9-mines-epeisodio-225-226


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 225-226 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 225


Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα την απογοήτευσή της για τον Άλκη, που διάλεξε την πολιτική αντί για τη σχέση τους. Ένα ζευγάρι βλέπει τον νεκρό Νεοκλέους στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και καλεί την Αστυνομία. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Αντρέα πως το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στην Ελληνίδα δημοσιογράφο Ευανθία Δανέζη. Ο Αντρέας μένει κεραυνοβολημένος. 

Η Δάφνη εκφράζει στη Μάρθα το θυμό της γι’ αυτό που έκανε ο Πέτρος στην Εύα, αλλά παράλληλα και την ανησυχία μήπως πραγματικά κινδυνεύουν. Η Μάρθα την καθησυχάζει λέγοντας πως θα την έχει υπό την επίβλεψή της. Ο Άλκης σοκάρεται όταν ο Διαμαντίδης τον ενημερώνει για την αυτοκτονία του Νεοκλέους. Ο Αντρέας προσπαθεί να διαχειριστεί το νέο πως το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στη Βάνα. Ο Άλκης φοβάται μήπως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακαλύψει πως ο ίδιος βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία του Νεοκλέους, μέσω της ανώνυμης συμφωνίας που έκανε με τον νεαρό, ηλεκτρονικά. 

Ο Κυριάκος εντυπωσιάζεται με τη στάση της Μαρίνας, όταν μαθαίνει πως εκείνος αγόρασε τον πίνακα, και στη συνέχεια τον έκαψε. Ένας κούριερ παραδίνει στην Κρίστη το βιβλίο του Κίμωνα με αφιέρωση, κι ένα σημείωμα που της επιτρέπει να μελοποιήσει τους στίχους του. Ο Άλκης πνίγεται από ενοχές, ενώ το τηλέφωνό του δε σταματάει να χτυπάει, από τους δημοσιογράφους που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του Νεοκλέους. 
Η Δάφνη ακούει από τις ειδήσεις ότι το πτώμα που ανασύρθηκε από τον βυθό ανήκει στη Βάνα Δανέζη, και σοκάρεται. Ο Μάνος ετοιμάζεται για την εκπομπή του, και η Σοφία είναι δίπλα του. Η Μαρίνα κλείνει ραντεβού με τον γυναικολόγο, για να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ο Αντρέας φρικάρει όταν η Δάφνη κρατάει επιφυλάξεις για το αν πραγματικά δεν είναι ο ίδιος εκείνος που σκότωσε τη Βάνα. Η Έλσα μιλάει στην Κρίστη για τον Στέφανο, το φωτογράφο που έχει αγγίξει την καρδιά της. 

Ο Μάνος μιλάει στην εκπομπή του για τα όνειρα των ανθρώπων που δεν πρέπει να μένουν ανεκπλήρωτα. Η Μαρίνα που βρίσκεται καθ οδόν για τον γυναικολόγο, ακούει το απόσπασμα από την εκπομπή του, και αλλάζει την πορεία της. Ο Αντρέας βρίσκεται σε απόγνωση, με τη Δάφνη να είναι ακόμα καχύποπτη απέναντί του σχετικά με τη δολοφονία της Βάνας. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης,από την Αθήνα όπου βρίσκεται, ενημερώνει τον Υπουργό για την ερωτική σχέση του Αντρέα με τη Δανέζη. Ωστόσο, εκφράζει την αμφιβολία του στο κατά πόσο εμπλέκεται και με τη δολοφονία της, με τον Υπουργό να πιστεύει πως μεροληπτεί υπέρ του φίλου του. 
Η Ηρώ βλέπει με καχύποπτο μάτι τον Άλκη, σχετικά με την υπόθεση Νεοκλέους, αλλά εκείνος την αποπροσανατολίζει. Ωστόσο, όταν παίρνει μήνυμα από τον νεαρό, όπου τον απειλεί πως εάν βρεθεί μπλεγμένος, θα τον καρφώσει, δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό του. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα για να τον ευχαριστήσει που δέχτηκε να μελοποιήσει τους στίχους του. Η παγερή του στάση, από τη μία της δημιουργεί ερωτηματικά, από την άλλη όμως ασκεί πάνω της μεγάλη γοητεία. Η Σύλβια παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κρίστης.9 Μήνες Επεισόδια 222

Η Δάφνη πείθεται για την αθωότητα του Αντρέα, σχετικά με τη δολοφονία της Βάνας. Ωστόσο, όταν ο Πέτρος τους ενημερώνει πως σε λίγες μέρες είναι η δίκη για τον φόνο του Αχιλλέα, πανικοβάλλονται καθώς μέχρι τότε πρέπει να έχουν αποδείξει πως δεν πρέπει ο Αντρέας να κατηγορηθεί για διπλή δολοφονία. 

