Bahar-epeisodio-66-67-68-69-70

Bahar δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 66-67-68-69-70


BAHAR  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 1ος Κύκλος Περίληψη

Ο Ιλγιάς βρίσκει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, με το οποίο μετέφεραν το πτώμα του Νετζάτι, το πορτοφόλι του. Μέσα υπάρχει ένα κλειδί. Η Νουράν πιστεύει ότι αυτό το κλειδί ανοίγει κάποιο ντουλάπι, όπου ο Νετζάτι έχει κρύψει τα λεφτά, που τους έκλεψε. 

Αποφασίζει να πάει μεσάνυχτα στο αρχοντικό για να τα βρει. Ενώ ψάχνει, σπάει ένα βάζο και την ανακαλύπτουν. Μέσα στο βάζο όμως, ήταν κρυμμένα τα λεφτά. Η Τουλάι, η συμφοιτήτρια της Μπαχάρ, δέχεται να τη βοηθήσει σε ένα μάθημα. Την καλεί στο σπίτι της για να διαβάσουν, αλλά το κάνει περισσότερο για να βοηθήσει τον Ονούρ, που είναι ερωτευμένος με τη Μπαχάρ. 

Η Εφσούν τους ακούει όταν κάνουν τη συνεννόηση και παίρνει τον Ατές για να τον ενημερώσει. Ο Ατές πηγαίνει στο σπίτι της Τουλάι και εκεί βρίσκει την Μπαχάρ και τον Ονούρ μόνους. Η Νουράν, ευτυχισμένη με τα λεφτά που βρήκε, τρώει ένα πλούσιο γεύμα στο σπίτι με τη Σακινέ, όταν χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει την πόρτα και παθαίνει σοκ όταν βλέπει μπροστά της τον … Νετζάτι..


Bahar επεισόδιο 67

Ο Νετζάτι εμφανίζεται σαν φάντασμα μπροστά στη Νουράν και τη Σακινέ, οι οποίες τρομοκρατούνται και για να γλιτώσουν του δίνουν όλα τα χρυσά νομίσματα. Ο Ατές πηγαίνει στο σπίτι του Ονούρ και παίρνει την Μπαχάρ, η οποία δέχεται να τον ακολουθήσει, παρ’ όλα όσα έχουν συμβεί. 

Από μακριά τους παρακολουθεί η Εφσούν, η οποία φροντίζει να ενημερώσει τη μητέρα της. Ο Νεμπί προτείνει στη Χασρέτ να αναλάβει το μαγαζί του κι εκείνη καταλαβαίνει ότι πίσω από την πρότασή του κρύβεται ο Μεχμέτ-Εμίρ. Αποφασίζει να πάει στο γραφείο του να τον αντιμετωπίσει. Εκείνος την πείθει ότι το κάνει και για το καλό της κόρης τους. Στη συνέχεια της λέει πόσο του έχει λείψει και η Χασρέτ τον καλεί να γευματίσουν μαζί. 

Την ώρα που τρώνε την καλεί η Φούλγια για την προσκαλέσει την επόμενη μέρα σε δείπνο μετά από τις πιέσεις της μητέρας της, Αϊτέν. Μετά τις εξετάσεις της, η Μπαχάρ ακολουθεί τον Ατές σε μια έκπληξη, που της έχει ετοιμάσει αλλά πάλι πέφτουν πάνω στην Εφσούν. Η Χασρέτ αποφασίζει τελικά ν’ αναλάβει το μαγαζί. Εν τω μεταξύ, η Εφσούν σκαρώνει άλλο ένα σατανικό σχέδιο αποφασίζοντας με τη μητέρα της να πείσουν τους πάντες ότι έχει μείνει έγκυος από τον Ατές…


Bahar επεισόδιο 68


Ο Νετζάτι εμφανίζεται και στο κατώφλι της Σακινέ κι εξαπολύει τις απειλές του. Η Εφσούν βάζει το σχέδιο της σε εφαρμογή και υποκρίνεται πως έχει ζαλάδες. Η Μπαχάρ με τη Χασρέτ συναντιούνται τυχαία στη σχολή.

