zwi-moy-epeisodia-6-7-8-9-10

Ζωή μου - επεισόδιο 6 -7 - 8 - 9 - 10

 Ζωή μου Επεισόδιο 6

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την μικρή Ζωή να αντιδρά πάρα πολύ άσχημα και η Στέλλα μαζί με την Δήμητρα κάνουν ότι μπορούν για να διορθώσουν την κατάσταση! 
Την ίδια στιγμή ο Θέμης πηγαίνεις στον Κώστα και του ζητάει το λόγο σχετικά με το μυστικό που έκρυβε η Μαρία. Ο Μάνος τελικά θα υποκύψει στις έντονες πιέσεις που του έχει ασκήσει ο Ηλίας και θα βρει τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Άγη. 
Η Δήμητρα δείχνει να έχει αναστατωθεί από το γεγονός ότι η Μαρία την όρισε κηδεμόνας του παιδιού της, καθώς πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει σε αυτόν τον καινούργιο ρόλο της, δηλαδή να γίνει κηδεμόνας της μικρής Ζωής.
 Η Ανίτα θα ζητήσει από τον Αντώνη όταν τελειώσουν τη δουλειά να πάνε να πιουν ένα ποτό και εκείνος θα της αρνηθεί την πρόταση. Ο Γιάννης θα πάει να βρει την Βέτα η οποία και θα του ανακοινώσει πότε θα παραλάβουν τα επόμενα κορίτσια. Η Ναταλία λέει στον Αλέξανδρο να πάει στο σπίτι ο Χρήστος να διαβάσουν, αλλά εκείνος δείχνει να είναι επιφυλακτικός!


Ζωή μου Επεισόδιο 7

Η Στέλλα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να εξηγήσει στην μικρή Ζωή τι συνέβη με στην μητέρα της σχετικά με το θάνατο της. Ο Κώστας πηγαίνει στο σπίτι της Δήμητρας, ώστε να την συναντήσει για να πάει στην κηδεία.

 Ο Μάνος είναι πανικοβλημένος από το γεγονός ότι το παιδί του έχει σηκώσει ξαφνικά πυρετό. Όλοι κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για την κηδεία και εκείνη την στιγμή θα δούμε την Δήμητρα με την Στέλλα να κάθονται και να διαβάζουν ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα που τους είχε αφήσει η Μαρία και τους ζητάει κάποια πράγματα. 
Η Μαρία ζητά από την Δήμητρα να κρατήσει για όλη της τη ζωή κοντά της την μικρή της κόρη και από την Στέλλα θα ζητήσει να παλέψει όσο μπορεί νομικά για να γίνει εφικτός αυτός ο στόχος. 
Η Μάνια ανακαλύπτει ότι η Μαρία όταν πήγε στην Κύπρο είχε μαζί της ένα μικρό παιδί και προσπαθεί να ανακαλύψει όσα μπορεί περισσότερα στοιχεία γι' αυτό το θέμα. Ένα συνταρακτικό γεγονός θα συμβεί στο τέλος της κηδείας, μιας και ένας αστυνομικός περνά χειροπέδες στην Δήμητρα και θα την κατηγορήσει ως την άμεση υπεύθυνη σχετικά με τον φόνο του Άγη και της Μαρίας.

Ζωή μου Επεισόδιο 8

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι όλοι έχουν σαστίσει από το γεγονός ότι συνέλαβαν τη Δήμητρα. Έτσι λοιπόν η Στέλλα με την βοήθεια του Κώστα και του Θέμη κάνουν ότι μπορούν, ώστε να πάνε να την βοηθήσουν.

 Ο Κωνσταντίνας μαζί με τον Λεωνίδα και την Νίνα κάθονται και σχεδιάζουν τον τρόπο που θα καταφέρουν να βγάλουν τη Δήμητρα από τη φυλακή. Η μικρή Ζωή φαίνεται ότι έχει κλειστεί εντελώς μέσα στον εαυτό της, ύστερα από αυτό που της συνέβη.

