Συγκλονίζει το φινάλε της Νιχάν μιας και δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι ο άνδρας που έχει αγαπήσει πάει να αρραβωνιαστεί κάποια άλλη γυναίκα και όλη αυτή η ένταση θα της προκαλέσει λιποθυμία. 

Έτσι λοιπόν πηγαίνει στο νοσοκομείο και ζητά από τον γιατρό να της κάνει εξετάσεις για εγκυμοσύνη. Αργότερα θα μάθει ότι ο αδελφός της έχει συλληφθεί και έτσι θα θελήσει να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ ο γιατρός της δεν την ενημερώνει πως το τεστ εγκυμοσύνης έχει βγει αρνητικό, αλλά αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα καλοστημένο σχέδιο του Εμίρ. Ο Εμίρ μέχρι την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσει να της ρίξει το παιδί, αλλά την τελευταία στιγμή θα το μετανιώσει. 
Λίγες μέρες αργότερα η Νιχάν θα κάνει τεστ εγκυμοσύνης και θα ανακαλύψει ότι τελικά περιμένει παιδί. Έτσι λοιπόν για να το επιβεβαιώσει θα πάει στο γυναικολόγο της και αργότερα θα βρίσκεται μέσα σε μεγάλη χαρά και πηγαίνει να τον συναντήσει. Δυστυχώς όμως η χαρά της θα γίνει και λύπη μιας και οι εξελίξεις δεν θα την αφήσουν να χαρεί την εγκυμοσύνη της.     
 
Top