Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 587 - 588 - 589  4ος Κύκλος

 Στο σημερινό επεισόδιο ο Αχιλλέας είναι έξω φρενών, αφού η Χαρά δεν του δίνει το χαρτί που δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της.  Αυτό έχει σαν συνέπεια την έμμεση παραδοχή του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη στο θάνατο του αδερφού της και έτσι ο Αχιλλέας αρνείται να της δώσει τα λεφτά.  Η Χαρά όμως τον εκβιάζει ώστε να τα πάρει. 

Στον Σήφη και  την Αναστασία επιτίθεται ο Διαμαντής και της λέει για τις προθέσεις που έχει, αφού τον έχουν αφήσει έξω από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ο Διαμαντής τους λέει ότι ο Παύλος πλέον συγκατοικεί με τη Χρυσάνθη και εκείνοι μένουν άναυδοι.

Της Κωνσταντίνας της αρέσει ο αστυνομικός, αλλά εκείνη συνεχίζει ακόμα να κλείνει ραντεβού στα τυφλά και να κουβαλάει μαζί της το Μηνά εγκλωβίζοντας τον.  Στον Ματθαίο η Δήμητρα μαζί με το Νεκτάριο προσπαθούν να του κάνουν ένα προξενιό αφού ξέρουν μια κοπέλα που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για εκείνον και την λένε Στέλλα. 
Ο Σήφης με την Άλκηστη βρίσκονται σε ρομαντικό ραντεβού, αλλά αυτό θα διακοπεί απροσδόκητα αφού η Αλκιβιάδης θα γυρίσει πίσω στο σπίτι και θα τους δει μαζί....


Μπρούσκο επεισόδιο 588

Ο Σήφη τσακώνεται άσχημα με την Αναστασία, αφού της ζητάει να καλύψει εκείνη αλλά και την Άλκηστη ώστε να μην καταλάβει ο Αλκιβιάδης την παράνομη σχέση που έχουν.  Η Δάφνη με την Κωνσταντίνα προσπαθούν να μπαλώσουν την γκάφα που έκανε ο Μύρος ότι ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στη Βασιλική και θα μείνουν όλοι έκπληκτοι με την αντίδραση που θα 'χει.  

Ο Ματθαίος τελικά παίρνει την απόφαση να δεχτεί να δίνει το ραντεβού με την γνωστή που έχει ο Νεκτάριος με την Δήμητρα τη Στέλλα, αλλά θα μείνει άναυδος από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που έχει. 

Ο Παύλος θα συνεννοηθεί με την Χρυσάνθη και θα δώσει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος.  Ο Μερετάκης εξυψώνει τον Παύλο απέναντι στον Διαμαντή κι αυτό κάνει τον Διαμαντή έξω φρενών. 

Η Αλίκη είναι τρομερά απογοητευμένη από το Χρήστο, αφού δεν θέλει να τη δεχτεί πίσω και δεν του λέει ότι είναι έγκυος. Η Γεσθημανή ρωτάει στα ίσια τον Σήφη αν έχει σχέση με το φόνο που έγινε στον οινοποιείο του.  Η Μελίνα στο δρόμο στη Βαρκελώνη αναγνωρίζει τη Χαρά και θα φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση τον Αχιλλέα Μπρούσκο επεισόδιο 589

Στη Βαρκελώνη η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν τέλειες στιγμές, ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να μη μάθει η Μελίνα τις συναντήσεις που έχει με τη Χαρά για να μη φοβηθεί. 

Στη Γεσθημανή ο Σήφης θ' αναγκαστεί να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τον μενταγιόν, αλλά εκείνη φαίνεται να μην το πιστεύει.  Η Δάφνη είναι τρομερά ενθουσιασμένη, αλλά και πολύ απασχολημένη με την προετοιμασία που θα κάνει στο σπίτι του Μύρου για ένα μεγάλο πάρτι με τίτλο  «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν το πάθος».

 Ο Μηνάς ξεκινάει να πηγαίνει στο γυμναστήριο για να μπορέσει να αυξήσει την τεστοστερόνη του.  Η Αναστασία έχει καταλάβει τι γίνεται ανάμεσα στον Σήφη και την Άλκηστη και πηγαίνει στην  Άλκηστη και της μιλάει πολύ αυστηρά και της λέει να φύγει μακριά από τον Σήφη.  Η Άλκηστη της απαντά να μην ανακατεύεται στη ζωή της. 

Ο Ματθαίος έρχεται πολύ κοντά με τη Στέλλα την οποία θεωρεί περίεργη με όλες τις φοβίες που έχει, αλλά ταυτοχρόνως θέλει να την προστατεύσει.  Η Χρυσάνθη γνωρίζει την Αλεξάνδρα και την εκτιμά πολύ, ενώ ο Ματθαίος γνωρίζει το μωρό της Αλεξάνδρας και δείχνει να λυγίζει.  Η Μελίνα στη Βαρκελώνη παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει να συναντάει τη Χαρά.  


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 590-591 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top