9-mines-epeisodio-207-208


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 207 - 208 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 207


Η έφοδος στο σπίτι της γυναίκας βαίνει άκαρπη για την Κρίστη, καθώς η καταγγελία αφορούσε στο κύκλωμα εμπορίου βρεφών που δρούσε στην Κύπρο και τα Βαλκάνια, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να έχει υιοθετήσει παράνομα ένα ξένο μωρό. 

Η Κρίστη απογοητεύεται για άλλη μία φορά. Η Μάρθα γυρίζει σπίτι και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πόσο χαίρεται η Ελπίδα με την παρουσία της Άννας εκεί. 

Ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία, μία συνάδερφο του από την Αθήνα, να έρθει στην Κύπρο και να αναλάβει τον Μάνο, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεών του είναι απογοητευτικά. Ο Μάνος που το ακούει, υπόσχεται πως από ‘δω και πέρα θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει υγιής και να πάρει πίσω τη ζωή του. 

Ο Αντρέας διασκεδάζει τη σύλληψη του Βίκτωρα, με τον ίδιο να οργίζεται αλλά και να τον απειλεί ανοιχτά πως σύντομα και ο ίδιος θα του κάνει παρέα στο κελί του, ως δολοφόνος του Σερέτη. Ο Κυριάκος βλέπει τα λερωμένα από το γρασίδι ρούχα της Μαρίνας, αλλά αποφασίζει να μην της πει τίποτα. 

Ο Άλκης περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τον νέο Γραμματέα της Νεολαίας του Κόμματος, με τον Διαμαντίδη να του εκφράζει την πεποίθησή του πως όχι μόνο θα είναι αυτός ο νικητής, αλλά σύντομα θα γίνει και Βουλευτής. 

Η γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα να ετοιμάζεται για το λιμάνι, καθώς έφτασε η στιγμή να μπαρκάρει για Μαρόκο. 

Την ίδια στιγμή, ο Τζόνυ βρίσκεται έξω από το γραφείο της Ιωάννου και την παρακολουθεί. Ο Βίκτωρας αιφνιδιάζεται όταν τον επισκέπτεται στο κελί του ο Σερέτης, τον οποίο θεωρούσε νεκρό.

 Ο Αντρέας και η Δάφνη είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, έξω από όσα τους βασάνιζαν μέχρι τώρα, και σκέφτονται να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. 
Η Κρίστη, απελπισμένη, τηλεφωνεί στον Άλκη και τον παρακαλεί να αποσύρουν την αμοιβή και το amber alert, καθώς φοβάται πως η Ντορέτα θα κάνει κακό στο μωρό τους. 
Ο Τζόνυ ακινητοποιεί τη γυναικολόγο Ιωάννου και την πιέζει να του πει πού βρίσκεται η Ντορέτα. Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας, ο καπετάνιος του πλοίου, της τηλεφωνεί για να δώσει οδηγίες κινήσεων, αλλά η Ιωάννου δεν απαντά. Έτσι, περνάει την ώρα του σε ένα καφενεδάκι, στο λιμάνι, όταν βλέπει το σήμα του amber alert και την αμοιβή που δίνεται. 

Ο Μάνος ετοιμάζει τα πράγματά του για να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο. Η Έλσα που δε γνωρίζει πως η μεταμόσχευση έγινε ενώ η ίδια είχε πυρετό, νομίζει πως για την κακή του κατάσταση ευθύνεται η Μαρίνα, και οργίζεται. 

Ο Σερέτης ενημερώνει τον Αντρέα και τη Δάφνη πως παρόλο που δεν μπόρεσε να πάρει κουβέντα από τον Βίκτωρα, είναι πρόθυμος να τους δώσει κάποιες μέρες άδεια, για να ξεκουραστούν. Παράλληλα όμως, ο Βίκτωρας δίνει εντολή στον δικηγόρο του να κάνει τα δέοντα για να βάλει και τον Αντρέα στη φυλακή, καθώς ο ίδιος έχει έναν άσσο στο μανίκι που ενοχοποιεί τον Γεωργόπουλο. 

