Ta-Pente-kleidia-epeisodia-1-2-3-4-5

Τα πέντε κλειδιά - επεισόδιο 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 1

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς θα συναντήσουμε την Κυβέλη με τον Ορέστη να επιστρέφουν από το Μιλάνο, όπου και είχαν πάει για κάποιες επαγγελματικές δουλειές που είχε ο Ορέστης. Η Κυβέλη δείχνει πάρα πολύ βιαστική, ώστε να πάει να συναντήσει κρυφά κάποιον σε ένα ραντεβού. Το συγκεκριμένο κρυφό ραντεβού ήταν για την Τρίτη και την Πέμπτη σε ένα σπίτι που βρίσκεται εκτός πόλης και εκεί μένει η κόρη της η Μαργαρίτα.

Την Μαργαρίτα την φυλάει η νταντά του παιδιού η Κατερίνα, αλλά δυστυχώς θα συμβεί κάτι τραγικό. Φτάνοντας η Κυβέλη στο σπίτι διαπιστώνει με μεγάλο τρόμο ότι κάποιος της είχε απαγάγει το παιδί της.  Ποιος είναι αυτός που το έχει κάνει και τι πραγματικά θα ζητήσουν από την Κυβέλη για να πάρει πίσω το παιδί της;Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 2


Στο δεύτερο επεισόδιο της καινούργιας σειράς βλέπουμε ότι οι απαγωγείς που άρπαξαν το παιδί της Κυβέλης δίνουν σαφές οδηγίες και της ζητούν να κάνει αυτό που της λένε. Έτσι λοιπόν της δίνουν πέντε συγκεκριμένες εντολές, όπου συνδέονται με τις πέντε αλυσίδες που έχουν δέσει την κόρη της την Κατερίνα.Η Κυβέλη δείχνει να είναι συγκλονισμένη και εκτός του μεγάλου προβλήματος που έχει δείχνει να αντιμετωπίζει και άλλα πολλά.Τα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει είναι ότι θα πρέπει να κρύψει τη μεγάλη αγωνία και τον πόνο που έχει από τον Ορέστη, αλλά και τον Λεωνίδα που είναι ο προσωπικός της σωματοφύλακας. Ωστόσο στην βίλα που έχει η Κυβέλη με τον Ορέστη διαμένει και η Χαρίκλεια που είναι η μαγείρισσα του σπιτιού και αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με τον γιο της τον Τζίμη, μιας και πηγαίνει και της ζητάει συχνά πυκνά χρήματα μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσει τα δικά του λέγοντας της ότι περιμένει να φέρει εις πέρας το μεγάλο κόλπο που ετοιμάζει ώστε να γίνει πλούσιος. 

 Ο Νικολάου που είναι και το δεξί χέρι του Ορέστη δείχνει να έχει μεγάλα μπλεξίματα με μία κοπέλα που έχει το όνομα Σούγκαρ η οποία έχει μπλέξει μαζί του για κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς. Παίζει μαζί του μιας και θέλει να του πάρει πληροφορίες.Η Σούγκαρ διατηρεί κρυφό δεσμό μαζί με τον Τζίμη.  Η Κυβέλη προσπαθεί να μάθει ποιός είναι αυτός που έχει οργανώσει την απαγωγή και έχει αρπάξει την Κατερίνα. Εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα μήπως τελικά ο απαγωγέας είναι μέσα από το σπίτι;Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 3

Η Κυβέλη δείχνει να είναι οργισμένη και έτσι θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κατάλογο, όπου και βάζει τους υποτιθέμενους υπόπτους που έχουν αρπάξει το παιδί της. Μέσα σε αυτήν την λίστα θα βάλει και την νταντά της κόρης της την Κατερίνα και έτσι θα ξεκινήσει να ερευνά την ζωή της. 

Η Κυβέλη σαν βασικό ύποπτο έχει τον πατέρα της Μαργαρίτας τον Ρήγα ο οποίος ήταν ένας νεανικός έρωτας που είχε και είχε ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι, ενώ έλειπε ο άνδρας της για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν η Κυβέλη πάει ένα βήμα πιο κάτω και ζητάει από τον Λεωνίδα να την οδηγήσει στο σκοπευτήριο, μιας και θέλει να μάθει να χειρίζεται τα όπλα για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. 


