9-mines-epeisodio-223-224


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 223-224 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 223


Οι προσπάθειες να ανακαλυφθεί η ταυτότητα του πτώματος συνεχίζονται, ενώ Δάφνη και Αντρέας εξακολουθούν να βρίσκονται σε ένταση. Ο Νεοκλέους συνοδεύει τον νεαρό άντρα στο σπίτι του, και ο Άλκης παραμονεύει. Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα το παράπονό της για τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο Κίμωνας. 

Η Σύλβια έχει καλύψει τους τοίχους του δωματίου της με φωτογραφίες της Κρίστης, λέγοντας πως αφού δεν μπορεί να πάρει τη μορφή της, θα πάρει τη ζωή της. Η Μάρθα παραξενεύεται με την Ελπίδα που της λέει πως βλέπει ένα μαύρο χρώμα γύρω από την Εύα. 
Όσο οι έρευνες για να αναγνωριστεί το πτώμα συνεχίζονται, ο Αντρέας έχει ένα κακό προαίσθημα. Ο Άλκης παρακολουθεί τις κινήσεις του Νεοκλέους, μέσα από κάμερα που έχει στήσει στο διαμέρισμα του νεαρού. Ο Μάνος ετοιμάζεται για τη νέα του καριέρα στο ραδιόφωνο. Η Σοφία επικοινωνεί με την Έλσα και της θυμίζει πως όσο κι αν ο πατέρας της αντιδράει, εκείνη πρέπει να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση στο θέμα της διατροφής του. 

Ο Άλκης βλέπει εξιταρισμένος μέσα από την κάμερα τον Νεοκλέους με τον νεαρό σε ερωτικές περιπτύξεις. Η Κρίστη αποφασίζει να βάλει όρια σε όλους όσοι παρενοχλούν τη ζωή της. Στο πλευρό της στέκεται η Άννα που την ενθαρρύνει. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Μάρθα και της εκφράζει την ανησυχία του για την Εύα που κυκλοφορεί ελεύθερη, αλλά και τα συναισθήματά του για την ίδια, αφού εξακολουθεί να αγαπάει. Η Μάρθα, που αισθάνεται το ίδιο ερωτευμένη, αναστατώνεται. 

Ο Υπουργός λέει στον Δημήτρη να φύγει για Αθήνα, καθώς μία δημοσιογράφος που συνδεόταν ερωτικά με τον Αντρέα, έχει εξαφανιστεί, και τα ίχνη της οδηγούν στην Κύπρο. Δεν είναι άλλη από τη Βάνα. Η Δάφνη βλέπει τον Iron Man στα χέρια του Αντρέα και επιμένει να τον επιστρέψουν στον Οδυσσέα. Την ίδια ώρα, οι άντρες της συμμορίας ψάχνουν να βρουν κάποιον συγγενή για να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού, ώστε να έχουν και ίδιοι πρόσβαση στον μικρό.

 Ο Κυριάκος, με τα λόγια του γιατρού να αντηχούν στ’ αυτιά του, λέει στη Μαρίνα πως από ‘δω και πέρα, η ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους δυο τους. Ο Μάνος αισθάνεται την αφόρητη πίεση της Έλσας, και καταλήγουν σε καβγά, με την Έλσα να φεύγει από το σπίτι του. Η Εύα παραμονεύει έξω από το σπίτι του Αντρέα, περιμένοντας τη Δάφνη για να δώσει άλλη μία παράσταση μετάνοιας. 

Μετά από τον καβγά του με την Έλσα, ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία για να ζητήσει τη βοήθειά της. Η Σοφία φυσικά τον παραπλανά, λέγοντας πως θα της μιλήσει εκείνη για να μην τον πιέζει. Ο Άλκης δίνει στον Διαμαντίδη το επίμαχο DVD του Νεοκλέους με τον νεαρό. Η Ηρώ ζητάει από την Κρίστη να ξεκαθαρίσει πώς θα συνεχίσει με τον Άλκη, γιατί τα πισωγυρίσματά της, τον αποσυντονίζουν από τον στόχο του, που είναι να πετύχει στην πολιτική. Ταυτόχρονα, ο Άλκης έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα για να τη συγκινήσει, στέλνοντας στην Κρίστη ένα ‘δώρο’. Η Δάφνη υπόσχεται στον Οδυσσέα πως σύντομα θα τον πάρει κοντά της. Ο Νεοκλέους καλείται σε έκτακτη σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Κόμματος. Η Έλενα τηλεφωνεί ανήσυχη στη Δάφνη, χωρίς να της αναφέρει την εμφάνιση της Εύας.


