Ta-Pente-kleidia-epeisodia-6-7-8-9-10

Τα πέντε κλειδιά - επεισόδιο 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 6

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι τελικά η Μάριον είναι αυτή που έσωσε τον Ορέστη από το να ανατιναχτεί μαζί με το αυτοκίνητό του. Όλοι δείχνουν πολύ τρομοκρατημένοι με αυτό που συνέβη στον Ορέστη. 

Ο Σέργιος με την βοήθεια του Ηλία και της Κίκας προσπαθούν να καταλάβουν τι πραγματικά έχει συμβεί και να ξετυλίξουν το κουβάρι με αυτήν την υπόθεση. Η Κυβέλη θεωρεί ότι ο δολοφόνος πρέπει να έχει άμεση σχέση με την απαγωγή της Μαργαρίτας. Έτσι λοιπόν η Κυβέλη ξεκινάει έρευνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο σπίτι της και στον περίγυρο της και αρχίζει από την Κατερίνα την νταντά. Η έρευνα της την οδηγεί σε αδιέξοδο, μιας και δεν βρίσκει τίποτα για τη ζωή της. 

Ο ανακριτής στην υπόθεση ρωτάει ευθέως το ζευγάρι αν υπάρχουν κάποια ένοχα μυστικά που θα δικαιολογούσαν αυτή την εκδίκηση ή την τρομοκρατική επίθεση. Η Σούγκαρ εξακολουθεί και είναι στο κρησφύγετο που την έχει ο απαγωγέας της. Ο Τζίμης της λέει να κάνει υπομονή μέχρι να καταφέρει να βρει το χρηματικό ποσό και να την βγάλει από κει. 


Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 7


Ο Τζίμης βάζει μπροστά το σχέδιο της διάρρηξης όπου και το σχεδίαζε καιρό. Ο ανακριτής εξακολουθεί και συνεχίζει την ανάκριση σχετικά με την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης ενάντια στον Ορέστη. 

Η Νάντια είναι σοκαρισμένη μιας και βρήκε κάποια στοιχεία στην τσέπη του άντρα της, όπου και τον κάνουν αμέσως ένοχο. Ο Τζίμης μαζί με τον φίλο του τον Φλοξ βάζουν μπροστά τη διάρρηξη στο σπίτι του Νικολάου. Η οικογένειά του Νικόλαου δεν έχει φύγει το Σαββατοκύριακο με το κότερο, όπως σχεδίαζαν να κάνουν. 
Ο Τζίμης τελικά τα καταφέρνει την τελευταία στιγμή και σώζει την Νάντια από βέβαιο πνιγμό και εκείνη παίρνει την απόφαση να τον ανταμείψει με όποιον τρόπο μπορεί. 
Ο Λεωνίδας μαζί με την Κυβέλη θα πάνε να μάθουν εάν η Κατερίνα έχει οποιαδήποτε σχέση με την απαγωγή της κόρης τους. Τελικά καταφέρνουν να βρουν έναν άντρα από το μακρινό παρελθόν της Κατερίνας, ο  οποίος μπορεί να την βοηθήσει. Ο Σέργιος δείχνει πολύ σίγουρος ότι αν καταφέρουν να βρουν κάποια υπολείμματα πάνω στο αυτοκίνητο του Ορέστη τότε θα καταφέρουν να 
ανακαλύψουν ποιος είναι ο περιβόητος παρολίγον δολοφόνος του.Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 8

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Κυβέλη να εξακολουθεί και να κάνει την δικιά της έρευνα όσον αφορά το παρελθόν που έχει η Κατερίνα και ανακαλύπτει ένα στοιχείο που δεν της αρέσει καθόλου. 
Ο Τζίμης διαφεύγει της σύλληψη και πηγαίνει στην δουλειά του λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Στη δουλειά του πηγαίνει και τον βρίσκει η Νάντια. 

Η Κυβέλη θα πάει στο ίδρυμα που έχει για τις κακοποιημένες γυναίκες. Φαίνεται ότι οι ανατροπές εξακολουθούν να συμβαίνουν μέσα στη σειρά καθώς εμφανίζεται η Μάριον που είναι μία γυναίκα που είχε ερωτευθεί παράφορα τον Ορέστη και θα πάει να συναντήσει την Κυβέλη, μιας και είναι περίεργη πώς είναι αυτή η γυναίκα που της άρπαξε μέσα από τα χέρια τον άνθρωπο που είχε ερωτευθεί όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. 

