Συγκλονιστικές εξελίξεις βλέπουμε αυτή τη φορά σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού tv24.Έτσι λοιπόν βλέπουμε την Αλίκη να μην μπορεί να βρίσκεται άλλο δίπλα στην κόρη της την Αγάπη και να της αποκαλύπτει την αλήθεια. Η Αλίκη παίρνει την απόφαση και της αποκαλύπτει ότι είναι μάνα της και θέλει την συγχωρέσει. 

Η Αγάπη της λέει ότι αποκλείεται και ότι δεν είχε ποτέ μάνα και να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Η Αλίκη ξεσπάει σε κλάματα ενώ η Αγάπη πηγαίνει και συναντά τον Φίλιππο και του εκμυστηρεύεται όσα συνέβησαν. Εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και την κάνει να προσεγγίσει καλύτερα το θέμα.

 Εκείνη είναι αρνητική και του λέει ότι δεν είχε ποτέ μάνα και ότι το θέμα για εκείνη έχει τελειώσει εκεί και να μην προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο. Η Αλίκη εντελώς τυχαία ξαναβρίσκεται μαζί με την Αγάπη και προσπαθεί να την προσεγγίσει για ακόμα μία φορά. Η Αγάπη της λέει ότι την έχει προειδοποιήσει να μείνει μακριά της και ότι για εκείνη έχει πεθάνει όπως ήξερε όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα λέει στην Αλίκη ότι δεν πρόκειται να την συγχωρέσει ποτέ.
 
Top