9-mines-epeisodio-221-222


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 221 - 222 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 221


Ο Αντρέας λέει στον Σερέτη την υποψία του για κάποιο μέλος του κυκλώματος που πιθανά τους έχει διαφύγει. Εκείνος όμως το παραβλέπει, επιμένοντας πως το μόνο που επείγει είναι να βρεθεί το πολύτιμο στικάκι του Σωκράτους. 
Ο Χρήστος βρίσκει στο γραφείο της Σοφίας ένα χειρόγραφο σημείωμά της που παραπέμπει στο ατύχημα που είχε προκαλέσει ο Μάνος με το αυτοκίνητό του. Ο Άλκης βλέπει τον συνυποψήφιό του Δώρο Νεοκλέους να ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, και προκαλεί τον προβληματισμό του Διαμαντίδη με την αντίδρασή του. 

Η Κρίστη κάνει το πρώτο μάθημα στο Ωδείο, ενθουσιάζοντας τη δασκάλα με το ταλέντο της. Ο Αντρέας επισκέπτεται τον Οδυσσέα. Ο Διαμαντίδης μεταφέρει στον μυστηριώδη άντρα με το μπρελόκ την αλαζονική συμπεριφορά του Άλκη, αλλά εκείνος το βλέπει σαν ευκαιρία να δοκιμαστεί, καθώς στην περίπτωση που καταφέρει να εξουδετερώσει τον Νεοκλέους, θα σημαίνει πως αξίζει που ποντάρουν πάνω του για τον πολιτικό στίβο. 

Η Έλσα ενημερώνεται για το φωτογραφικό εργαστήρι που λειτουργεί στη Σχολή, με καθηγητή τον Στέφανο, χωρίς να γνωρίζει πως είναι ο παπαράτσι που είχε φωτογραφήσει την Κρίστη με τον Άλκη. Ο Μάνος μπαίνει στην γκαλερί και ζητάει πληροφορίες για τον πίνακα με τη λίμνη. 

Η Εύα πίνει στην επιτυχία της, έχοντας μπροστά της τις φωτογραφίες των ανθρώπων που θέλει να εξουδετερώσει. Τα παιδιά της Δίωξης καλωσορίζουν θερμά τον Αντρέα, την ίδια στιγμή που στο γραφείο μπαίνει και ο Δημήτρης Αλεξίου. Η Σοφία προσπαθεί να αποτρέψει τη μητέρα της, Θεανώ, να έρθει στην Κύπρο με την κόρη της, για να μπορεί να ακολουθήσει ανενόχλητη τα σχέδιά της που αφορούν στον Μάνο. Ο Αντρέας ενθουσιάζεται που ο παιδικός του φίλος, Δημήτρης Αλεξίου, ήρθε στην Κύπρο για να κάνει ένα αφιέρωμα στις επιτυχίες της Δίωξης.

 Η Δάφνη ωστόσο, δείχνει επιφυλακτική με αυτή τη σύμπτωση. Ακόμα περισσότερο δε, όταν ο Σερέτης την ενημερώνει πως η άφιξη του δημοσιογράφου έγινε με εντολή του ίδιου του Υπουργού. Η Έλσα φέρνει στην Κρίστη το βιβλίο ενός ποιητή, του Κίμωνα Μαυρή, και η Κρίστη συγκινείται με τους στίχους του. 
Η Εύα εξακολουθεί να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Μαρίνας, και προβληματίζεται όταν βλέπει ότι η όρεξή της για φαγητό έχει ανοίξει πολύ. Ο Μάνος δίνει μία prive παράσταση stand-up για τη Σοφία, εκφράζοντας της την ευγνωμοσύνη του που του έσωσε τη ζωή. Ο Δημήτρης Αλεξίου προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Αντρέα τις μεθόδους που ακολουθούν στη Δίωξη, πάντα κάτω από το καχύποπτο βλέμμα της Δάφνης. Και όχι άδικα, αφού όταν ο Δημήτρης μένει μόνος του, ενημερώνει τον Υπουργό για το κάθε βήμα του.
 Η Μάρθα ξαφνιάζεται με την Έλενα που έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της, ζητώντας συμβουλές που θα αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά της, για να εντυπωσιάσει τον Πέτρο. Η Μαρίνα κοιτάζει το ημερολόγιο, και συνειδητοποιεί πως έχει καθυστέρηση.