 Ο Μεχμέτ- Εμίρ αποφασίζει να μην χτίσει το ξενοδοχείο και να δώσει στους μαγαζάτορες μια ανάσα προκαλώντας την οργή της αδελφής και του ανιψιού του. Αργότερα πηγαίνει με την αδελφή του να πάρουν τη μητέρα τους από το νοσοκομείο όταν ο γιατρός τούς λέει ότι το πρόβλημά της είναι κυρίως ψυχολογικό. Ο Ατές έχει ετοιμάσει άλλη μια έκπληξη για την Μπαχάρ. Την πηγαίνει στο σπίτι, που έχει αγοράσει για εκείνους και την οικογένεια, που θα αποκτήσουν. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο. Η Εφσούν και η Νουράν όμως φροντίζουν ν’ αποκαλύψουν στον Ιλγιάς την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Εφσούν καταρρακώνοντάς τον. 

Επιστρέφοντας σπίτι η Μπαχάρ μαθαίνει κι εκείνη το νέο κι ενώ κατηγορεί την αδελφή της ότι λέει ψέματα, πληγώνεται βαθιά κι αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Ατές για πάντα… 
Bahar επεισόδιο 69Η Μπαχάρ αποκαλύπτει στον Ατές τα νέα για την εγκυμοσύνη της Εφσούν. Ο Ατές επιμένει ότι η Εφσούν λέει πάλι ψέματα και αρνείται να χωρίσει από την Μπαχάρ. Ο Μεχμέτ – Εμίρ και η Χασρέτ προσπαθούν να βρουν λύση υπό το βλέμμα της Φούλγια, η οποία εκδηλώνει για άλλη μια φορά την έντονη ζήλια της. 

Την επόμενη μέρα επισκέπτεται τη Χασρέτ στο μαγαζί της και την προσβάλλει για άλλη μια φορά. Η Εφσούν αποκαλύπτει στην Αϊτέν την εγκυμοσύνη της ενώ γνωρίζει ότι τις ακούει κρυφά η Χουλγιά. 

Το επόμενο πρωί είναι και πάλι επεισοδιακό στο αρχοντικό, με τις Εφσούν και Χουλγιά να συγκρούονται για άλλη μία φορά. Ο Ατές συναντά την Εφσούν και την αναγκάζει να πάνε σε κλινική και να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης μαζί… 
Bahar επεισόδιο 70Η Εφσούν πείθει τη μικροβιολόγο να της δώσει ψεύτικο θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης. Ο Ατές πέφτει από τα σύννεφα, δεν μπορεί να το πιστέψει. Εν τω μεταξύ, η Μπαχάρ αποφασίζει ν’ αφήσει το μάθημα του Ατές και βρίσκει παρηγοριά στον Ονούρ. 

Ο Ατές επιμένει ότι δεν πρόκειται να την αφήσει και θα βρει τρόπο να είναι μαζί. Συναντά την Εφσούν και της λέει ότι σκοπεύει να τη στηρίξει σχετικά με το παιδί αλλά δεν πρόκειται να την παντρευτεί. Η Εφσούν γίνεται έξαλλη και παρακαλεί τον Μεχμέτ-Εμίρ να δώσει εκείνος μια λύση. Όμως και οι εκκλήσεις του Μεχμέτ- Εμίρ προς τον Ατές πέφτουν στο κενό.

 Η Εφσούν απειλεί να κάνει έκτρωση αλλά ο Ατές είναι ανυποχώρητος στην απόφαση του να μην την παντρευτεί. Η Μπαχάρ δέχεται συνεχώς πιέσεις από τη Νουράν και την Εφσούν…
 
Top