Bahar-epeisodio-116-117-118-119-120

Bahar δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 116-117-118-119-120


BAHAR  ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 1ος Κύκλος Περίληψη

Όταν ο Μεχμέτ-Εμίρ επιστρέφει στο σπίτι και στην εταιρία του, ανακαλύπτει τις αυθαιρεσίες τις αδερφής του και γίνεται έξαλλος. Ενώ τα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο πηγαίνουν να κλείσουν, εκείνος προλαβαίνει και σταματά τη διαδικασία ανοίγοντας τα ξανά όλα, εκτός από ένα, της Χασρέτ. 

Εκείνη βλέποντας πως η Κωνσταντινούπολη δεν τη χωρά πια, αποφασίζει να επιστρέψει στη Μερσίνη για να μπορέσει να αποφύγει τα προβλήματα των οικογενειακών συγκρούσεων του Μεχμέτ-Εμίρ. Καθώς η Χασρέτ αναχωρεί, φαίνονται ξεκάθαρα οι συναισθηματικοί της δεσμοί με τη Μπαχάρ. Οι δύο γυναίκες, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν πως είναι μάνα και κόρη, θα τους είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστούν η μια την άλλη. 

Ο Ατές συνέρχεται από το ατύχημα και πλέον η Μπαχάρ μπορεί και είναι πιο ήρεμη εφόσον τα πράγματα δείχνουν πως αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά…


Bahar επεισόδιο 117

Ο Σαλίχ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Μουτζελά έναντι της οικογένειας Ντεμιρτζί. Ο ίδιος, βλέποντας τον Ατές να συνέρχεται, προσπαθεί απελπισμένα να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που μπορεί να τον συνδέσει με τον φόνο του Γιουσούφ Ερκιράν καθώς και με τη συκοφάντηση του Μεχμέτ-Εμίρ. 

Μέσα σε όλα αυτά, η Χιούλγια θα λάβει την αίτηση διαζυγίου από τον Ασίμ, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί με τη Σετσίλ και η Σακινέ θα λάβει ένα γράμμα από την κόρη της καθώς και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η Σακινέ βρίσκει την Χιούλγια σε έξαλλη κατάσταση η οποία, όμως, δεν διορθώνεται ούτε όταν εκείνη της δίνει το χρηματικό ποσό, που έστειλε η Σετσίλ κι ο Ασίμ. 
Η κατάσταση της Χιούλγια ξεφεύγει από τον έλεγχο και πλέον η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά να την κλείσει σε κάποια ψυχιατρική κλινική


Bahar επεισόδιο 118


Ο Ατές βρίσκει τον Σαλίχ στο σπίτι της Νουράν. Η οργή του είναι μεγάλη. Ο Μεχμέτ – Εμίρ συνοδεύει την Χιούλγια στην ψυχιατρική κλινική. Η Χιούλγια έχει πάθει μια σοβαρή κρίση και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, ο Μεχμέτ – Εμίρ συναντά τυχαία τον Σαλίχ, που εκείνη την ώρα φεύγει απ’ το σπίτι της Νουράν και του επιτίθεται. 

Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί. Ο Μεχμέτ – Εμίρ αποφασίζει να πάει να βρει τη Χασρέτ στη Μερσίνη. Ο Ατές ζητάει να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του. Ο Σαλίχ, που είναι κοντά τους, ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μεχμέτ – Εμίρ και ο Ατές φτάνουν στη Μερσίνη και αρχίζουν να αναζητούν τη Χασρέτ. Δεν είναι εύκολο όμως να τη βρουν μιας και έχουν λίγες πληροφορίες στα χέρια τους… Bahar επεισόδιο 119Η Ρεφίκα είναι αυτή, που βοηθάει τον Μεχμέτ – Εμίρ και τον Ατές στην αναζήτηση της Χασρέτ. Εκμεταλλευόμενη την απουσία του Μεχμέτ – Εμίρ και της Χιούλγια απ’ το αρχοντικό, η Εφσούν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντα της κυρίας του σπιτιού και συμπεριφέρεται ανάλογα. Πρώτη της επίσκεψη, το γυμναστήριο και σπα, που σύχναζε η Χιούλγια. 

Ο Σαλίχ ενημερώνει τον αδερφό του Γιουσούφ και θείο της Χασρέτ για την επίσκεψη του Μεχμέτ – Εμίρ στη Μερσίνη. Ο Μεχμετ – Εμίρ σύντομα βρίσκεται στα χέρια του μαζί με τον Ατές. Η Χασρέτ είναι αυτή, που θα σώσει την κατάσταση στο τέλος. Ο Μεχμέτ – Εμίρ παρακαλάει τη Χασρέτ να γυρίσει πίσω μαζί του…
Ωστόσο, η δυσχερής οικονομική θέση της εταιρίας βγάζει στην επιφάνεια τις συχνές αναλήψεις της Εφσούν, κάνοντας τη Χιούλγια να την κατηγορεί για κατάχρηση χρημάτων της οικογένειας ενώ στο μεταξύ εκείνη προσπαθεί να σώσει οικονομικά την εταιρία κλείνοντας το εμπορικό κέντρο του Εμίνονου μαζί με το μαγαζί της Χασρέτ…


Bahar επεισόδιο 120Η Χασρέτ αρνείται την πρόταση του Μεχμέτ – Εμίρ να γυρίσει πίσω για άλλη μία φορά, μετά από όσα έχουν γίνει. Εν τω μεταξύ, η Εφσούν βλέπει την αδερφή της, Μπαχάρ, να μιλάει με τον αγαπημένο της Ισμαήλ και δεν μπορεί να ξεπεράσει τη ζήλεια της. 

Αργότερα διοργανώνει στο αρχοντικό μια βραδιά για τους δικούς της. Καλεί και τη Σακινέ, η οποία αρχικά διστάζει αλλά τελικά δέχεται. Στο αρχοντικό, όμως, είναι και τα παιδιά τής Χιούλγια, που δεν καλοβλέπουν την επίσκεψη της Σακινέ. Η Εφσούν μιλάει απότομα και επιτίθεται στην Μπαχάρ εξαιτίας της συνάντησή της με τον Ισμαήλ. Η Νουράν αναγκάζεται να επέμβει για να τις χωρίσει. 

Ένα δυσάρεστο νέο περιμένει τη Φούλγια, μετά την επιστροφή του Μεχμέτ – Εμίρ απ’ τη Μερσίνη. Στα χέρια του Ατές πέφτει ένα CD με μια αποκάλυψη. Οργισμένος, τρέχει στην αστυνομία και μετά στο αρχοντικό…

πηγή star
 
Top