9 Μήνες Επεισόδια 222

Ο Μάνος τελειώνει την παράστασή του στη Σοφία, με ένα τρυφερό φιλί. Η Κρίστη παρακολουθεί συγκινημένη μία ιδιαίτερη στιγμή του Άλκη με το μωρό, ωστόσο επιμένει στην απόφασή της, οι δυο τους να μείνουν χώρια. 

Ο μικρός Οδυσσέας, ανάστατος στην απομόνωση την οποία βρίσκεται, δεν τρώει και ζητάει επίμονα να δει τον Αντρέα. Την ίδια ώρα, η Δάφνη σκέφτεται να υιοθετήσουν το παιδί. 
Η Σοφία και ο Μάνος κάνουν μία όμορφη βόλτα, που τους θυμίζει την ανέμελη εποχή της εφηβείας τους. Για πρώτη φορά, η Σοφία δείχνει να παρασύρεται από τα συναισθήματά της.
 Ο Άλκης βλέπει στον ύπνο του τους γονείς του, και αναστατώνεται. Η Δάφνη και ο Αντρέας βρίσκουν ότι πίσω από τον λογαριασμό που ψάχνουν βρίσκεται μια off shore εταιρεία, και ενημερώνουν τον Σερέτη. 
Η Μαρίνα, άυπνη, περιμένει να ξημερώσει για να τρέξει στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Ο Μάνος παραλαμβάνει το καινούργιο του, cabrio αυτοκίνητο. Ο Χρήστος προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Σοφίας απέναντι στον Μάνο, αλλά εκείνη καταφέρνει να τον ξεγελάσει. 
Ο Διαμαντίδης παραλαμβάνει έναν φάκελο όπου μέσα αναγράφεται όλη η ζωή του Δώρου Νεοκλέους, του πολιτικού αντίπαλου του Άλκη, που πρέπει να εξοντώσουν. Η Έλενα, περιποιημένη και πολύ όμορφη, πηγαίνει στην κλινική της Εύας για να της αποδείξει πως εκείνη είναι η μόνη γυναίκα που θέλει ο Πέτρος. Όταν όμως μαθαίνει πως η Εύα έχει πάρει εξιτήριο, μένει σοκαρισμένη.

 Ο Δημήτρης ζητάει από τη Δάφνη λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Αντρέα, και προκαλεί την έντονη αντίδρασή της. Ο Οδυσσέας τηλεφωνεί στον Αντρέα, που πηγαίνει πανικόβλητος να τον συναντήσει αμέσως. Ο Μάνος κάνει έκπληξη στη Σοφία, στο νοσοκομείο, και την προσκαλεί για μία βόλτα με το αμάξι του. Ο γιατρός ενημερώνει τον Κυριάκο πως η θεραπεία του ολοκληρώθηκε, και πως, αν ήταν σεξουαλικά ενεργός αυτό το διάστημα, μπορεί να είναι μέλλοντας πατέρας. 

Η Έλσα μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι, όταν η Μαρίνα βλέπει το αποτέλεσμα του τεστ, που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της. Ο Υπουργός εκφράζει στον Δημήτρη τις υποψίες του πως ο μάρτυρας που επιβεβαίωσε ότι ο Αντρέας βρισκόταν σε άμυνα και πυροβόλησε τον Αχιλλέα, είναι βαλτός, και τον πιέζει να ψάξει ενδελεχώς τυχόν ανάμειξη του Αντρέα με τη Red Swan. 
Ο Οδυσσέας δίνει στον Αντρέα τον Iron Man, για να είναι ασφαλής. Ο Αντρέας συγκινείται με την κίνηση αυτή του παιδιού, και λυγίζει. Την ίδια ώρα, δύτες βγάζουν από τον βυθό της θάλασσας έναν σάκο. 
Ο Μάνος μιλάει στη Σοφία για ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν με το αυτοκίνητό του. Όταν εκείνη ρωτάει λεπτομέρειες, ο Μάνος αρνείται λέγοντας παράλληλα πως δεν έφταιγε μόνο αυτός. Η Σοφία οργίζεται. 

Ο γυναικολόγος ενημερώνει τη Μαρίνα πως διανύει την 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Έχοντας ανακαλύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Νεοκλέους, ο Άλκης βάζει μπροστά το σχέδιο του για να τον εξαφανίσει πολιτικά. Η Κρίστη θέλει να μελοποιήσει τους στίχους του Κίμωνα Μαυρή. Ψάχνοντας πληροφορίες γι’ αυτόν, μαθαίνει πως το βασικό του επάγγελμα είναι η πλαστική χειρουργική

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 223 - 224 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top