Ο Μάνος λαμβάνει κι άλλο απειλητικό μήνυμα και λέει στη Σοφία πως κάποιος τρελός τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Η Μαρίνα ζητάει τη συμβουλή της Μάρθας για το θέμα της εγκυμοσύνης της. Εκείνη τη συμβουλεύει πως όποια κι αν είναι η απόφασή της, πρέπει να ενημερώσει και τον Μάνο. Ο Άλκης λέει στον Διαμαντίδη πως απειλείται από τον νεαρό, την ώρα που ο Διαμαντίδης βρίσκεται με τον μυστηριώδη άντρα με το μπρελόκ, που τον βεβαιώνει πως θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα. Ο Σερέτης δείχνει καχύποπτος απέναντι στον Αντρέα, καθώς και ο ίδιος έχει πληροφορηθεί πως διατηρούσε σχέση με τη Βάνα στο παρελθόν. Η Έλσα παρακαλεί τον Στέφανο να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, για να φτάσει το επίπεδο των υπόλοιπων παιδιών που παρακολουθούν το σεμινάριο. 

Εκείνος δέχεται, αλλά τη διάθεσή τους διακόπτει μια πανέμορφη γυναικεία παρουσία. Η Σοφία προσκαλεί τον Μάνο στο σπίτι της και τοποθετεί μία φωτογραφία με την ίδια και τον αδερφό της σε περίοπτη θέση. Η Μαρίνα αποφασίζει να κρατήσει το μωρό. Η Κρίστη μιλάει στην Έλσα για τον Κίμωνα, λέγοντας πως νιώθει ότι κάποιο μυστήριο κρύβεται σχετικά με τη ζωή του. Ο Μάνος ακούει με ιδιαίτερη συγκίνηση τη Σοφία να λέει πως ο αδερφός της πέθανε όταν ήταν μικρός, από ανακοπή καρδιάς. Η Μαρίνα ακυρώνει το ραντεβού της με τον γυναικολόγο. 

Ο Πέτρος αιφνιδιάζεται όταν η Έλενα τον ρωτάει αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ο Διαμαντίδης ενημερώνει τον Άλκη πως σύντομα οι απειλές του νεαρού θα σταματήσουν. Την ίδια ώρα, άντρες έχουν εισβάλει στο διαμέρισμα του νεαρού και τον σκοτώνουν, με τρόπο που να δείχνει ληστεία μετά φόνου. Η Δάφνη αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρει στοιχεία για τη Βάνα, προκειμένου να αποβάλλει κάθε υποψία ανάμειξης του Αντρέα στη δολοφονία της. 
Ο Μάνος και η Σοφία σμίγουν ερωτικά για πρώτη φορά, με τον Μάνο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του που βρέθηκε στη ζωή του. Η Εύα αρχίζει να υποψιάζεται πως η Μαρίνα είναι έγκυος. Η Κρίστη διαβάζει την είδηση για την αυτοκτονία του Νεοκλέους, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία, με τον Άλκη και τον αυτόχειρα να δειπνούν μαζί. 
Ο Κυριάκος περπατάει αμέριμνος στο δρόμο, όταν βλέπει τον Μάνο και τη Σοφία που φιλιούνται. Ο Οδυσσέας, για να ξεγελάσει τη μοναξιά του, δημιουργεί ένα δικό του παιχνίδι, με ήρωα τον Andrewman, εμπνευσμένο από τον Αντρέα. Η Δάφνη που το ακούει, συγκινείται βαθιά. Οι άντρες της συμμορίας ενημερώνουν τον αρχηγό πως βρέθηκε ένας μακρινός συγγενής του μικρού, που θα τους οδηγήσει σίγουρα στο παιδί, αφού έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα.

 Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα πως ο Μάνος έχει σχέση με άλλη γυναίκα. Η Μαρίνα προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της, ωστόσο βεβαιώνει τον Κυριάκο πως τον έχει διαγράψει οριστικά από τη ζωή της. Μετά από την είδηση της αυτοκτονίας του Νεοκλέους, η Κρίστη ικετεύει τον Άλκη να παρατήσει την πολιτική. Η Σοφία αρχίζει να αφυκτιά με την επιμονή της μητέρας της να μάθει τι της συμβαίνει. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται όταν ο Μάνος του λέει για τον αδερφό της Σοφίας που πέθανε, και αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 227 - 228 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top