Pablo-Escobar-epeisodio-39-40-41-42-43-44

Pablo Escobar δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 39-40-41-42-43-44


PABLO ESCOBAR  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 1ος Κύκλος Περίληψη

Ο γενικός εισαγγελέας της χώρας. δολοφονείται από τους άνδρες του Πάμπλο. Ο «Μαρίνο» στέλνει ένα ραδιοφωνικό μήνυμα με το οποίο ενημερώνει πού βρίσκεται το πτώμα του Κάρλος Μάουρο Χόγιος και απειλεί ότι αν η κυβέρνηση επιμείνει με την ιδέα των απελάσεων, θα δολοφονηθούν και άλλοι πολιτικοί. 

Ο Πάμπλο δίνει συγχαρητήρια στους άνδρες του και ιδιαίτερα στον «Μαρίνο» που ήταν υπεύθυνος για την απαγωγή των Παστράνα και Χόγιος και τη δολοφονία του τελευταίου, παρόλο που δεν πάτησε προσωπικά τη σκανδάλη. Ο Γιλδάρδο, ένας από τους αρχηγούς του καρτέλ του Μεντεγίν συναντιέται με την Ρεγγίνα για να μιλήσουν για τον Πάμπλο και να συλλέξει πληροφορίες γύρω από τον χαρακτήρα του. Ο Πάμπλο τοποθετεί βόμβα με στόχο τον Στρατηγό Μουριέλ Περάθα αλλά ο Στρατηγός δεν τραυματίζεται. 

Ο Γκαλάν εξακολουθεί να ανέρχεται στην ιεραρχία του Κογκρέσου. Ταυτόχρονα, προωθείται νόμος από τον Αλόνσο για τον τερματισμό της συμφωνίας έκδοσης κακοποιών. Ο «Μαρίνο» ενημερώνει τη Ρεγγίνα ότι ο Πάμπλο θέλει να την συναντήσει. Της λέει ότι δεν μπορεί να αρνηθεί γιατί πιθανώς να κινδυνέψει.


Pablo Escobar επεισόδιο 40

Ο συνεργάτης του γερουσιαστή Αλόνσο που έχει θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, χάνει τις εκλογές και στη θέση του εκλέγεται ο Αλμπέρτο, ένας καλός φίλος του Γκαλάν. Αυτή η είδηση αναστατώνει τον Πάμπλο, ο οποίος έχει ως βασικό αντικείμενο συζήτησης τη δολοφονία όσων εμποδίζουν τις επιχειρήσεις του. 

Ο Πάμπλο επιπλήττει τη Ρεγγίνα για τη φιλία της με τον Γιλδάρδο, πιστεύοντας ότι του ανήκει λόγω του δεσμού που είχαν παλαιότερα. Ο «Τσίλι» διατάσσει τους άνδρες του να δολοφονήσουν δημοσιογράφους και δικαστές. Στην αρχή σκοτώνουν έναν δικαστή και στη συνέχεια κάνουν απόπειρα σε βάρος του Αλμπέρτο, του συνεργάτη του Γκαλάν, αλλά αποτυγχάνουν. 

Ο Εμίλιο, ο γιος του Πάμπλο γιορτάζει την πρώτη του Θεία Μετάληψη και την ίδια ώρα οι συνεργάτες του, Κίκο και Κάιν επιχειρούν να δολοφονήσουν τα παιδιά του Γκιγιέρμο Κάνο, αλλά αποτυγχάνουν λόγω της αστυνομικής παρουσίας.


Pablo Escobar επεισόδιο 41
Ο Πάμπλο λέει στους «μαριάτσι» ότι θα σκοτώσουν τον Γκαλάν. Με εντολή του Στρατηγού Πεντράθα, η ομάδα των σωματοφυλάκων του Γκαλάν, αλλάζει. Εκείνος το βρίσκει περίεργο, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για αυτήν την εξέλιξη. Ο Χουάν Γκιγιέρμο και ο Φερνάντο, τα παιδιά του Γκιγιέρμο Κάνο, φεύγουν στο εξωτερικό ώστε να είναι ασφαλή. 

Αλλά η Άννα Μαρία ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλεια της εφημερίδας. Με εντολή του Πάμπλο, γίνεται η δολοφονία του δικαστικού Γκάρθες Μπερνάλ. Οι εκτελεστές που έχουν προσληφθεί για να εκτελέσουν τον Γκαλάν, ενημερώνουν τους «μαριάτσι» ότι θέλουν πέντε εκατομμύρια πέσος για τη «δουλειά». Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα λαμβάνει μία επιστολή, όπου απειλείται η ζωή του και ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το Μεντεγίν. 

Αυτό του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ζητάει από τον Στρατηγό να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του. Ο Στρατηγός αρνείται και του λέει ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει μετάθεση, είναι να συλλάβει τον Εσκομπάρ. Ο Λουΐς Κάρλος Γκαλάν λαμβάνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι πρέπει να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της Προεδρίας, διαφορετικά θα πεθάνει. 