Η Ντορέτα φτάνει στο λιμάνι και μαθαίνει πού είναι αραγμένο το πλοίο που κυβερνά ο Νικήτας. Καθ οδόν συναντιούνται κι ο Νικήτας παρατηρεί το μωρό, προβληματισμένος. 
Η Άννα λέει στην Κρίστη πως βρήκε δουλειά στο σπίτι της Μάρθας, και θα μένει εκεί. Η Κρίστη, παρατημένη από κάθε ελπίδα να βρει το μωρό της, την καθησυχάζει λέγοντας πως και η ίδια θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Η Ντορέτα βρίσκεται στην καμπίνα του πλοίου όταν μπαίνει ο Νικήτας και διαπιστώνει πως το μωρό είναι αγοράκι, και όχι κοριτσάκι, όπως έδειχναν τα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένο.
9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 208

Η περίεργη συμπεριφορά της Ντορέτας, η μετατροπή του μωρού σε κοριτσάκι και το σήμα του amber alert, κάνουν τον Νικήτα να δώσει την πληροφορία πως ένα μωρό και μία γυναίκα με το όνομα Ντορέτα βρίσκονται πάνω στο πλοίο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αντρέας σχεδιάζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Βενετία, αλλά το τηλεφώνημα από τη Δίωξη πως έχουν σημαντική μαρτυρία για το μωρό της Κρίστης, τους κινητοποιεί. 

Η Έλσα ενημερώνει τη Μαρίνα για την κατάσταση του Μάνου, και την ικετεύει να γυρίσει κοντά του. Η Μαρίνα της αποκλείει κάθε περίπτωση να αθετήσει την υπόσχεσή της απέναντι στον Κυριάκο, κι η Έλσα αντιδράει έντονα, ενώ ο Μάνος ζητάει από τον Χρήστο να διαβεβαιώσει την Έλσα πως δε φταίει η Μαρίνα που υποτροπίασε η υγεία του. Η Δάφνη τηλεφωνεί στην Κρίστη και την ενημερώνει πως βρίσκεται καθ οδόν για το λιμάνι της Λάρνακας, καθώς υπάρχει σοβαρή μαρτυρία πως εκεί βρίσκεται η Ντορέτα. 

Η Κρίστη τρελαίνεται και ετοιμάζεται να πάει κι εκείνη. Παράλληλα, ο Διαμαντίδης συγχαίρει τον Άλκη για την εκλογή του, και του δίνει τα κλειδιά από το νέο του πολιτικό γραφείο. Η μπουρού του πλοίου ακούγεται, και η Ντορέτα καθησυχάζεται, καθώς νιώθει πως σε λίγο τα βάσανά της τελειώνουν. Ο Νικήτας δίνει εντολή να ξανα ακουστεί η μπουρού, μέχρι να έρθει η Αστυνομία, για να μην κινήσουν υποψίες στην Ντορέτα. 

Η Μάρθα ρωτάει τον Πέτρο πού βρίσκεται η Εύα, κι εκείνος της λέει πως ο ίδιος πιστεύει ότι έχει βάλει τέλος στη ζωή της. Ταυτόχρονα, της ανακοινώνει την απόφασή του να μείνει μαζί με την Έλενα, σύμφωνα και με τη δική της συμβουλή. Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως ο Μάνος ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, και θα πάει να τον δει. Φεύγει βεβαιώνοντας τον πως η συμφωνία τους δεν αλλάζει, αφήνοντας ωστόσο τον Κυριάκο σε τρελή ένταση. Η Αστυνομία έχει φτάσει στο λιμάνι, αλλά η Ντορέτα έχει κλειδωθεί στην καμπίνα της. Ο φύλακας που φυλάει το κελί του Βίκτωρα, είναι άνθρωπός του και ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνει ο Αλεξιάδης.

 Η Δάφνη ζητάει από τον Νικήτα να βρει τρόπο να βγάλει την Ντορέτα από την καμπίνα της, χωρίς να καταλάβει πως είναι περικυκλωμένη από την Αστυνομία. Την ίδια ώρα φτάνει και η Κρίστη. Ο Νικήτας λέει στην Ντορέτα πως θα κάνουν απολύμανση και πρέπει να μεταφερθεί στη δική του καμπίνα για λίγο, μαζί με το μωρό. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Μαρίνα πως όλα θα πάνε καλά με τον Μάνο, αφού έρχεται από την Αθήνα μία γιατρός κορυφή σε μεταμοσχευμένους ασθενείς που απέρριψαν το μόσχευμα. 

Όταν η Ντορέτα βγαίνει από την καμπίνα, έρχεται αντιμέτωπη με τη Δάφνη και την Αστυνομία. Μην έχοντας διέξοδο, πέφτει στο κατάστρωμα πλακώνοντας μαζί και το μωρό, που σφίγγει στην αγκαλιά της.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 209 - 210 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top