Μέσα στο κανάλι του star όλο δείχνουν χαρούμενοι με την επιτυχία που είχε η πετυχημένη σειρά 9 μήνες.
Έτσι λοιπόν τη νέα τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε να εντάσσονται κάποια καινούργια πρόσωπα που θα αναλάβουν να απογειώσουν και να φτάσουν στο κόκκινο την αγωνία των τηλεθεατών.

Η πρώτη είσοδος είναι αυτή της ηθοποιού Φαίη Ξυλά που θα ενσαρκώσει το ρόλο της  γιατρού και θα αναλάβει να σώσει τη ζωή του Μάνου, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως ήθελε, μιας και μαθαίνει πράγματα για το παρελθόν του Μάνου που συνδέονται με την καταστροφή της ζωής της.

Άλλοι δύο ηθοποιοί που μπαίνουν μέσα στη σειρά είναι ο Μέμος Μπεγνής o  οποίος θα είναι ένα πρόσωπο κλειδί ανάμεσα στη σχέση Ανδρέα και Δάφνης, αλλά και η Αναστασία Δρακά που θα πάρει μέρος στη σειρά 9 μήνες μιας και μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε μέσα στη σειρά μπρούσκο ως γυναίκα του Πάτροκλου.
Η δουλειά της Αναστασίας είναι και αυτή να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι παίζοντας το δικό της ρόλο στη ζωή του Ανδρέα. Η τελευταία είσοδος που βλέπουμε μέσα στη σειρά είναι η είσοδος του Τζούλιο Φίλιππο ντ ερρίκο, όπου και θα γνωρίσει την Έλσα και οι δύο τους θα εμπλακούν σε καινούργιες περιπέτειας θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο.
 
Top