9-mines-epeisodio-233


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 233 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 233

Το ηθικό του Ανδρέα αναπτερώνεται όταν ο Δημήτρης του λέει για τον ταξιτζή που υπέδειξε το κρησφύγετο του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Ο Μάνος μιλάει με τη Μαρίνα στο τηλέφωνο όταν έρχεται η Σοφία και τον αιφνιδιάζει. 

Ο Οδυσσέας βρίσκεται πλέον στο σπίτι του θείου του ασφαλής με τον Σερέτη. Όταν όμως εκείνος τον πιέζει να μπει στην ντουλάπα για να θυμηθεί πού βρίσκεται το στικάκι, τρομάζει περισσότερο. Την ίδια στιγμή μπαίνει η Δάφνη και σοκάρεται με το σκηνικό. 

Η Σοφία οργίζεται όταν ο Μάνος της λέει πως δεν μπορούν να συνεχίσουν. Ο Σερέτης δικαιολογεί τη συμπεριφορά του απέναντι στον μικρό, λέγοντας στη Δάφνη πως κι εκείνος δέχεται πιέσεις από το Υπουργείο για να βρεθεί το στικάκι. Η Δάφνη δεν πείθεται.

 Η Σοφία φεύγει θυμωμένη από το σπίτι του Μάνου, αλλά μένει για λίγο έξω από την πόρτα του. Όταν τον ακούει να λέει στο τηλέφωνο για ένα σπίτι στη Βαρκελώνη, καταλαβαίνει πως πρόκειται να φύγει με τη Μαρίνα, και τρελαίνεται. Ο Άλκης είναι με την Κρίστη, όταν ένα ερωτικό μήνυμα της Ηρώς έρχεται στο κινητό του. 

Δάφνη και Οδυσσέας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όταν ενημερώνονται πως το συμβούλιο της Πρόνοιας αποφάσισε να αφήσει τον μικρό να μείνει μαζί τους. Η Δάφνη του υπόσχεται πως σύντομα θα καταθέσουν και επίσημα τα χαρτιά υιοθεσίας του. 
Ο Κυριάκος σκίζει την κάρτα του γιατρού ανδρολόγου, βάζοντας υποψίες στη Μαρίνα που τη βλέπει στα σκουπίδια. Η Σοφία λέει φρικαρισμένη στη Θεανώ για τα σχέδια του Μάνου να φύγει με τη Μαρίνα, και σκέφτεται πως ο καλύτερος πόνος για εκείνον θα είναι να πάθει κακό η Μαρίνα. 

Η Θεανώ προβληματίζεται για το κατά πόσο αυτή η εκδίκηση πηγάζει από τον πόνο για τον αδερφό της, ή από την πληγωμένη της καρδιά. Η Μαρίνα συνθέτει στη σκισμένη κάρτα του ανδρολόγου και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα του Κυριάκου, μέχρι που βρίσκει το τεστ γονιμότητας. 

Το σοκ για το εάν τελικά το παιδί που κυοφορεί είναι του Μάνου ή του Κυριάκου, την κυριεύει και την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Σερέτης ανακρίνει τον άντρα της συμμορίας και τον πιέζει να του αποκαλύψει τα στοιχεία του αρχηγού του. Η Έλενα ζει μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, όταν έρχεται η Μάρθα. Η Έλσα και ο Στέφανος κάνουν ρεπορτάζ για να βρουν το πιο ωραίο ξωκλήσι για τον γάμο της Κρίστης και του Άλκη και αφήνουν τον έρωτά τους να εκδηλωθεί. 

Ο Κυριάκος ακούει την εκπομπή του Μάνου στο ραδιόφωνο που μιλάει για όνειρα και ταξίδια, και ταράζεται. Ο γυναικολόγος λέει στη Μαρίνα πως μέχρι να κλείσει και τη 16η εβδομάδα εγκυμοσύνης δεν μπορεί να μάθει ποιανού είναι το παιδί. Η Θεανώ αρχίζει να μην εμπιστεύεται τη Σοφία για την επίτευξη του σκοπού τους απέναντι στον Μάνο, και τηλεφωνεί στον πρώην γαμπρό της και ζητώντας του ονόματα ανθρώπων του υποκόσμου που δρουν στην Κύπρο. 

Η Μάρθα στριμώχνεται όταν η Έλενα της λέει πως νιώθει ότι ο Πέτρος έχει αρχίσει να την ερωτεύεται ξανά. Ο άντρας της συμμορίας κάμπτεται και λέει στον Σερέτη ποιος είναι ο αρχηγός του. Η Έλσα δείχνει στην Κρίστη μία φωτογραφία του Στέφανου, που κάτι της θυμίζει. Η Ηρώ πεισμώνει όταν ο Άλκης της λέει πως το μεταξύ τους τελείωσε. Ο Πέτρος και η Δάφνη εκφράζουν στον Αντρέα την αισιοδοξία τους πως ο Δημήτρης θα βρει στοιχεία που τον απαλλάσσουν από τις κατηγορίες για το φόνο της Βάνας. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης στριμώχνει τον μπράβο του Αλεξιάδη να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τη σχέση του με τη Δανέζη. Η εκπομπή του Μάνου που μοιάζει όλο και περισσότερο με αποχαιρετιστήρια για το κοινό του, όλο και βάζει σκέψεις στο μυαλό του Κυριάκου.
Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια  234 -235 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top