9-mines-epeisodio-245-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 245 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 245

Η Κρίστη δέχεται τελικά να οργανώσουν το δείπνο για τον Δημοσθένους και τον Διαμαντίδη και ο Άλκης βρίσκει την ευκαιρία να της ζητήσει να καλέσουν και την Άννα. Η Εύα λέει στον Πέτρο πως ο Νικήτας την πλησίασε ζητώντας της στοιχεία για να τον καταστρέψει, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Παράλληλα, προσπαθεί να τον πείσει για τις τύψεις που νιώθει απέναντι στην Έλενα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάμψει την οργή του. 

Η Δάφνη ερευνά την υπόθεση της Μαρίνας με το Λιμεναρχείο, αφού σύμφωνα με τον μάρτυρα την ημέρα της εξαφάνισης της επιβιβάστηκε σε ένα σκάφος. Η Έλσα οργίζεται με τον Μάνο που για άλλη μία φορά κατέφυγε στο ποτό. Η Θεανώ απορεί που η Μαρίνα είναι ζωντανή, και τηλεφωνεί στους άντρες της. Ο Μάνος καταφέρνει να καλμάρει την Έλσα, και αποφασίζουν πως μόλις βρεθεί η Μαρίνα θα της προσφέρουν μια όμορφη ζωή χωρίς εντάσεις. 

Η Κρίστη σκέφτεται να καλέσει στο δείπνο τη Μάρθα με την Ελπίδα. Ο Άλκης ενημερώνει τον Διαμαντίδη πως το σχέδιό τους να παρευρίσκεται και η Άννα πέτυχε, απαιτώντας από ‘δω και στο εξής και ο ίδιος και ο Δημοσθένους να μείνουν έξω από τη ζωή τους. Η Έλσα γνωρίζει στον Μάνο τον Στέφανο. Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη τους προβληματισμούς του για την ανάμειξη του Κυριάκου στην υπόθεση της Μαρίνας, ενώ η εκδοχή του μάρτυρα πως η Μαρίνα έφυγε με σκάφος φαντάζει πιο πραγματική. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος ακούει στις ειδήσεις τις εξελίξεις με την κατάθεση του μάρτυρα, και οργίζεται που δεν τον ενημέρωσε κανείς. 

Η Ηρώ στέλνει στο κινητό του Άλκη βίντεο με τους δυο τους σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Σερέτης προτείνει στη Δάφνη και τον Αντρέα να δώσουν στον Οδυσσέα ένα κοκτέιλ φαρμάκων που ξυπνάει το υποσυνείδητο, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους. Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και της δίνει ένα χειροποίητο από την ίδια δώρο. Η Κρίστη την επαινεί για τη δημιουργικότητά της, και η Σύλβια αναθαρρεύει. Ο Δημήτρης παραγγέλνει ένα δώρο για να παραδοθεί στη Δάφνη την επόμενη μέρα. Ο Αντρέας προειδοποιεί τον Σερέτη πως αν δώσει το κοκτέιλ στον Οδυσσέα, θα τον καταγγείλει. Η Δάφνη συγκινείται με τη στάση του. Η Άννα ενημερώνει τη Μάρθα για την πρόσκληση στο δείπνο της Κρίστης και του Άλκη, και η Ελπίδα ενθουσιάζεται. Η Σοφία λέει στον Μάνο πως τάχα θέλει να τον προστατεύσει από το να ενδίδει στο ποτό, και πρέπει να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Παράλληλα ρωτάει για την κατάθεση του μάρτυρα, αλλά ο Μάνος είναι επιφυλακτικός καθώς πιστεύει πως αν πράγματι η Μαρίνα ζούσε θα είχε επικοινωνήσει με την Έλσα. 

Η Σύλβια λέει στην Κρίστη την ιδέα της που θα κάνει τη συμμετοχή της στο ίδρυμα με τα ορφανά πιο πετυχημένη και η Κρίστη ενθουσιάζεται τόσο, που της ζητάει να γίνει βοηθός της. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως γυρίζει στην Αθήνα, και παράλληλα του εκφράζει τη βεβαιότητά του πως ο Αντρέας είναι καθαρός, ενώ αφήνει υπόνοιες για τη σχέση του Σερέτη με τον υπόκοσμο. Την ίδια ώρα, ο Σερέτης ζητάει από τους άντρες του έναν κοριό υψηλής τεχνολογίας. Η Έλενα επιμένει στις υποψίες της πως ο Πέτρος έχει ερωμένη, και ζητάει από τη Δάφνη να της πει τι ξέρει. 

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος είναι με τη Μάρθα και κάνουν όνειρα για τη ζωή τους στην Αθήνα. Ο Στέφανος μιλάει για τη ζωή του στην Έλσα, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με τον Δημοσθένους. Ο Κυριάκος ζητάει το λόγο από την Αστυνομία που δεν τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίνας και ξαφνιάζεται όταν του λένε πως ο ίδιος είναι ακόμα ύποπτος και κάτω από περιοριστικούς όρους.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 246 - 247 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



πηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top