Η Κίκα δείχνει αποφασισμένη να πάει να ξεκινήσει να συντάσσει ένα βιβλίο για τις μεγάλες οικογένειες του νησιού όπου και θα φέρει στην επιφάνεια τα μεγάλα μυστικά τους. Ο Νικολάου θα έχει έναν μεγάλο καβγά μαζί με την γυναίκα του την Νάντια  μιας και εκείνη ανακάλυψε ότι έχει κρυφή σχέση. Ωστόσο έξω από το σπίτι βρίσκεται ο Τζίμης μαζί με την Σούγκαρ, όπου σχεδιάζουν να κάνουν ριφιφί.


Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 4

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Κυβέλη να κάνει τις επόμενες κινήσεις της. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κυβέλη έχει στην κατοχή της ένα ίδρυμα προστασίας κακοποιημένων γυναικών και με αυτήν την πρόφαση φέρνει στο σπίτι της την Κατερίνα, ώστε να την προστατεύσει από τον βίαιο άντρα που έχει. 

Η Κυβέλη ερευνά το παρελθόν της Κατερίνας και δεν βρίσκει κάτι που να την κάνει ότι αυτή είναι ο απαγωγέας του παιδιού της. Ωστόσο βλέπουμε ότι ο Νικολάου όσο προχωρούν οι μέρες ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την Σούγκαρ και της κάνει δώρο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. 


Στη ζωή του Ορέστη επανέρχεται η Μάριον που είναι μια επικίνδυνη γυναίκα και πανούργα επιχειρηματίας που κάποτε είχε δεσμό μαζί του. Η Μάριον έχει επιστρέψει να διεκδικήσει ξανά τον Ορέστη, αλλά εκείνος την αποδέχεται σαν μια παλιά φίλη. Ο Ορέστης ούτε καν φαντάζεται τι τον περιμένει από την επιστροφή της συγκεκριμένης γυναίκας του. Η Κυβέλη βρίσκεται σε αδιέξοδο μιας και οι απαγωγές είναι άφαντοι και δεν έχουν δώσει κάποια σημεία ζωής.  


Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 5

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι από τη στιγμή που έχει γύρισε η γυναίκα δηλητήριο η Μάριον συμβαίνουν αναπάντεχα γεγονότα στη ζωή του Ορέστη. Ένα από αυτά τα άσχημα γεγονότα είναι ότι οι μετοχές του Ορέστη σε διεθνές επίπεδο θα πιάσουν πάτο ενώ έχουν χτυπήσει κόκκινο σε όλα τα χρηματιστήρια.

 Η Κυβέλη αντιμετωπίζει μεγάλα αδιέξοδα και πηγαίνει να επισκεφθεί τον φίλο του πατέρα της και πρώην αστυνομικό τον Σέργιο. Έτσι λοιπόν ζητάει τις οδηγίες του Σέργιου και του εξιστορεί όλη την υπόθεση της απαγωγής λέγοντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά μια γυναίκα μέσα από το Ίδρυμα. Ο Σέργιος  της αποκαλύπτει ότι για αρχή όλες οι υποψίες πέφτουν επάνω στον πατέρα.

  Ωστόσο βλέπουμε και τον Τζίμη να χάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο στοίχημα και έτσι θα πάρει το πανάκριβο δαχτυλίδι της Σούγκαρ και πηγαίνει να το πουλήσει. Η Σούγκαρ εξοργίζεται με την κίνηση του Τζίμη και σκέφτεται να παρατήσει τον Τζίμη και να μείνει για πάντα μαζί με τον Νικολάου που της προσφέρει τα πάντα. 

Ωστόσο η γυναίκα δηλητήριο η Μάριον ξεκινά να ερευνά το οικογενειακό δέντρο που έχει ο Ορέστης με αποτέλεσμα να μείνει έκπληκτη με αυτά που θα ανακαλύψει. 

 
Top