zwi-moy-epeisodia-1-2-3-4-5

Ζωή μου - επεισόδιο 1 - 2 - 3 - 4 - 5

 Ζωή μου Επεισόδιο 1

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Δήμητρα Χαρίτου και κάνει ετοιμασίες για τον γάμο της με τον δικηγόρο Άγη Δρούση.  Η Δήμητρα δείχνει ανησυχεί μήπως η κολλητή της φίλη Μαρία Πολένη δεν καταφέρει να πάει στον γάμο της. Ο Κώστας που είναι φίλος του Άγη θα έρθει από το Παρίσι, ώστε να βρίσκεται στον γάμο του καλού του φίλου.

Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για τον γάμο, αλλά το μόνο που λείπει είναι η κουμπάρα. Η Μαρία τελικά πηγαίνει στην Κύπρο, αλλά δεν θα εμφανιστεί κατευθείαν στο γάμο, αλλά πηγαίνει στο σπίτι της Στέλλας που είναι επίσης και αυτή δικηγόρος και θα της ζητήσει να υπογράψει τα χαρτιά που ετοίμασε και αφορούν την μικρή Ζωή. 

Η μικρή Ζωή είναι κόρη της Μαρίας και ζητάει από τη Στέλλα να υπογράψει κάτι χαρτιά που σε περίπτωση θανάτου της η κόρη της να μείνει μαζί με την Δήμητρα.  Τελικά ο γάμος γίνεται και τελειώνει το πρωί και η Δήμητρα ετοιμάζει τα πράγματα της, ώστε να πάει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Άγης της λέει ότι πρώτα θέλει να περάσει από το γραφείο του, ώστε να ετοιμάσει κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Η πραγματική αλήθεια είναι άλλη μιας και θα βρεθεί με την Μαρία Πολέμη στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς μια μεγάλη έκρηξη θα συμβεί σκοτώνοντας τον άντρα της Δήμητρας και την γυναίκα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δηλαδή την Μαρία Πολένη.


Ζωή μου Επεισόδιο 2


Ο τραγικός θάνατος που βρήκε η Μαρία μαζί με τον Άγη θα προκαλέσει ένα τεράστιο χάος και πανικό  σε όλους τους πρωταγωνιστές. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Δήμητρα να προσπαθεί να καταλάβει ποιός ήταν ο λόγος που ο Άγης βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με την καλύτερη της φίλη. 

Ο Ηλίας Δρούσης που ήταν και ο πατέρας του Άγη φαίνεται πως είχε βάλει κάποιον αστυνομικό τον Μάνο Γκίκα να πάει να κάνει κακό στην Μαρία. Τότε ύστερα από το κακό που συνέβη, ο Ηλίας Δρούσης επισκέπτεται τον αστυνομικό και τον κατηγορεί ότι κατά λάθος σκότωσε και το παιδί του. Ο Μάνος λέει στον Ηλία Δρούση ότι δεν έχει καμία σχέση με την έκρηξη που συνέβη στο αυτοκίνητο και ότι κάποιους άλλος τους έχει σκοτώσει. 

Η Δήμητρα είναι ένα ράκος και στο πλευρό της βρίσκεται η καλύτερη της φίλη η Στέλλα και ο καλύτερος φίλος του Άγη ο Κώστας.


Ζωή μου Επεισόδιο 3


Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τη Δήμητρα να είναι εξοργισμένη και να τα βάζει με όλους όταν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο άνδρας της βρισκόταν με τη Μαρία μέσα στο αυτοκίνητο.  Κατηγορεί τους πάντες ότι τις έλεγαν ψέματα και ότι τόσο καιρό γνώριζαν ότι ο άντρας της διατηρεί σχέση με την καλύτερη της φίλη και ότι είχαν δεσμό και αυτή ήταν η αιτία που ο Άγης της είπε ψέματα εκείνη τη νύχτα και ότι έφυγε από το σπίτι για να πάει να την συναντήσει. 

Η Στέλλα μαζί με τον Γιάννη δείχνουν ότι έχουν την τέλεια σχέση, αλλά Γιάννης βρίσκεται στο σπίτι της άσπονδης φίλης της Μάνιας με την οποία και έχει δεσμό. 


Ζωή μου Επεισόδιο 4


Δύσκολες στιγμές μέσα στην καινούργια σειρά μιας και η μικρούλα Ζωή η κόρη της Μαρίας δείχνει να είναι ανήσυχη, μιας και αναζητά τη μητέρα της. Η Στέλλα της λέει ψέματα ότι η μάνα της έχει πάει για κάποια δουλειά στο εξωτερικό. 

Ο Κώστας είναι στο πλευρό της Δήμητρας και κάνει ότι μπορεί για να την συνεφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η οικογένεια Δρούση ζει και αυτοί το δικό της δράμα μιας και έχασε το παιδί της.

 Τα αποτελέσματα βγαίνουν και η Αστυνομία ανακοινώνει ότι η έκρηξη στο αυτοκίνητο ήταν μια δολοφονική ενέδρα, μιας και βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικής ύλης. Η Στέλλα αποφασισμένη ανοίγει ένα κουτί που είχε αφήσει Μαρία πριν το θάνατο της. Η Στέλλα βλέποντας το περιεχόμενο του κουτιού έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αλήθεια. 


Ζωή μου Επεισόδιο 5


Ο Γιάννης σε αυτό το επεισόδιο είναι χαρούμενος, μιας και ανακοινώνει στον Μάνο ότι ανακάλυψε τον τρόπο που το καρτέλ βάζει στη δούλεψη του άρρωστους καπετάνιους οργανώνοντας ταξίδια δίχως επιστροφή.  

Η Μάνια θα πάει να πάρει συνέντευξη από τον Ηλία Δρούση, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης έχει μια επαγγελματική συνάντηση με τους μετόχους όπου και θα ζήσει μία μεγάλη έκπληξη. 
Η Στέλλα θα συναντήσει την Δήμητρα και εκεί θα της αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που βρήκε μέσα στο κουτί που είχε αφήσει η Μαρία και ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που ήταν δικό της η μικρή Ζωή. 
Η Βέτα ύστερα από την συνάντηση που είχε μαζί με τον Λίνο ονειρεύεται μια όμορφη ζωή την ίδια στιγμή που ο Γιάννης προσπαθεί να τις βγάλει καινούργιο διαβατήριο. 
Ο Λεωνίδας θα συναντήσει τον Κωνσταντίνο και του ανακοινώνει ότι ο Άγης πριν από κάποιες μέρες από το θάνατο του είχε κάνει τη διαθήκη του.  Ο Θέμης παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι της Στέλλας, αλλά το τηλέφωνο το σηκώνει η μικρή Ζωή και εκεί του ανακοινώνει ότι είναι η κόρη της Μαρίας προκαλώντας ένα τεράστιο σοκ στον Θέμη.    
 
Top