Φαίνεται ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι εξελίξεις μέσα στην πετυχημένη σειρά δίδυμα φεγγάρια θα είναι συνταρακτικές όσον αφορά τη ζωή της Αγάπης και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν από τη μέρα που η Αλίκη πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Παύλου θα γίνουν πάρα πολλές αλλαγές. 

Έτσι λοιπόν ο Παύλος θα πείσει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του και θα αγνοήσει τις αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει στο περιβάλλον του. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που έχει η Αγάπη η οποία είναι παντελώς αντίθετη στο να δεχτεί τις νέες εξελίξεις, με αποτέλεσμα ο Παύλος να της δώσει ένα τελεσίγραφο ή να δεχτεί τις νέες εξελίξεις ή να τα μαζέψει και να φύγει. 

Η Αγάπη όπως είναι φυσικό αρνείται κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή της από την εταιρεία και να σηκωθεί να φύγει. Φυσικά όλα αυτά κάνουν την Αλίκη να νιώθει πάρα πολύ άβολα και άσχημα, μιας και ήθελε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που συνέβη. Δηλαδή να τα βρει με την κόρη της και όχι να τσακωθεί. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτές τις εξελίξεις φαίνεται ότι η απόσταση ανάμεσα σε μάνα και κόρη έχει μεγαλώσει επικίνδυνα. 
Top