osa-den-xereis-epeisodio-5-6-7-8-9

Όσα δεν ξέρεις- επεισόδιο 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 5

Ο Στέλιος όταν μαθαίνει από τον Κωνσταντίνο για τη τυχαία συνάντηση των δύο ανδρών, Κωνσταντίνου και Πάρη, γίνεται έξαλλος και του απαγορεύει κάθε επαφή. Η Άννα υποδέχεται την παλιά της φίλη Χαρά η οποία έρχεται από Ελλάδα και είχε φύγει από το νησί μετά την αυτοκτονία του ιατροδικαστή πατέρα της. Έρχεται πίσω για να ανακαλύψει τι είναι αυτό που ώθησε τον πατέρα της σε αυτή του τη κίνηση. 

Η Μαρίνα επισκέπτεται τον πατέρα της στη φυλακή και του κρύβει για ακόμα μια φορά την σεξουαλική παρενόχληση που δέχεται από τον θείο της και αδελφό του Μιχάλη για να μην τον στεναχωρήσει. Οι αστείες καταστάσεις και ζήλιες μεταξύ του ζευγαριού Μαρίας – Γιώργη συνεχίζονται σε κάθε ξενάγηση που έχουν με τουρίστες, ενώ ο γιος τους Κωνσταντίνος έχει μια απρόσμενη γνωριμία με την οδοντίατρο Ελπίδα και αρχίζει ένα καινούριο φλερτ. Ο Πάρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να απαντήσει σε τηλεφώνημα του Στέλιου προς την Εύα. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 6

 Η Κατερίνα γυρίζει στον Αλέξανδρο και τον παρακαλάει να είναι ξανά μαζί, με όποιο κόστος. Η Αμαλία συνεχίζει να αποφεύγει τον Θωμά και αυτός της ζητά τον λόγο για την συμπεριφορά της αυτή. Η Χαρά πηγαίνει για δείπνο στην οικογένεια της Άννας, οι οποία έχει έρθει στην Κύπρο, αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη στον πατέρα της. 

Ο Σωκράτης είναι ερωτευμένος κρυφά με την Κατερίνα και ρωτάει διακριτικά την αδερφή του πράγματα γι’ αυτήν. Ταυτόχρονα συζητάνε για το μέλλον τους με τον πατέρα τους και ακούμε τι συνέβη με τη μητέρα τους. Ο Κωνσταντίνος βγαίνει με την Ελπίδα και έρχονται πιο κοντά, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Ο Αλέξανδρος παρενοχλεί για μια ακόμα φορά την Μαρίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να το σταματήσει όλο αυτό. 

Η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα το έγγραφο που της έχει ζητήσει ο Στέλιος. Ο Στέλιος απ’ την άλλη δείχνει στον Κωνσταντίνο ποιος είναι το αφεντικό στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή του. Μια αναπάντεχη συνάντηση θα έχει η Άννα με τον Πάρη στο μαγαζί της. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 7

Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με την μοναξιά του και την συνειδητοποιεί για πρώτη φορά. Η Μαρία ως μάνα αισθάνεται ότι το παιδί της δεν είναι καλά. Η Άννα λέει στη Χαρά για την απρόσμενη συνάντησή της με τον Πάρη και την Εύα, την οποία είχε ακούσει να έχει μια περίεργη συνομιλία στο τηλέφωνο. Η Χαρά από την άλλη βρίσκει ένα γράμμα με σκέψεις του πατέρα της, λίγο πριν την αυτοκτονία του. 

Ο Αλέξανδρος κάνει ύποπτες συναλλαγές με τύπους του υποκόσμου τη στιγμή που ο αδερφός του ο Μιχάλης γιορτάζει τα 8α γενέθλιά του μέσα στη φυλακή μαζί την Μαρίνα. Η Χαρά συναντά έναν παλιό οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της είχε κάνει μια μεγάλη δωρεά σ’ ένα ίδρυμα, πράγμα που ακούει για πρώτη φορά. 

Ο Σωκράτης σώζει την Κατερίνα την στιγμή που την παρενοχλούν κάποιοι τύποι σ’ ένα μπαράκι και τη συμβουλεύει να είναι πιο προσεκτική. Η Εύα βρίσκει την ευκαιρία τη ώρα που ο Πάρης είναι απασχολημένος, να ψάξει το γραφείο του, όμως διακόπτεται απότομα από την Αμαλία.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 8

Ο Σωκράτης και η Μαρίνα βλέπουν τον χτυπημένο Αλέξανδρο. Ο Σωκράτης ανησυχεί, η Μαρίνα του λέει ότι μάλλον του άξιζε, και ότι κάτι θα έκανε. Αυτός βρίσκει μια χαζή δικαιολογία για την κατάστασή του. Η Κατερίνα μετά το χθεσινό της περιστατικό, βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της γιαγιά της. Η Χαρά λέει στην Άννα για την χθεσινή της συνάντηση με τον παλιό τους φίλο και ζητάει τη βοήθειά της για να φτάσουν μέχρι τέλους αυτή την ιστορία.

 Ο Σωκράτης βρίσκει στο πρόσωπο του Θωμά τον πατέρα που του λείπει και του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στη φυλακή με την πρόφαση να δει τον αδερφό του, αλλά στην ουσία ψάχνει τον τρόπο να περάσει το πακέτο που του έδωσαν. Η Αμαλία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να μάθει τι συμβαίνει με την κόρη της, ρωτώντας την Μαρίνα, η οποία αν και κολλητή της, δεν ξέρει. 

Η Κατερίνα τις διακόπτει λέγοντας στη μητέρα της να μην ανακατεύεται. Η Χαρά ακούει και αυτή την Εύα να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει ότι ο Πάρης είναι απλά μια δουλειά. 

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 9

Η Κατερίνα πηγαίνει στο γραφείο του Πάρη και του ζητάει το μερίδιό της από την περιουσία. Ο Πάρης ξαφνιάζεται και προσπαθεί να την λογικέψει. Η Άννα ζητά από τη Χαρά τη βοήθειά της για να προστατεύσουν τον Πάρη από την Εύα. Η Εύα βλέπει τον Πάρη προβληματισμένο και τον ρωτά τι συμβαίνει. Της λέει για την κουβέντα που είχε με την αδερφή του και αυτή τον συμβουλεύει να πάρει δικηγόρο. 

Η Κατερίνα πηγαίνει τα λεφτά στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός της συμπεριφέρεται ακόμη μια φορά σαν σκουπίδι. Ο Πάρης κάνει μια κουβέντα με τη μητέρα του για τον πατέρα του που δεν άφησε διαθήκη, αλλά δεν λέει κάτι για την Κατερίνα για να μην την στεναχωρήσει. Ο Στέλιος δέχεται για ακόμη μια φορά τηλέφωνο από ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο του προκαλεί μεγάλο πανικό. 

Η Χαρά βλέπει την Εύα να βγαίνει από ένα μαγαζί με έπιπλα, στο οποίο δουλεύει ένας φίλος της και έτσι βρίσκει την ευκαιρία να τον ρωτήσει γι’ αυτήν. Ο Θωμάς ζει την απόλυτη μοναξιά στο σπίτι του, κοιτώντας φωτογραφίες του παιδιού του, όταν αισθάνεται μια ξαφνική αδιαθεσία.
 
Top