Η Μάριον της λέει ότι θέλει να κάνει μία μεγάλη δωρεά στο ίδρυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο στο σπίτι της Κυβέλης τα μέτρα έχουν γίνει δρακόντεια και η Κυβέλη δείχνει φοβισμένη ότι οι απαγωγείς δεν θα επικοινωνήσουν μαζί της. 
Την εμφάνιση του κάνει ένας τύπος από το μακρινό παρελθόν της Μάριον και του Ορέστη και θα πάει να τους εκβιάσει μιας γνώριζε ένα καλά κρυμμένο μυστικό τους που το είχαν κρύψει όσο καλά μπορούσαν.


Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 9

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Κυβέλη να καλεί στο σπίτι της την Μάριον, ώστε να της κάνει το δείπνο. Η Κυβέλη εξακολουθεί να ερευνά το παρελθόν της Κατερίνας για να εντοπίσει ένα στοιχείο. 

Ο Ορέστης έκπληκτος συναντά την Μάριον και αμέσως αντιλαμβάνεται τους πραγματικούς σκοπούς που έχει και ποιος ήταν ο λόγος που εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά στις ζωές τους. Ωστόσο βλέπουμε ότι το προσωπικό του σπιτιού δείχνει να είναι πολύ περίεργο για ποιο λόγο η Κατερίνα βρίσκεται τόσο καιρό στο σπίτι της Κυβέλης. 

Ωστόσο η αστυνομία βλέπουμε ότι καταφέρνει να συλλάβει την Σούγκαρ, τον Τζίμη και τον Φλοξ και θα ειδοποιήσει τον κύριο Νικολάου να πάει να τους αναγνωρίσει σαν τους επίδοξους ληστές του σπιτιού του.
 Ακόμα η Κίκα τελικά παίρνει την απόφαση να γράψει ένα βιβλίο για τις μεγαλοαστικές οικογένειες που έχουν απασχολήσει το νησί. Μια από αυτές τις οικογένειες θα είναι και του κύριου Ορέστη. Ωστόσο όμως δεν θα καταφέρει να βρει τα απαιτούμενα στοιχεία που θέλει για τη μητέρα του κύριου Ορέστη. 

Η Σούγκαρ θα πάει να εργαστεί σε ένα μπαρ για να μην έχει άλλο ανάγκη τον Τζίμη που έχει αρχίσει να την αποφεύγει. Η Κυβέλη θα φέρει στο σπίτι της τον πρώην φίλο που είχε η Κατερίνα.Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 10

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Κατερίνα να γίνεται έξω φρενών όταν βλέπει μπροστά της τον πρώην της. Γίνεται έξαλλη με την Κυβέλη που ερευνά το παρελθόν της και ότι την υποψιάζεται ότι είναι υπεύθυνη για την απαγωγή της κόρης της. 

Ωστόσο βλέπουμε ότι κάποιος λειτουργεί εναντίον του Ορέστη και παίζει με τις μετοχές της εταιρείας του σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ Ορέστης ξεκινάει να υποψιάζεται ότι η επίθεση που δέχεται είναι γενικότερη και την δέχεται ακόμα και στο σπίτι του. 

Η Νάντια θα πάει στο εξοχικό που έχει κρύψει τον Τζίμη και εκεί θα βρει έναν ύποπτο τύπο παράξενο και βαθιά χωμένο στον υπόκοσμο, όπου και θα την απειλήσει. Η Μαρία που είναι η βοηθός της μαγείρισσας θα πάει στο σπίτι για να φροντίσει τον αδερφό της μιας και είναι ανάπηρος. 

Η Μάριον εξακολουθεί και εκβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Ορέστη με κάτι που αφορά το παρελθόν του. Ωστόσο βλέπουμε ότι η Κυβέλη βρίσκεται σε πανικό, μιας και οι απαγωγείς επικοινώνησαν μαζί της! 

 
Top