Ο «Τσίλι» και ο «Μαρίνο» ανατινάζουν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με στόχο τον Συνταγματάρχη Κιντάνα αλλά κάνουν λάθος και χτυπούν ένα άλλο κομβόι οχημάτων, σκοτώνοντας τον Κυβερνήτη της Αντιόκια, Αντόνιο Ρολντάν. Αυτό το λάθος, εξαγριώνει τον Εσκομπάρ.


Pablo Escobar επεισόδιο 42

O Συνταγματάρχης Κιντάνα ζητάει από τον Στρατηγό Ουλόα να τον μεταθέσει επειδή φοβάται για τη ζωή του, καθώς γνωρίζει ότι η απόπειρα με τη βόμβα, είχε ως στόχο αυτόν. Ο Στρατηγός του λέει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον προς το παρόν αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει αντικαταστάτη. Η οικογένεια του Συνταγματάρχη ανησυχεί και αμφισβητεί την απόφαση του Στρατηγού. Ο Γκαλάν πηγαίνει στο νέο του διαμέρισμα στην Μπογκοτά, όπου λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα που του λέει να διακόψει την εκστρατεία του. 

Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα αποφασίζει να σταματήσει να χρησιμοποιεί σωματοφύλακες και να περπατάει «ινκόγκνιτο» ανάμεσα στον κόσμο, για να αποπροσανατολίσει τους εχθρούς του Ο Στρατηγός Ουλόα ζητάει από τον Γκαλάν να ενισχύσει την ασφάλειά του αλλά ο τελευταίος αρνείται, καθώς έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του. Δεν γνωρίζει ότι ο επικεφαλής της φρουράς του είναι κατάσκοπος του Εσκομπάρ. 

Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα διαλύει ένα εργαστήριο ναρκωτικών του Φάμπιο και ο τελευταίος ζητάει από τον Πάμπλο να κάνει κάτι. Τότε ο Πάμπλο αποφασίζει να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στη δολοφονία του Συνταγματάρχη. Ο Πάμπλο και οι άνδρες του σκοπεύουν να σκοτώσουν τον Γκαλάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μεντεγίν. Ο «Τσίλι» απειλεί τον οδηγό του Κιντάνα. Του λέει να τους βοηθήσει να σκοτώσουν τον Συνταγματάρχη, αλλιώς θα δολοφονήσουν όλη την οικογένεια του οδηγού.


Pablo Escobar επεισόδιο 43

Οι άνδρες του Εσκομπάρ περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθούν στον Γκαλάν αλλά με την παρέμβαση μιας γυναίκας, το σχέδιο ξεσκεπάζεται ο Γκαλάν διαφεύγει. Η εξέλιξη εξαγριώνει τον Πάμπλο που δεν μπορεί να ανεχθεί την ανικανότητα των ανθρώπων του. 

Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα λέει στον Γκαλάν ότι είναι ο «Νο1» στόχος του Πάμπλο και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο «Τσίλι» τηλεφωνεί στον Πινέδα και του λέει ότι πρέπει να τον βοηθήσει στη δολοφονία του Συνταγματάρχη, διαφορετικά η οικογένειά του, θα υποστεί τις συνέπειες. Ο Πάμπλο και οι «μαριάτσι» καταστρώνουν το σχέδιο δολοφονίας του Γκαλάν στην κεντρική πλατεία της πόλης Σοάτσα. 

Ο «Τσίλι» και οι άνθρωποί του, δολοφονούν τον Συνταγματάρχη Κιντάνα, κάτι που βυθίζει στο πένθος τους φίλους και την οικογένειά του.


Pablo Escobar επεισόδιο 44

Ο Πινέδα λέει στη σύζυγό του ότι φοβάται πολύ και ότι ευθύνεται ο ίδιος για τον θάνατο του Κιντάνα. Ο Λουΐς Κάρλος Γκαλάν και η ακολουθία του, ετοιμάζονται για την επίσκεψη στην Σοάτσα όπου τους περιμένουν οι εκτελεστές του Εσκομπάρ. Ο Εσκομπάρ λέει στον Γκονζάλο ότι έχει επιχειρήσει να διαπραγματευτεί με την Κυβέρνηση αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έτσι τώρα δε θα διστάσει να επιτεθεί σε κυβερνητικούς παράγοντες και σε πολίτες, προκειμένου να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να γονατίσουν μπροστά του.. 

Ο Γκαλάν υποψιάζεται τον επικεφαλής της φρουράς του, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και του λέει ότι μπορεί να φύγει αν δεν αισθάνεται καλά. Ο άνδρας, ο οποίος είναι συνεργός του Εσκομπάρ, τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Ο Γκαλάν φτάνει στην πλατεία της Σοάτσα, όπου τον υποδέχεται το πλήθος αλλά τα μέτρα ασφαλείας είναι υποτυπώδη. Έτσι, ένας εκτελεστής ανακατεύεται εύκολα με το πλήθος και τον πυροβολεί μόλις ανεβαίνει στο βήμα. O Γκαλάν τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται από την ασφάλειά του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

πηγή

 
Top