Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι του Star, είναι αποφασισμένο να πάρει και εκείνο τη δικιά του μερίδα στην τηλεθέαση όσον αφορά τα σίριαλ. Έτσι λοιπόν βλέπουμε να επιστρέφει η πετυχημένη σειρά εννέα μήνες όπου και θα ενταχθούν καινούργια πρόσωπα και θα έχουμε και κάποιες καινούργιες ιστορίες του. 

Στη συνέχεια βλέπουμε να ξεκινάει και η σειρά με τον τίτλο « η ζωή μου » όπου και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλα Κατσαμένη με τίτλο Η ζωή μου. Στη συγκεκριμένη σειρά βλέπουμε να πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί και έμπειροι ηθοποιοί όπως η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Αϊβάζης και πολλοί άλλοι. 

Το κανάλι θα τα εντάξει στο πρόγραμμα του ακόμα μια σειρά με τον τίτλο η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές και εκεί βλέπουμε την Άννα Χατζησοφιά να κάνει την επιστροφή της στην τηλεόραση και στον τηλεοπτικό χώρο μέσα από την συχνότητα της του star. Σε αυτή τη σειρά μου βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας Καλφογιάννης, η Μένια Μαθιουδάκη που ήταν μία πρωταγωνίστρια της σειράς μπρούσκο και άλλοι πολλοί γνωστοί ηθοποιοί.    

 
Top