Prodosies-ola-osa-sygklonisoun-prwtagwnistes
Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενα δημοσιεύματα το κανάλι του σκαϊ ετοιμάζει μια πανάκριβη και φοβερή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν σειρά που αποτελείται από ένα έμπειρο και πολύ γνωστό καστ ηθοποιών. Ωστόσο αξίζει να συμπληρώσουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά  κοστίζει πολλά χρήματα.

Έτσι λοιπόν διαβάστε στο παρακάτω κείμενο τι είναι αυτό που θα συγκλονίσει τους πρωταγωνιστές τη νέα τηλεοπτική σεζόν καταφέρνοντας να καθηλώσει και τους τηλεθεατές!  
Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Στέφανος που θα τον ενσαρκώσει ο Πέτρος Λαγούτης θα εργάζεται στους γιατρούς χωρίς σύνορα και έχει παντρευτεί την Μυρτώ που και εκείνη είναι γιατρός. Φαίνεται ότι ο γάμος τους περνά κρίση, μιας και ο Στέφανος λείπει διαρκώς για διάφορες αποστολές και τότε η Μυρτώ πιστεύει ότι ο Στέφανος δεν την έχει πια σαν πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Η Μυρτώ πιστεύει ότι αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό ότι δεν έχουν κάνει και παιδί.

 Ο αδελφός του Στέφανου είναι ο Άρης και θα τον ενσαρκώσει ο Ορφέας Παπαδόπουλος ο οποίος είναι πέντε χρόνια μικρότερος του Στέφανου και τον έχει σαν πρότυπο. Ο Άρης δουλεύει σαν ναυτικός και κάποια στιγμή επιστρέφει από ένα μακρινό ταξίδι και θέλει να κάνει ένα διάλειμμα στη ζωή του. Εκεί σε μία φιλική παρέα εντελώς συμπτωματικά θα γνωρίσει την Ζωή όπου και θα την ενσαρκώσει η Ευγενία Παναγοπούλου και ο Άρης την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

 Το φλερτ που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον Άρη θα αποτελέσει για εκείνη μια διέξοδο γεγονός ότι εκείνη αμέσως αντιλαμβάνεται ότι ο Άρης είναι ο αδερφός του μεγαλύτερου έρωτα της ζωής της που την έχει σημαδέψει και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο. Η Ζωή κάνει ένα βήμα παραπάνω και θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει ο Άρης. 

Τότε είναι που ξεκινούν όλα. Αργά ή γρήγορα ο Στέφανος θα γνωρίσει τον κεραυνοβόλο έρωτα του αδερφού του και εκπλήσσεται όταν καταλαβαίνει ότι αυτός είναι η Ζωή.  Η Μυρτώ γυναίκα του Άρη πιστεύει ότι εκείνη είναι το πρόβλημα που ο γάμος της μοιάζει σαν ένα κτίριο που είναι έτοιμο να καταρρεύσει, αλλά η αλήθεια είναι άλλη!  Η πραγματική αλήθεια που ο Στέφανος εξαφανίζεται διαρκώς εκτός Ελλάδος δεν είναι η Μυρτώ, αλλά η Ζωή μιας και τον σημάδεψε και εκείνον ο χωρισμός τους.  Η Ζωή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο Στέφανος ήταν παντρεμένος, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι έρχεται δεύτερη στη ζωή του Στέφανου και όταν εκείνος αρνήθηκε να χωρίσει τη Μυρτώ εκείνη του ζήτησε να διαλύσουν την παράνομη σχέση που είχαν. 

Τώρα βλέπουμε ότι η μοίρα θα ξαναπαίξει το δικό της παιχνίδι μιας και φέρνει τον Στέφανο και τη Ζωή ξανά μαζί κάτω από αντίξοες συνθήκες παίζοντας με ανθρώπους και συναισθήματα, αλλά και με αδέρφια.  

Η μεγάλη αποκάλυψη δεν θα αργήσει να έρθει μιας και η Ζωή δεν θέλει να έχει μυστικά από τον Άρη και την πρώτη βραδιά του γάμου τους θα του αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με την σχέση που είχε με τον αδερφό του.  Ο Άρης γίνεται ένα πραγματικό άγριο θηρίο και η ζήλια του έχει χτυπήσει κόκκινο και θα κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Αφρική, ώστε να λύσει την προσωπική του βεντέτα που θα έχει με τον αδελφό του.  Ο Στέφανος σαν μεγαλύτερος από τον Άρη τον καταφέρνει να τον ηρεμήσει και του λέει ότι δεν νιώθει πλέον τίποτα για τη Ζωή και τον προτρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα στο πλευρό της γυναίκας του. 

Ο Άρης παίρνει την απόφαση να σταματήσει να δουλεύει σαν ναυτικός και ξεκινάει μια καινούργια δουλειά έχοντας στο πλευρό του τον κουμπάρο του.  Ο κουμπάρος όμως θέλοντας να τον βοηθήσει έχει και εκείνος κάποιους κρυφούς σκοπούς!  Ο κουμπάρος του ζητά από τον Άρη να εμπλακεί σε ένα παράνομο εμπόριο όπλων και να μεταφέρει ένα παράνομο φορτίο. Ο Άρης θέλοντας να εκπληρώσει τα όνειρα του και τα σχέδια του θα δεχτεί την πρόταση του κουμπάρου του, αλλά δυστυχώς όλα θα ανατραπούν μιας και ο Άρης θα συλληφθεί και τότε όλα θα ξεκινήσουν να παίρνουν το δρόμο τους.
 
Top