9-mines-epeisodio-199-200


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 199 - 200 

 9 μήνες επεισόδιο 199

Η Κρίστη δίνει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό απαξιώνοντας τη δουλειά της, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της, προκαλώντας την έκπληξη του παραγωγού και του Τζόνυ, αλλά και τη λύπη της Άννας, που την ίδια ώρα ακούει σε ζωντανή μετάδοση. 

Η καλόγρια γυρίζει στο μοναστήρι και κοιτάζει την Ντορέτα καχύποπτα. Ο Μάνος διαβάζει και ξαναδιαβάζει το γράμμα της Μαρίνας, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτό. 

Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα το σχέδιό της για τον εκβιασμό του Βίκτωρα, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα. Η Εύα βρίσκει τη λογοθεραπεύτρια του ιδρύματος, και μαθαίνει πως θα αναλάβει την Ελπίδα στο σπίτι της Μάρθας.

 Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως χώρισε με τον Μάνο, και την προτρέπει να μείνει μαζί του. Εκείνη δέχεται να το κάνει, ωστόσο προσπαθεί για άλλη μία φορά να μεταπείσει τη Μαρίνα σχετικά με τη συμφωνία της με τον Κυριάκο. 

Η Άννα περιμένει την Κρίστη έξω από το σπίτι του Άλκη, και την παρακαλεί να συνέλθει. Η Κρίστη για άλλη μία φορά αντιδράει, και τη διώχνει. Την ίδια ώρα, ο Άλκης ετοιμάζεται για τη συνάντησή του με τα μέλη της Νεολαίας του Κόμματος, αλλά όταν πληροφορείται για τη συνέντευξη της Κρίστης, τα ακυρώνει όλα για να βρεθεί κοντά της. 

Η Δάφνη βγαίνει ικανοποιημένη από το γραφείο του Σερέτη, ενώ ο Αντρέας την περιμένει με κομμένη την ανάσα. Η καλόγρια ενημερώνει την ηγουμένη για το amber alert και προτείνει να τηλεφωνήσουν στην υπηρεσία για να δώσουν το στίγμα της Ντορέτας. Εκείνη όμως είναι επιφυλακτική, και αρνείται να δώσουν τα στοιχεία της. Η Ντορέτα που κρυφακούει, κυριεύεται από πανικό. 

Ο Τζόνυ βάζει σκοπό να βοηθήσει την Κρίστη στην ανεύρεση του μωρού της, και βρίσκει τα στοιχεία της γυναικολόγου. Ο Κυριάκος υποδέχεται τη Μαρίνα στο σπίτι τους σε απόλυτα ρομαντική διάθεση, αλλά εκείνη του ζητάει χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Παράλληλα, η Έλσα βρίσκεται στο σπίτι του Μάνου και προσπαθεί με τη σειρά της να τον πείσει πως η Μαρίνα έπαψε να είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Μάνος δείχνει να πείθεται, μέσα του όμως είναι σίγουρος για το μυστικό που κρύβεται. 

Η Δάφνη κι ο Αντρέας βάζουν μπροστά το σχέδιό τους να σκοτώσουν τον Σερέτη, σύμφωνα με την απαίτηση του Βίκτωρα. Η Μάρθα δέχεται ένα τηλεφώνημα πως ο Πέτρος επανήλθε μετά από ανακοπή, και ζητάει να τη δει. Ανήσυχη, η Μάρθα αποφασίζει να αφήσει για λίγο μόνη της την Ελπίδα, χωρίς φυσικά να υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό βρίσκεται η Εύα, η οποία παραμονεύει έξω από το σπίτι της.

 Ο Άλκης κι η Κρίστη έρχονται πολύ κοντά, δίνοντας υπόσχεση ο ένας στον άλλον πως σ’ αυτή την περιπέτεια με το μωρό τους, θα βγουν μαζί νικητές. Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως θα ανοίξει εκείνη στη λογοθεραπεύτρια. Προς μεγάλη της έκπληξη όμως, όταν η μητέρα της φεύγει και χτυπάει το κουδούνι, βλέπει μπροστά της τη μανιασμένη Εύα. 

Η Έλσα λέει στη Μαρίνα πως ο Μάνος έφυγε από το σπίτι χωρίς να της πει πού πάει, και ανησυχεί μην κάνει καμιά τρέλα. Την ίδια ώρα, εκείνος βρίσκεται έξω από το σπίτι και περιμένει τον Κυριάκο να φανεί. Η Εύα οδηγεί βίαια την Ελπίδα έξω από το σπίτι. 

Τη στιγμή που ο Κυριάκος επιστρέφει, βλέπει τον Μάνο που κρατάει ένα μαχαίρι. Ο Σερέτης φτάνει στο νταμάρι που είναι το ραντεβού του με τη Δάφνη, και σωριάζεται στο έδαφος, όταν εκείνη τον πυροβολεί.
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 200Ο Μάνος απειλεί τον Κυριάκο με το μαχαίρι, αλλά παρεμβαίνει η Μαρίνα και τον διώχνει με άσχημο τρόπο. Η καλόγρια παρακούει τη θέση της ηγουμένης, και τηλεφωνεί μόνη της στην υπηρεσία amber alert, λέγοντας πού βρίσκεται η Ντορέτα. 