 Η Δήμητρα ανακρίνεται από την αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι μπλεγμένη σε όλη αυτή την ιστορία. Ο Χρήστος πιέζει όσο μπορεί την Ναταλία να κάνουν έρωτα, αλλά η Ναταλία αντιστέκεται όσο μπορεί. 

Ο Ηλίας πηγαίνει και κανονίζει να μπει ένας δικός του εισαγγελέας σε αυτή την υπόθεση, ενώ η Μάνια θα πάει να δώσει το θέμα με κάποια απόρρητα στοιχεία στον Αντώνη, ώστε να γίνει πρωτοσέλιδο. Ο Αντώνης νιώθει τύψεις σχετικά με τις αποκαλύψεις που θα έρθουν στη δημοσιότητα, μιας και θα το αφήσει αφήσει ο ίδιος να βγουν στη δημοσιότητα. 
Η Άννα δείχνει πιο ήρεμη μιας και η μικρή Χριστίνα είναι πολύ καλύτερα και έτσι παίρνει τηλέφωνο τον Μάνο, ώστε να του ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Δυστυχώς όμως αργότερα φαίνεται ότι θα την περιμένει ένα δυσάρεστο νέο.

Ζωή μου Επεισόδιο 9

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Κώστα τον Θέμη και την Στέλλα να δημιουργούν ένα ψεύτικο άλλοθι για να αφεθεί ελεύθερη η Δήμητρα. Η Άννα μεταφέρει εσπευσμένα τη μικρή Χριστίνα στο νοσοκομείο, μιας και λιποθύμησε και οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πρέπει από δω και πέρα η κινήσεις της  να είναι προσεκτικές με το παιδί, μιας και η υγεία της είναι ακόμα κλονισμένη ύστερα από την επέμβαση που έκανε. 

Ο Κωνσταντίνος λέει στον Θέμη και στην Νίνα ότι ο Άγης ίσως να έχει παιδί και τότε ο Θέμης σκέφτεται ότι το παιδί μπορεί να το είχε μαζί με την Μαρία. 

Η Μάνια θα βγάλει στη δημοσιότητα το γεγονός που συμβαίνει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να διαδοθεί παντού. Ο Ηλίας ζητάει από τον Μάνο να πάει και να απειλήσει τον δικαστή, ώστε να φτιάξει μία γνωμοδότηση που θα'ναι ενάντια της Δήμητρας. Δυστυχώς όμως για τον Ηλία ο Κωνσταντίνος για ακόμα μία φορά έχει καταφέρει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά του με αποτέλεσμα να του χαλάσει τα σχέδια. Στο τέλος θα δούμε την Νίνα να πιάνει τον Ηλία επ' αυτοφώρω να την απατά .

Ζωή μου Επεισόδιο 10

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Νίνα να είναι εξαγριωμένη και να λέει στον Ηλία ότι θα πάρουν διαζύγιο. Ο Ηλίας κυνικά της λέει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Ο Αλέξανδρος θα επιπλήξει την Ναταλία επειδή έλειψε από το μάθημα. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης θα συναντήσει εντελώς τυχαία έναν φίλο που είχε ο γιος του και θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει με τον τρόπο του και έτσι θα του ζητήσει τον αριθμό του κινητού του. 
Την ίδια στιγμή η Πάολα είναι πολύ απογοητευμένη και έτσι θα πάει να συναντήσει έναν φίλο που είχε ο άντρας της και εκείνος με την σειρά του θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, ώστε να τις συμπαρασταθεί. 

Παράλληλα βλέπουμε τον Κώστα να λέει στον Θέμη ότι είναι πολύ θυμωμένος με τον αδικοχαμένο φίλο του. Η Στέλλα με την Δήμητρα την ώρα της ανάκρισης θα δώσουν ένα στοιχείο σχετικά με την παραλαβή μιας περιβόητης ανθοδέσμης. Η αστυνομία τελικά θα διασταυρώσει την καινούργια πληροφορία που έχει και θα καταφέρει να επιβεβαιώσει το άλλοθι που έχει Δήμητρα την ώρα που συνέβη ο φόνος γεγονός που θα την ευχαριστήσει έντονα.

 
Top