9-mines-epeisodio-227-228


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 229 - 230 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 229


Η Ηρώ προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Διαμαντίδη τις συνθήκες τραυματισμού του Άλκη, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του. Η ραδιοφωνική εκπομπή του Μάνου, που μοιάζει με αποχαιρετισμό, προκαλεί ερωτηματικά τόσο στον διευθυντή του σταθμού, όσο και στους ακροατές. Η Μαρίνα ψάχνει πιθανούς προορισμούς και εισιτήρια για την καινούργια της ζωή, όταν η Εύα της εκφράζει την υποψία της πως γύρισε ξανά στον Μάνο. Αλλά, και η συμπεριφορά του Μάνου, δημιουργεί έντονα ερωτηματικά στη Σοφία. 

Η Θεανώ βλέπει το κλειδωμένο σεκρετέρ στο σπίτι της Σοφίας, και προβληματίζεται. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Κύπρο και λέει στον Αντρέα πως θα τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με τη δολοφονία της Βάνας. Ο Άλκης λέει στην Κρίστη ότι μετά από την απόπειρα δολοφονίας του αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την επιχείρηση και την οικογένειά τους. Ο Στέφανος απολογείται στην Έλσα για τη συμπεριφορά του. Ο Πέτρος ζητάει επιτακτικά από την Εύα να μείνει έξω από τη ζωή όλων τους. Στα πλαίσια του σχεδίου τους να αποπροσανατολίσουν τον Κυριάκο, η Μαρίνα ζητάει από τον Μάνο να εμφανιστεί μπροστά του με τη Σοφία. Η Θεανώ, πιστεύοντας πως το κλειδωμένο έπιπλο κρύβει αντικαταθλιπτικά χάπια, καθώς η Σοφία έκανε χρήση στο παρελθόν, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να βρει την κόρη της, και της ζητάει το λόγο. Φεύγοντας από τον Άλκη, η Κρίστη συναντάει την Ηρώ και της μιλάει με γρίφους για την απόφασή του να εγκαταλείψει την πολιτική.

 Παράλληλα, ο Στέφανος παραφυλάει για να μπει στο δωμάτιο και να τραβήξει αποκλειστική φωτογραφία του τραυματισμένου Άλκη. Ο άντρας με το μπρελόκ συγχαίρει τον Διαμαντίδη για την ιδέα του για τη δήθεν απόπειρα κατά του Άλκη, καθώς μετά απ’ αυτή, η δημοτικότητά του έφτασε στα ύψη. Ο θείος προσπαθεί να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον Οδυσσέα, αλλά εκείνος το αποφεύγει. 

Ο Μάνος κάνει ‘έκπληξη’ στη Σοφία και την καλεί σε γεύμα, μαζί με τη μητέρα της. Ένας κρατούμενος, μέλος των αντρών που κρατούσαν τη Βάνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για λογαριασμό του Αντρέα, ζητάει να μιλήσει με τον διευθυντή των φυλακών. Ο Οδυσσέας βάζει μπροστά το σχέδιό του να δραπετεύσει από το χώρο όπου φυλάσσεται, την ίδια ώρα που η συμμορία καταστρώνει το σχέδιο απαγωγής του. Ο κρατούμενος καταθέτει στην αστυνομία τον χώρο όπου κρατούσαν τη Βάνα, και αμέσως δίνεται η εντολή να ψάξουν εκεί για αποτυπώματα του Αντρέα. 

Την ίδια ώρα, η Δάφνη αποφασίζει να μπει στους λογαριασμούς της Βάνας για να δει αν οι καταθέσεις της προέρχονταν από κάποιο μέλος της Red Swan. Ο Μάνος φτάνει στο σημείο που βρίσκεται ο Κυριάκος, μαζί με τη Σοφία και τη μητέρα της. Όταν εντοπίζει τον Κυριάκο, πιάνει τη Σοφία αγκαλιά, προκαλώντας το βλέμμα του. Την ίδια ώρα, ο γυναικολόγος της Μαρίνας την αποτρέπει από το να ταξιδέψει με αεροπλάνο καθώς ο αιματοκρίτης της είναι χαμηλός.

 Η Κρίστη λάμπει από ευτυχία όταν λέει στην Άννα την απόφαση του Άλκη να παρατήσει την πολιτική και να αφοσιωθεί σε ‘κείνη και το παιδί τους, αλλά ένα μήνυμα του Κίμωνα της προκαλεί έντονη ταραχή. Ο Μάνος νιώθει άβολα με τις ερωτήσεις της Θεανώς για τη ζωή του, και παραξενεύεται ακόμα περισσότερο με την αντίδραση της Σοφίας όταν η μητέρα της αναφέρεται στο θάνατο του Νικόλα. Ο άντρας που φρουρεί τον Οδυσσέα πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως ο μικρός το έσκασε.


