Μέσα στην αγαπημένη μας σειρά ζωή μου φαίνεται ότι οι τηλεθεατές δέχονται το ένα σοκ μετά το άλλο. Έτσι λοιπόν η σειρά μπαίνει δυναμικά και βλέπουμε ότι η Μαρία είχε σαν επιθυμία να γίνει κηδεμόνας του παιδιού της η Δήμητρα! Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι η Μαρία μαζί με την Στέλλα θα κάθονται να διαβάζουν ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα που έγραψε η Μαρία ειδικά για εκείνες. Ωστόσο φαίνεται ότι το μεγάλο σοκ για τους τηλεθεατές δεν έχει έρθει. 

Τελειώνοντας την κηδεία της Μαρίας και του Άγη η αστυνομία συλλαμβάνει την Δήμητρα ως κύρια ύποπτη για την ανατίναξη του αυτοκινήτου που βρισκόταν η Μαρία με τον Άγη. Όλοι παθαίνουν τεράστιο σοκ με αυτή την εξέλιξη και προσπαθούν να καταλάβουν τι πραγματικά έχει συμβεί . 

Η Στέλλα είναι συγκλονισμένη με αυτή την εξέλιξη και προσπαθεί να βοηθήσει την φίλη της μαζί με τον Κώστα και το Θέμη για να μπορέσουν να την βγάλουν από την φυλακή! Ο Κωνσταντίνος μαζί με τη Νίνα και τον Λεωνίδα κάθονται και καταστρώνουν ένα τέλειο σχέδιο για να καταφέρουν να βγάλουν την Μαρία μέσα από την φυλακή!
 
Top