Ο Αντρέας στέλνει μήνυμα στον Βίκτωρα πως η απαίτησή του εκπληρώθηκε, και τον προτρέπει να μάθει τα νέα από τις ειδήσεις. Την ίδια ώρα, η Δάφνη ενημερώνεται πως η Ντορέτα βρίσκεται στο μοναστήρι, και κατευθύνεται μαζί με τον Αντρέα προς τα εκεί. 

Ο Βίκτωρας διαβάζει ικανοποιημένος το μήνυμα του Αντρέα και ενημερώνει έναν έμπιστο του να είναι έτοιμος για να αναλάβει τη διαδοχή του Σερέτη στο Υπουργείο. Η Κρίστη φτάνει στη Δίωξη τη στιγμή που η αποστολή είναι έτοιμη για το μοναστήρι. Στο άκουσμα πως βρίσκεται εκεί η Ντορέτα και το μωρό της, η Κρίστη επιμένει να πάει μαζί τους, παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας.

 Η Μάρθα φτάνει στο νοσοκομείο και βλέποντας τον Πέτρο αντιλαμβάνεται πως κάποιος την κορόιδεψε για να την κάνει να φύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, η Εύα οδηγεί την Ελπίδα σε ερημική τοποθεσία με το αυτοκίνητό της, έχοντας στα πόδια της ένα όπλο. Η παιδική αφέλεια της Ελπίδας όμως, την κάνει να εγκαταλείψει τα σχέδιά της, και την αφήνει στη μέση της ερημιάς, μόνη της. 

Ο Κυριάκος, κολακευμένος με τη στάση της Μαρίνας απέναντι στον Μάνο, την προτρέπει να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα για να ησυχάσουν μια για πάντα. Η Μαρίνα αντιδράει λέγοντας πως αν φύγει ο Μάνος, θα τον ακολουθήσει και η Έλσα, και εκπλήσσεται όταν βλέπει πως ο Κυριάκος δείχνει να μη νοιάζεται μπροστά σ’ αυτή την προοπτική. 

Ο Μάνος γυρίζει στο σπίτι καταρρακωμένος και λέει στην Έλσα πως είναι πλέον σίγουρος πως η Μαρίνα αντάλλαξε τη ζωή της μένοντας στο πλευρό του Κυριάκου, προκειμένου ο ίδιος να είναι ζωντανός. 

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος φαίνεται προβληματισμένος από τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων του Μάνου, μετά από την εγχείρηση. Η Μάρθα γυρίζει στο σπίτι, αντιλαμβάνεται πως η Ελπίδα λείπει και τηλεφωνεί πανικόβλητη στη Δάφνη. Εκείνη όμως είναι καθ οδόν για το μοναστήρι και δεν μπορεί να της προσφέρει καμία βοήθεια. 

Μία γυναίκα που βλέπει την Ελπίδα να περπατάει μόνη της, σαν χαμένη, την παίρνει μαζί της. Η μικροβιολόγος λέει στον Χρήστο πως αν ο δότης του μοσχεύματος στον Μάνο ήταν φορέας ίωσης, τότε μπορεί το μόσχευμα να είναι μολυσμένο και να το απορρίψει ο οργανισμός του. 

Η Δάφνη, ο Αντρέας και η Κρίστη με την υπόλοιπη ομάδα της Δίωξης φτάνουν στο μοναστήρι, αλλά για άλλη μία φορά, η Ντορέτα έχει καταφέρει να διαφύγει. Ένας αστυνομικός παραδίδει την Ελπίδα στη Μάρθα. Όταν εκείνη μαθαίνει από την κόρη της πως η Εύα την ανάγκασε να φύγει μαζί της, και μάλιστα κάτω από την απειλή όπλου, οργίζεται και πανικοβάλλεται για την ασφάλειά τους. 

Ο Βίκτωρας γράφει συγχαρητήριο μήνυμα στον Αντρέα, για τη δολοφονία του Σερέτη. Ο Αντρέας ενημερώνει τον Πέτρο για την αρπαγή της Ελπίδας από την Εύα. Ο Πέτρος οργίζεται και καλεί τον Θωμά. 

Η Δάφνη και η Άννα κουβεντιάζουν για τον διαταραγμένο ψυχισμό της Ντορέτας, εκφράζοντας τον φόβο μην κάνει κακό στο μωρό, χωρίς να έχουν αντιληφθεί την Κρίστη που κρυφακούει. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα καταλήγει σε ένα μοτέλ και τηλεφωνεί στη γυναικολόγο. 
Η Έλσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιποιηθεί και να προστατεύσει τον Μάνο, αλλά σοκάρεται όταν εκείνος αντιδράει έντονα και ξεσπάει απέναντί της.


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 201-202-203

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top