9 Μήνες Επεισόδια 230

Η Μάρθα αιφνιδιάζεται ευχάριστα με την επίσκεψη του Πέτρου. Όταν εκείνος της λέει πως η Έλενα υποψιάζεται πως έχει ερωμένη, συνειδητοποιούν πως η Εύα της βάζει λόγια, και αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι της. Την ίδια ώρα όμως, η Εύα αλλάζει τα σχέδιά της προκειμένου να πιστέψουν όλοι πως πραγματικά πάσχει από κατάθλιψη. 

Ο Σερέτης ενημερώνει τον Πέτρο για τις έρευνες της αστυνομίας για τυχόν ανάμειξη του Αντρέα στη δολοφονία της Βάνας, λέγοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα πια για να τον γλιτώσει. Παράλληλα, αποφασίζει να πάρει με το μέρος του τον Οδυσσέα και να τον κάνει να μαρτυρήσει πού είναι το στικάκι, χωρίς να βασίζεται στη βοήθεια της Δάφνης και του Αντρέα. Η Δάφνη πανικοβάλλεται όταν αστυνομικοί παίρνουν τον Αντρέα για ανάκριση, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η υπεύθυνη της Πρόνοιας ενημερώνει για την εξαφάνιση του Οδυσσέα, ενώ ο μικρός βρίσκεται χαμένος στους δρόμους, μην έχοντας πού να πάει. 

Η Κρίστη εκφράζει στην Έλσα τα συναισθήματά της για τον Άλκη λέγοντας πως τώρα πια είναι σίγουρη πως θέλει να τον παντρευτεί. Παράλληλα, η Έλσα μοιράζεται το δικός της ζόρι με τον Στέφανο, καθώς νιώθει πως τον ερωτεύεται. Την ίδια ώρα, ο Στέφανος καραδοκεί έξω από το δωμάτιο του Άλκη για να βγάλει μία φωτογραφία, κάτω από την έντονη πίεση του Δήμου. Ο Διαμαντίδης ενημερώνει τον Άλκη πως μετά από την απόπειρα εναντίον του, ανέβηκε θεαματικά η δημοτικότητά του. Όταν όμως ο Άλκης του λέει πως σκέφτεται να παρατήσει την πολιτική, εκείνος τον εκβιάζει ακόμα και με τη ζωή του γιου του. Ο Άλκης, για μια ακόμα φορά νιώθει εγκλωβισμένος. 

Η Δάφνη βρίσκει καταθέσεις της Βάνας από τον λογαριασμό του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Την ίδια ώρα όμως πληροφορείται για την εξαφάνιση του Οδυσσέα και σοκάρεται. Ο Δημήτρης λέει στον Υπουργό πως άδικα υποπτεύονται τον Αντρέα, αλλά εκείνος καταλαβαίνει πως αρχίζει να ερωτεύεται τη Δάφνη. Η ψυχολογία του Αντρέα κλονίζεται όταν ο Πέτρος του λέει πως δεν μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθεια του Σερέτη. 

Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα για τη συνάντησή του με τον Μάνο και τη Σοφία κι εκείνη προσποιείται την ανήξερη. Μία ζαλάδα όμως που νιώθει αποπροσανατολίζει την κουβέντα τους. Ο Κυριάκος, που ελπίζει να είναι έγκυος στο παιδί του, την πιέζει να κάνει εξετάσεις. Η Θεανώ, γοητευμένη από τον Μάνο, αλλά ανυποψίαστη για τον πραγματικό λόγο που τον συνδέει με τη Σοφία, προτρέπει την κόρη της να προχωρήσει σε σχέση μαζί του. Η αντίδραση της Σοφίας όμως, της προκαλεί κακά προαισθήματα. 

Η Δάφνη με τον Σερέτη κρύβουν από τον θείο του Οδυσσέα την εξαφάνισή του. Η Έλενα εκφράζει στη Μάρθα το φόβο της πως ο Πέτρος έχει ερωμένη, λέγοντας πως είναι έτοιμη ακόμα και να σκοτώσει για να μην τον χάσει. Η Μάρθα σοκάρεται. Ο Μάνος και η Μαρίνα κανονίζουν τη φυγή τους, με προορισμό την Ισπανία. Η Δάφνη σκέφτεται πως ίσως ο Οδυσσέας έχει καταφύγει στο σπίτι του δολοφονημένου θείου του. 

Ο Στέφανος τρυπώνει στο δωμάτιο του Άλκη παριστάνοντας τον νοσοκόμο, αλλά η Κρίστη τον αντιλαμβάνεται και οργίζεται. Ακόμα περισσότερο, όταν στη συνέχεια ο Άλκης της λέει πως δεν μπορεί τελικά να παρατήσει την πολιτική. Η Εύα πείθει τη Μάρθα να την αναλάβει, καθώς νιώθει πως πέφτει σε κατάθλιψη. Ο Οδυσσέας εξακολουθεί να περιπλανάται στους δρόμους, φοβισμένος. Τα ίχνη dna που βρέθηκαν αποδεικνύουν τη μαρτυρία του κρατουμένου, πως μαζί με τον Αντρέα Γεωργόπουλο κρατούσαν κλεισμένη τη Βάνα Δανέζη και τη βασάνιζαν.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 231 - 232 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top