Στο ξεκίνημα της πετυχημένης σειράς Δίδυμα φεγγάρια  βλέπουμε τον Παύλο να είναι έτοιμος ώστε να συναντήσει την Αλίκη, αλλά η Αλίκη την τελευταία στιγμή θα αλλάξει γνώμη και θα του στείλει ένα μήνυμα και του ακυρώνει το ραντεβού, μιας και πρέπει να πάει να μαζέψει την κόρη της την Ελισάβετ. 

Την ίδια ώρα η Ελισάβετ το παίζει λιπόθυμη μπροστά στον Φίλιππο, αλλά στο τέλος του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που το έκανε αυτό και δεν ήταν άλλος παρά να του την πέσει και να καταστρέψει τη ζωή της αδελφής της. Στο τέλος η Ελισάβετ του αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό στην αδερφή της και ο Φίλιππος μένει έκπληκτος με αυτά που ακούει!
Στη συνέχεια βλέπουμε την Αγάπη να εκμυστηρεύεται στην Αρετή ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με τις απειλές της Ελισάβετ εναντίον της και ότι σκέφτεται να την πάει στην Αστυνομία αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις θα έχει αυτή η κίνηση της. Εν αντιθέσει η Αρετή της ζητά να την αφήσει και να σταματήσει όλο αυτό το κακό. 

Ο Παύλος επισκέπτεται τον Αμβρόσιο και του λέει ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για το γεγονός ότι ακυρώθηκε το ραντεβού του με την Αλίκη. Στο τέλος βλέπουμε ότι ο Φίλιππος θα πάει να επισκεφθεί την Ελισάβετ για να δει αν είναι καλά ύστερα από το θέατρο που έστησε και τους βλέπουμε να τσακώνονται και στο τέλος η Ελισάβετ αρπάζει τον Φιλίππου και του δίνει ένα φιλί. Αντικρίζοντας η Αλίκη την Ελισάβετ και τον Φίλιππο να φιλιούνται της πέφτει το ποτήρι από τα χέρια και είναι πανικοβλημένη και προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα.  
 
Top