Ο Λευτέρης Παπαπέτρου κρατούσε μυστικό πoιο θα είναι το σενάριο της ολοκαίνουριας σειράς που ετοιμάζει για τον Ant1 και θα έχει τίτλο « στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα » που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Νοέμβριο. 

Οι συνεργάτες του καναλιού έδωσαν κάποιες πληροφορίες για το τι θα δούμε μέσα στην αγαπημένη μας σειρά. 
Έτσι λοιπόν η ιστορία της κωμικής σειράς θα ξεκινήσει κάπου το καλοκαίρι του 2015 όταν δύο παιδιά θα κάνουν τις ετοιμασίες τους για να κάνουν τον αρραβώνα τους. Οι οικογένειες τους όμως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις που θα ήθελαν. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι ύστερα από το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το δημοψήφισμα και τους περιορισμούς στις τράπεζες τα πράγματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Οι συμπεθέρες φαίνεται ότι τρέφουν θανάσιμο μίσος η μία για την άλλη και συνεχώς βγάζουν όλα τα άπλυτα που έχουν στη φόρα.
 Έτσι λοιπόν ποια οικογένεια έχει αμύθητα ποσά στις τράπεζες και φοβάται ότι θα τα χάσει, ενώ η άλλη οικογένεια φαίνεται ότι έχει χρήματα κάπου στο εξωτερικό. Το καστ των ηθοποιών απαρτίζεται από πολύ έμπειρους και επιτυχημένους ηθοποιούς, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Καβογιάννη, και άλλους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.  
 
Top