Όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα δημοσιεύματα στο κλείσιμο του τρίτου τηλεοπτικού κύκλου της σειράς μπρούσκο είδαμε να μπαίνει ο Αλέξης ανάμεσα στον Ματθαίο και στην Αναστασία.  Φυσικά για να συμβεί αυτό το χεράκι του το έχει βάλει ο Παύλος Γιαννακάκης που θεωρεί τον Αλέξη ότι καλύτερο για την Αναστασία.

 Ο Αλέξης δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα διεκδικήσει δυναμικά την Αναστασία, ενώ και εκείνη δείχνει να είναι γοητευμένη μαζί του. Ο Ματθαίος είναι εξοργισμένος με αυτά που συμβαίνουν και ρωτά την Αναστασία εάν έχει γοητευθεί από τον Αλέξη και η απάντηση που θα πάρει θα τον εξοργίσει ακόμα περισσότερο, μιας και εκείνη θα του απαντήσει θετικά. 

 Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα του τέταρτου τηλεοπτικού κύκλου της σειράς μπρούσκο ο Αλέξης θα διεκδικήσει δυναμικά την Αναστασία και όλα αυτά που θα συμβούν μεταξύ τους θα γίνονται υπό την ευλογία του Παύλου Γιαννακάκη. Αυτό όμως που δεν μπορεί να κοντρολάρει ο Παύλος Γιαννακάκης είναι ότι η σχέση και ο έρωτας που νιώθει ο Ματθαίος για την Αναστασία και το αντίστροφα είναι ένα συναίσθημα που κρατά για πολλά χρόνια.
 
Top