xwris-esena-epeisodio-129-130-131

Χωρίς εσένα δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 129 - 130 - 131

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 Περίληψη

Σε αυτό το επεισόδιο ο Παύλος προτείνει στην Άννα να πάει στην Αμερική να τον βρει και εκείνη δέχεται, ώστε να μπορέσει να βάλει τέλος στο δίλημμα της με το Στάθη.
Δυστυχώς όμως θα συναντήσει την αντίδραση της Νάντιας που δε θέλει να την ακολουθήσει. Ο Δημήτρης έχοντας αποφασίσει να προχωρήσει σε ευθανασία, αποχαιρετά έναν-έναν τους αγαπημένους του, χωρίς αυτοί να το καταλαβαίνουν.

 Ζητά από την Κάτια και τη Φοίβη να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο γι αυτόν και τη Μαρία, την ίδια ώρα ο Κώστας μπαίνει κρυφά στο σπίτι του με το όπλο του Δημήτρη αποφασισμένος να εκδικηθεί για τη γυναίκα του. 

Ο Μιχάλης κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα αλλά θα βρεθεί μπροστά σε μια τρομερή έκπληξη.

Ο Γιώργος προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι το παιδί της Εύας είναι του πατέρα του και όχι δικό του. Η Λήδα κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να σταματήσει το Δημήτρη, με τραγική έκβαση
  

Χωρίς εσένα επεισόδιο 130

Λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Δημήτρης σπεύδει να δει τι συμβαίνει κι ακούει κάποιες φωνές στο νοσοκομείο και τρέχει να δει τι πραγματικά συμβαίνει.Τότε, έρχεται αντιμέτωπος με ένα τραγικό και απροσδόκητο συμβάν, που δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει. 

Τα σχέδιά του αλλάζουν, όπως και του Γιάννη, που έχοντας αποφασίσει να μην αφήσει τη Νάντια να φύγει με τη μητέρα της για Αμερική, θα καταλάβει ότι τα πάντα κερδίζονται, αρκεί να τα διεκδικήσεις.

Ο Μιχάλης ενημερώνει την αδελφή του ότι παρά τις προβλέψεις  η Έλενα δεν έχει σκοπό να πει το “ναι” στην πρόταση γάμου που της έκανε. Το δαχτυλίδι που της πρόσφερε πάντως, δεν πάει χαμένο, καθώς ο Πάνος, αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει κοντά του την Χριστίνα.

 Ταυτόχρονα, και με την προτροπή του Στάθη, που του εξηγεί ότι αυτός είναι που πρέπει να μεγαλώσει το παιδί της Εύας, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι ο φυσικός του πατέρας, ο Γιώργος επιστρέφει δίπλα στην Εύα και το μωρό.

 Ενώ η Φοίβη, δίνει πίσω στον Δημήτρη την επιταγή που της έδωσε και του παρακαλεί να μην ξανακάνει ποτέ απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Δημήτρης δεν υπόσχεται τίποτα, αλλά την μεγάλη ανατροπή θα κάνει ο Στάθης, που προτείνει στην Άννα να χωρίσει, για να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί..Χωρίς εσένα επεισόδιο 131

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Δημήτρη να είναι σε άσχημη κατάσταση μετά τον ανεπάντεχο θάνατο της Λήδας και Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Μαρία και εκείνη προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ο Δημήτρης είναι απόλυτος και δεν ακούει κουβέντα και η Μαρία του υπόσχεται ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του. 

Όταν το ανακοινώνουν και στη υπόλοιπη οικογένεια, οι αντιδράσεις δεν είναι καθόλου θετικές. Κάτια και Γιάννης επιτίθενται στην Μαρία ότι του δίνει πλάτες σε αυτήν την επικίνδυνη πράξη και κακώς που δεν τον απέτρεψε.

Η Χριστίνα χαρούμενη που ο Πάνος της έκανε πρόταση γάμου, αλλά και προβληματισμένη, γιατί αναβάλλει συνέχεια την συνάντησή τους με τους γονείς του. Ο Πάνος μπλοκαρισμένος, δεν ξέρει τι να κάνει. Φοβάται να πεις τους γονείς του για την Χριστίνα. Ο Γιάννης τον ενθαρρύνει. Ο Πάνος αποφασίζει να τους μιλήσει. 

 Πλέον ο κλοιός γύρω από την Φοίβη έχει στενέψει επικίνδυνα και πηγαίνει να συναντήσει τον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν τον συναντά και του ανακοινώνει ότι θέλει να εγκαταλείψει την Κύπρο. Ωστόσο ο Δημήτρης μην γνωρίζοντας  το τι έχει συμβεί την παρακαλά να μείνει στο πλευρό του, αφού την έχει πραγματικά ανάγκη.

 Ο Στάθης ξεσπάει και εκμυστηρεύεται στην Μαρία πως δεν θέλει να παντρευτεί την Αλεξάνδρα, χωρίς όμως να της πει τον πραγματικό λόγο. Η Έλενα μαθαίνει πως η Άννα είναι ερωτευμένη με τον Στάθη και σκέφτεται να το πει στην Αλεξάνδρα.  

         
Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Χωρίς Εσένα Επεισόδια 132-133-134

Όλα τα επεισόδια του Χωρίς Εσένα ΕΔΩ

 
Top