Το κανάλι του Alpha δείχνει έτοιμο να πάρει μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μιας και ήρθε με πολύ δυνατά χαρτιά στο τσεπάκι του όσον αφορά τα σίριαλ. Έτσι λοιπόν για αρχή βλέπουμε την  μουρμούρα να επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι που θα αποτελείται από την Νάντια Κοντογιώργη και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

 Πράσινο φως πήρε και η αγαπημένη μας σειρά το σόι σου, όπου βαδίζει πλέον στον τρίτο κύκλο της. Το κανάλι του Alpha μέσα στο πρόγραμμα του θα εντάξει μια καινούργια σειρά με τίτλο η λέξη που δεν λες και η σειρά αποτελείται από έναν πολύ δυνατό και έμπειρο καστ ηθοποιών.

 Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε μια τετραμελής οικογένεια, όταν η ζωή τους  θα αναστατωθεί όταν ανακαλύπτουν ότι ο μικρός τους  γιος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Για το τέλος σας αφήνουμε το καλύτερο μιας και βλέπουμε να έρχεται ο Αστέρας Ραχούλας που θα μας θυμίζει κάτι από το Παρτάλι. Το πρόβλημα στον Αστέρα Ραχούλας είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το καστ των ηθοποιών που θα πλαισιώσει την καινούργια σειρά.
 
Top