Ο Εμίρ για ακόμη μια φορά θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να απομακρύνει τη Νιχάν από τον Κεμάλ. Αυτή τη φορά θα αναγκάσει την κοπέλα να γίνει γυναίκα του, αλλά εκείνη, προκειμένου να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και πηδάει από το μπαλκόνι!

Από τη μέρα που έμαθε ο Κεμάλ από τη Νιχάν ότι παντρεύτηκε τον Εμίρ μετά από απειλές που δέχτηκε από τον ίδιο, εξαιτίας του φόνου που διέπραξε πριν από πέντε χρόνια ο αδελφός της, τον κάνει να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να αποκαλύψει την αλήθεια. Οι αμφιβολίες που έχει ως προς το περιστατικό τον κάνουν να αναζητά την αλήθεια παντού. 

Σύντομα μαζί με τη Νιχάν ανακαλύπτουν τα φλασάκια που κάποιος άγνωστος στέλνει στον Εμίρ. Ένα από αυτά δείχνει την Κάρεν να ελέγχει τη ζώνη με το ψεύτικο αίμα, που βρισκόταν στη μέση της κοπέλας που σκοτώθηκε. Τότε ο Κεμάλ και η Νιχάν καταλαβαίνουν πως ο φόνος δεν έγινε ποτέ! Αυτό τους κάνει να κάνουν ξανά όνειρα για το μέλλον, αφού πλέον ο Εμίρ δεν θα έχει καμία εξουσία τόσο πάνω τους όσο και πάνω στις οικογένειές τους. Η Νιχάν πάει στον Εμίρ. «Αυτός ο ψεύτικος γάμος έχει τελειώσει. Έμαθα πια όλη την αλήθεια! Είσαι στα αλήθεια πολύ φτηνός τελικά για να κάνεις κάτι τέτοιο», του λέει και μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι του Κεμάλ. 

Ένα πρωινό ο Εμίρ δέχεται τηλεφώνημα από το δικηγόρο του, ο οποίος του λέει: «Η Νιχάν έκανε αίτηση διαζυγίου». Ο Εμίρ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Το ίδιο βράδυ καλεί κρυφά το ζευγάρι σ’ έναν πριβέ κινηματογράφο. Οι δυο τους φτάνουν εκεί και βλέπουν στην οθόνη το φλασάκι με τη δολοφονία. Πράγματι το σκηνικό ήταν στημένο, αλλά ο Οζάν τελικά δεν πυροβόλησε την κοπέλα στην κοιλιά, όπου θα έτρεχε το ψεύτικο αίμα, αλλά στο στέρνο σκοτώνοντας την τελικά στα αλήθεια! Όταν τελειώνει το βίντεο η Νιχάν κλαίει, ενώ εμφανίζεται ο Εμίρ. «Σας το είχα πει ότι ο Οζάν είναι ένοχος, αλλά εσείς δεν με ακούγατε», τους λέει και ο Κεμάλ του επιτίθεται: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ;». «Εμένα ρωτάς; Εγώ προσπαθώ να κρατήσω τη γυναίκα μου, εσύ όμως τι άντρας είσαι που προσπαθείς να πάρεις τη γυναίκα κάποιου άλλου; λέει ο Εμίρ και μετά απευθυνόμενος στη Νιχάν της λέει: «Ή θα με ακολουθήσεις στο σπίτι και θα συνεχίσουμε τις ζωές μας ή θα πάω στην αστυνομία να καταγγείλω τον αδελφό σου για φόνο. Η επιλογή είναι δική σου». 

Ο Κεμάλ προσπαθεί να αποτρέψει τη Νιχάν, αλλά εκείνη επιλέγει για ακόμη μια φορά να σώσει τον αδελφό της. Ο Εμίρ της ξεκαθαρίζει πως δεν θα της επιτρέψει ξανά να πλησιάσει κοντά του και βάζει να την παρακολουθούν. Όμως τόσο εκείνη όσο και ο Κεμάλ δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον και με κάθε ευκαιρία συναντιούνται, έστω και στα κρυφά. Ένα βράδυ οι δυο τους μένουν σ’ ένα από τα σπίτια της οικογένειας της Νιχάν. Όλο το βράδυ μιλάνε, εξομολογούνται ο ένας τον έρωτά του στον άλλον, ενώ παράλληλα υποφέρουν που δεν μπορούν να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι. 

Κάποια στιγμή αγκαλιάζονται, αλλά δεν ξέρουν πως ένας φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές. Ο συγκεκριμένος είναι βαλτός από την Ασού, η οποία και τις δίνει να δημοσιευτούν σε όλα τα sites με τον τίτλο: «Μεγάλο σκάνδαλο». 
 
Top