Pablo-Escobar-epeisodio-33-34-35-36-37-38

Pablo Escobar δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 33-34-35-36-37-38


PABLO ESCOBAR  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 1ος Κύκλος Περίληψη

Ο Κάιν και ο Μαρίνο φτάνουν στο σπίτι του Μαουρίσιο και εκείνος όταν τους βλέπει, τους υποδέχεται με πυροβολισμούς, αλλά δεν τους σκοτώνει. Ο Γκιλντάρντο και ο Χεράρντο επισκέπτονται τον Αλόνσο για να μιλήσουν και να σκεφτούν τι θα κάνουν με τον Πάμπλο και τον πόλεμο, που έχει κηρύξει. 

Ο Μαουρίσιο, μέσω του Κάιν και του Μαρίνο, στέλνει στον Πάμπλο ένα μήνυμα ότι αν τον αφήσουν ήσυχο δεν θα κάνει κάτι εναντίον του αλλά αν κάνουν απόπειρα κατά της ζωής του και πάλι, θα δολοφονήσει χωρίς δεύτερη σκέψη την Πατρίτσια και τα δύο παιδιά του. Ο Πάμπλο μαθαίνει πως ο Μαρίνο έχει σχέση με τη Γεσένια, την πρώην ερωμένη του. 
Ο Πέντρο κατευθύνεται στο Κάλι αλλά στο δρόμο συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Ο Μαρίνο εξομολογείται στον Πάμπλο τη σχέση του με τη Γεσένια…


Pablo Escobar επεισόδιο 34

Ο Πέντρο μεταφέρεται στην Μπογκοτά αλλά η έκδοσή του δεν είναι πολύ σαφής γιατί δεν κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά για ένα άλλο διαφορετικό θέμα, που δεν συνεπάγεται την απέλασή του. Ο Μαουρίσιο λέει στο καρτέλ του Κάλι τα πάντα για τις κινήσεις του Πάμπλο για να τους βοηθήσει στην απόπειρα, που καταστρώνουν κατά της ζωής του ενώ τους υποδεικνύει και το κτίριο όπου ζουν η σύζυγος και τα παιδιά του. 

Ο Πάμπλο αγοράζει ένα κλασικό συλλεκτικό αυτοκίνητο για το γιο του Εμίλιο και η Πατρίτσια πιστεύει ότι είναι υπερβολικός. Ο Πάμπλο κρατάει δεμένο τον Μαρίνο και του ζητάει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή του και τη ζωή της Γεσένια, γιατί ένας από τους δύο πρέπει να πεθάνει. Στο Μεντεγίν υπάρχει μια σφαγή πολλών ανθρώπων για να πιέσουν την κυβέρνηση να μην εκδώσει τον έμπορο ναρκωτικών Πέντρο Μοτόα. 
Ο Μαρίνο καλεί τη Γεσένια και της λέει πως πρέπει να εγκαταλείψουν το Μεντεγίν για να ξεφύγουν από τον Πάμπλο και τους άντρες του και να μπορούν να είναι μαζί…


Pablo Escobar επεισόδιο 35

Είναι τα γενέθλια του Πάμπλο και η οικογένειά του χαρίζει μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Ο Μαρίνο φτάνει στο μέρος, που είχε ζητήσει στη Γεσένια να συναντηθούν για να το σκάσουν, αλλά οι άντρες του Πάμπλο γνωρίζουν ήδη τα πάντα. Ο Μαρίνο βρίσκεται στριμωγμένος και δεν έχει άλλη επιλογή από το να τη σκοτώσει. 

Ο Πάμπλο γνωρίζει τον Μιγκέλ, έναν παραστρατιωτικό διοικητή, ο οποίος είναι τώρα επικεφαλής της ασφάλειας στο αγρόκτημα αν και ορισμένοι προϊστάμενοι των παραστρατιωτικών δεν συμφωνούν. Ο Μαρίνο και ο Παμπόν τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό στο άγαλμα, που είχε τοποθετηθεί σε ένα πάρκο στο Μεντεγίν σε ανάμνηση του θανάτου του Γκιγιέρμο Τσάνο.

 Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης προσπαθεί να κατηγορηθεί ο Πέντρο για διακίνηση ναρκωτικών πριν περάσει η προθεσμία και αφεθεί ελεύθερος. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και η κοινή γνώμη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της λόγω της απελευθέρωσης του Πέντρο Μοτόα αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι σε θέση να κατηγορήσει τον Πέντρο, τον αδελφό του αλλά και τον Πάμπλο Εσκομπάρ για διακίνηση ναρκωτικών. 