9 Μήνες Επεισόδια 222

Ο Σερέτης ενημερώνει τον Πέτρο πως η δικάσιμος του Αντρέα ορίστηκε, αλλά αν ανακαλυφθεί η συμμετοχή του στο κύκλωμα, θα περάσει όλη του τη ζωή στη φυλακή. 
Η Έλσα μεταφέρει στη Μαρίνα τον καυγά της με τον Μάνο, και σαστίζει με την απάθεια της. Η Κρίστη στέλνει ένα mail στον Κίμωνα, και του επαναλαμβάνει πόσο την έχουν αγγίξει οι στίχοι του. Η Δάφνη γυρίζει στο σπίτι με τον Αντρέα, και αιφνιδιάζεται όταν βλέπει μπροστά της την Εύα. 

Ο Άλκης στέλνει ένα συγκινητικό γράμμα στην Κρίστη, και της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και βλέπει έκπληκτος μπροστά του τη Μαρίνα. Η Εύα λέει στη Δάφνη πως ο Πέτρος την έκλεισε σε κλινική. Η προσπάθειά της όμως να την πείσει για τη μεταμέλειά της, δε φέρνει κανένα αποτέλεσμα.

 Η Μαρίνα προσπαθεί να ψυχανεμιστεί τα συναισθήματα του Μάνου απέναντί της, ενώ παράλληλα ψάχνει για τον πίνακα με τη λίμνη. Η Σοφία γράφει στον αδερφό της για τον φόβο της μήπως παρασυρθεί και δεν εκπληρώσει το στόχο της με τον Μάνο. Η Μαρίνα παραξενεύεται που δεν αγόρασε ο Μάνος τον πίνακα, και διαλύεται περισσότερο όταν εκείνος της λέει πως οι δρόμοι τους έχουν πλέον χωρίσει οριστικά. 

Ο Άλκης γιορτάζει την πολιτική εξόντωση του Νεοκλέους, αλλά κρύβει τον ενθουσιασμό του μπροστά στην ξαφνική επίσκεψη της Κρίστης. Η Μάρθα ενημερώνεται από έναν φίλο της νευροχειρουργό πως τα χρώματα που βλέπει η Ελπίδα γύρω από τους ανθρώπους, μπορεί να μαρτυρά όγκο στον εγκέφαλο. 

Η Δάφνη μεταφέρει στον Αντρέα την οργή της για τον Πέτρο, που έκλεισε την Εύα σε κλινική, και ξαφνιάζεται όταν εκείνος της λέει πως αν και ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του Πέτρου, θα έκανε το ίδιο. Η Δάφνη αποφασίζει να επισκεφτεί τη μητέρα της. Η Κρίστη λέει στον Άλκη πως το γράμμα του κατάφερε να τη συγκινήσει. Ωστόσο, του θέτει το δίλημμα αν θέλει να είναι μαζί, να παρατήσει την πολιτική. Μετά από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Κόμματος και με το φόβο να αποκαλυφθούν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο Νεοκλέους αποφασίζει να δώσει μόνος του το τέλος. 

Ο Κυριάκος δίνει στην Έλσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αγοράσει τον φωτογραφικό εξοπλισμό που χρειάζεται, με το αντάλλαγμα να γίνει ο οικογενειακός τους φωτογράφος. Η Έλσα παραξενεύεται με την πεποίθησή του πως θα προστεθούν και άλλα μέλη στην οικογένειά τους, ωστόσο δέχεται με χαρά. Ο Μάνος ζητάει από τη Σοφία να είναι δίπλα του στην πρώτη του εκπομπή στο ραδιόφωνο. 
Η Μαρίνα από την άλλη, διαλυμένη από τη συνάντησή της με τον Μάνο, λέει στην Έλσα πως η απόφασή της να μείνει με τον Κυριάκο είναι οριστική. Ο Κυριάκος κρυφακούει με συγκίνηση και ικανοποίηση. Ο Νεοκλέους βάζει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ένα γράμμα όπου απολογείται στην οικογένειά του, αλλά και καταδεικνύει ως υπόπτους για την αυτοχειρία του ανθρώπους του Κόμματός του. 
Η Δάφνη ζητάει το λόγο από τον Πέτρο για την πράξη του, και φρικάρει περισσότερο όταν ακούει την Έλενα να λέει πως έπρεπε να είχε σκοτώσει την Εύα. Την ίδια ώρα, η Εύα βρίσκεται στην αποθήκη που κρυβόταν και ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της.


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 225 - 226 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top