Φαίνεται ότι το κανάλι του Alpha μπαίνει δυναμικά μέσα στο χώρο της ψυχαγωγίας και κάπου προς το τέλος του Σεπτέμβρη θα απολαύσουμε στην τηλεόραση μας, μια νέα σειρά που θα έχει τον τίτλο « έλα στη θέση μου ». 

Η συγκεκριμένη σειρά θα έχει στο επίκεντρο της δύο αγόρια που η μοίρα χαράχτηκε να είναι κοινή και για τους δύο. Τα πάντα θα ανατραπούν όταν μια αποκάλυψη θα έρθει στην επιφάνεια και τότε ο ένας θα αναγκαστεί να πάρει τη θέση του άλλου! 

Σε μια κλινική στα Μεσόγεια γεννιόνται δύο αγοράκια το καλοκαίρι του 1986.  Το ένα αγοράκι είναι γόνος πλουσίων Κυπρίων ενώ το άλλο είναι φτωχών αλλά τιμίων Ελλήνων. 
Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια και τότε ένα λάθος θα ταράξει την ήσυχη ζωή που είχαν.  Οι ευτυχισμένοι γονείς φεύγουν από την κλινική με το λάθος μωρό. 
Το λάθος όμως αυτό μετά από πολλά χρόνια θα αποκαλυφθεί και τα δύο αγόρια θα πρέπει να αλλάξουν θέση.  Απροετοίμαστοι και άναυδοι θα βρεθούν μπροστά στην πιο μεγάλη ανατροπή.  Όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα ντόμινο σε όλα τα πρόσωπα και τα βάσανα θα ξεκινήσουν απ' την αρχή.  

 Η συγκεκριμένη σειρά είναι μIα κολομβιανή τηλενουβέλα. Έτσι λοιπόν τη σειρά την έφεραν στα μέτρα της ελληνικής τηλεόρασης, όπου το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και σκηνοθέτης τη σειρά θα είναι ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ροσιδάκης. Στη συγκεκριμένη σειρά βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, η Αθήνα Οικονομάκου και άλλοι αμέτρητοι γνωστοί και έμπειροι ηθοποιοί !   
 
Top