Οι άνδρες του καρτέλ του Κάλι τοποθετούν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά από το κτίριο όπου ζει ο Πάμπλο αλλά εκείνος λείπει και επιβιώνει της επίθεσης…


Pablo Escobar επεισόδιο 36

Ο Πάμπλο έχει συνάντηση με τον συνταγματάρχη και μαθαίνει για την έκρηξη του κτιρίου, που μένει. Ο Πάμπλο πηγαίνει αμέσως εκεί και όταν βλέπει πως τα πάντα έχουν καταστραφεί χάνει την ψυχραιμία του. Έχει επηρεαστεί βαθιά από το γεγονός και ένας από τους πυροσβέστες του λέει ότι η οικογένειά του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Η κόρη του Πάμπλο βρίσκεται στο χειρουργείο και εκείνος απειλεί τους γιατρούς πως θα τους σκοτώσει αν δεν την σώσουν. Σε όλο το Μεντεγίν διανέμονται φυλλάδια του Πάμπλο, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται με προσφερόμενη αμοιβή. Ο Πάμπλο ζητάει από τους Ισπανούς τρομοκράτες να τον βοηθήσουν να εκπαιδεύσει τους άντρες του να τοποθετούν βόμβες σε αυτοκίνητα. Ο Πάμπλο δίνει τη δική του απάντηση στα φυλλάδια, που κυκλοφόρησαν με το πρόσωπο του στο Μεντεγίν. 

Ο Τσίλι, ο Μαρίνο και ο Κάιν είναι στο Κάλι, έτοιμοι να κάνουν την προσπάθεια τους να τοποθετήσουν βόμβα στο αυτοκίνητο του Γκεράρντο. Όμως το αυτοκίνητο δεν εκρήγνυται και χάνουν την ευκαιρία τους. Όταν ο Συνταγματάρχης διαπιστώνει ότι ο Πάμπλο δεν του είναι χρήσιμος, μιας και του έχει ζητηθεί να αφήσει το αστυνομικό σώμα, αποφασίζει να αλλάξει «ομάδα» και να ενταχθεί στο καρτέλ του Κάλι. Ο Κίκο και ο Τόπο πυροδοτούν μια βόμβα στο αυτοκίνητο του ταγματάρχη. 

Ο ταγματάρχης επιβιώνει από την επίθεση αλλά χάνει ένα πόδι ενώ ο Μαρίνο και ο Τσίλι δολοφονούν τον συνταγματάρχη Πεντρεγκάλ. Ένας άλλος από τους στόχους του Πάμπλο είναι να απαγάγει τον Αντρές Παστράνα, έναν υποψήφιο για την προεδρία…


Pablo Escobar επεισόδιο 37

Ο Μαρίνο οργανώνει τους άντρες του για να απαγάγουν τον Αντρές Παστράνα. Η Πατρίτσια είναι απελπισμένη λόγω της κατάστασης, που ζει η οικογένειά της και κυρίως λόγω του Πάμπλο. 

Ο Πάμπλο μαθαίνει ποιος είναι ο νέος διοικητής της αστυνομικής δύναμης της Αντιόκια οπότε ζητάει από τον Καντόνα να προσπαθήσει να τον δωροδοκήσει για να συνεργαστεί μαζί τους. Λίγο αργότερα ο άνθρωπος του Εσκομπάρ και ο συνταγματάρχης συναντιούνται, αλλά ο συνταγματάρχης δεν αποδέχεται τη δωροδοκία, που του στέλνει ο Πάμπλο. Ο Μαρίνο απαγάγει τον Παστράνα. 

Τα παιδιά του Πάμπλο εκπλήσσονται δυσάρεστα όταν διαπιστώνουν την απουσία του πατέρα τους και η Πατρίτσια δεν ξέρει τι να τους πει για να τον δικαιολογήσει. Ο Πάμπλο εμφανίζεται μπροστά στον Αντρές Παστράνα και του λέει πως τον απήγαγε επειδή ανήκει σε μια οικογένεια με πολιτικό παρελθόν και του ξεκαθαρίζει πως το αν θα παραμείνει ζωντανός θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες του πατέρα του…


Pablo Escobar επεισόδιο 38

Ο Μαρίνο και ο Τσαντόγκα ακολουθούν τα ίχνη του Γενικού Εισαγγελέα για να τον πιάσουν. Την ημέρα, που ο δικηγόρος επιστρέφει στην Μπογκοτά, οι άντρες του Πάμπλο τον απαγάγουν. 

Η αστυνομία φτάνει σε ένα αγρόκτημα αναζητώντας τον Εισαγγελέα και εκεί είναι ο Τσίλι, ο οποίος είναι έκπληκτος όταν βλέπει τον συνταγματάρχη. Η αστυνομία φτάνει στο αγρόκτημα, όπου βρίσκεται ο Αντρές Παστράνα, ο οποίος ανταλλάσσεται με έναν αστυνομικό, που τον κρατούν αιχμάλωτο αντ 'αυτού. Η αστυνομία κάνει ενέργειες για να βρει το Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του Πάμπλο. Η πίεση, που ασκείται στην κυβέρνηση, είναι μεγάλη…

πηγή

 
Top