη έκπληξη. Ο Βίκτωρας Αλεξιάδης δίνει νέο συμβόλαιο θανάτου για τον Πέτρο και αυτό απαιτεί να γίνει μέσα στο νοσοκομείο!     


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 193Σε αυτό το επεισόδιο ο Σερέτης λέει στον Ανδρέα να πηγαίνει και να κάνει βάρδια στο δωμάτιο του Πέτρου, μιας και εκείνος διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Ο Χάρης ο αδερφός της Δάφνης είναι εκνευρισμένος όταν αντιλαμβάνεται το τι έκανε η μητέρα του στην Έλενα και της λέει ότι θα επιστρέψει πίσω στην Αγγλία για πάντα. 

Η Χαρά δίνει κάποια χρήματα σε μία νοσοκόμα και καταφέρνει να πάρει μια μεγάλη ποσότητα υπνωτικών. Ο Άλκης κατηγορεί την Άννα ότι είναι υπεύθυνη για την εξαφάνιση του μωρού. Ένας δολοφόνος μεταμφιεσμένος σε νοσοκόμο μπαίνει στο δωμάτιο του Πέτρου και του ρίχνει κάτι στον ορό με αποτέλεσμα ο Πέτρος να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. 

Οι γιατροί είπαν ότι μπορούν να του σώσουν τη ζωή, αλλά ο Πέτρος έχει σπάνια ομάδα αίματος. Η Δάφνη μαθαίνει τι συνέβη στον Πέτρο και μαζί με τον Χάρη πηγαίνουν να δουν τι γίνεται στο νοσοκομείο. Στο τέλος η Δάφνη δίνει αίμα στον Πέτρο καταφέρνοντας να του σώσει τη ζωή .

 Ο Χάρης αντιμετωπίζει με μεγάλη ψυχρότητα την Εύα. Η Μάρθα λέει στον Μάνο να σταματήσει να είναι εγωιστής και να ζητήσει ευχαριστώ από την Έλσα, τον Χρήστο και την Μαρίνα που του έσωσαν τη ζωή. Ο Μάνος είναι ακόμα πεισμωμένος, αλλά σκέφτεται τα λόγια της Μάρθας. 

Ο Θεόφιλος λέει στην Ντορέτα ότι πρέπει να ξεφορτωθούν το μωρό γιατί θα μπλέξουν και εκείνη ξεκινά να τον απειλεί ότι θα τον εκδικηθεί. Την ίδια ώρα η Μαρίνα προτρέπει την Έλσα να κρατήσουν τη συμφωνία που έχουν κάνει με τον Κυριάκο, μιας και διαφορετικά ο Κυριάκος θα θέλει να εκδικηθεί τον Μάνο και θα του κάνει κακό όπως έκανε στο παρελθόν             Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 194-195-196


9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top