Στον νέο τηλεοπτικό κύκλο της σειράς οι συμμαθητές αναμένονται πολλές εξελίξεις και πολλά νέα πρόσωπα μέσα στη σειρά που έχουν σαν αποστολή να κρατήσουν στο κόκκινο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 Έτσι λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς βλέπουμε να μπαίνει η μητέρα της Μαριλένας η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω μέσα στους πρωταγωνιστές. Η μητέρα της Μαριλένας θα την ενσαρκώσει η Λουκία Παπαδάκη και αναμένεται να παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στη σειρά. Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας θα θελήσει να εκδικηθεί την Ίριδα που τον εκβιάζει συνεχώς ότι περιμένει το παιδί του και εκείνος θα θελήσει να την εκδικηθεί. 

Έτσι λοιπόν μαζί με τον Παύλο και την Βάλια ο Ανδρέας πηγαίνει στο Ράλι Αργεντινής και εκεί ανακαλύπτει τη μητέρα της Μαριλένας και αμέσως διαψεύδεται ο μεγάλος μύθος ότι η μητέρα της Μαριλένας ήταν νεκρή. Ο Ανδρέας καταφέρνει να ανακαλύψει τη μητέρα της Μαριλένας σε ένα διάσημο μπαρ « Fortes Fortuna »  που βρίσκεται έξω από το Μπουένος Άιρες και έχει το όνομα Fortes Fortuna. Στο μπαρ που τραγουδούσε η μητέρα της Μαριλένας φαίνεται ότι θα γίνει ακόμα μία μεγάλη ανακάλυψη μιας και ανήκει στον Ερνέστο οποίος είναι ένας άνθρωπος που δάνεισε χρήματα στην Ίριδα και στον θείο της, ώστε να καταφέρουν και να φανούν σε εφαρμογή τα διαβολικά τους σχέδια. 
 
Top