mproysko-epeisodio-592-593-594-4os-kyklos

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 592 - 593 - 594  4ος Κύκλος

 Το γεγονός ότι ο Διαμαντής ενεπλάκη στη συναλλαγή με τα περιβόητα μπλε κρασιά από την Ισπανία θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν καινούργια προβλήματα ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα που εξακολουθούν και παραμένουν στη Βαρκελώνη. 

Την ίδια ώρα ο Σήφης κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να πει στον Διαμαντή να κάνει πίσω σε αυτήν την υπόθεση, εκείνος θα του αποδείξει ότι για ακόμα μία φορά είναι τόσο δυνατός και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από όλους. Εκείνη τη στιγμή αποκαλύπτει στον Σήφη ότι ξέρει τα πάντα σχετικά με τον φόνο και τον νεκρό που βρέθηκε στο οινοποιείο του.

Την ίδια ώρα η αδερφή του η Αναστασία εξακολουθεί και έχει δεσμό μαζί με τον Αλέξη, ενώ ο Ματθαίος φαίνεται να κυριαρχεί μέσα στο μυαλό της εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί της.Την ίδια ώρα ο Ματθαίος προσπαθεί να είναι ένα βήμα παρακάτω με την Στέλλα της οποίας οι φοβίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο φτάνοντας την όλη κατάσταση σε ένα σημείο που είναι για γέλια αλλά και για κλάματα!

Ο Παύλος μαζί με τον γιο του τον Σήφη θα έχουν μια σοβαρή αντιπαράθεση και η αιτία αυτής της αντιπαράθεσης θα είναι η σχέση του με την Άλκηστη.Η Δάφνη προετοιμάζει το πάρτι, ενώ την ίδια ώρα ο Μύρος δείχνει να πονάει για τον πατέρα του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βλέπουμε ότι ένας άγνωστος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους δημιουργώντας για ακόμα μία φορά ένα μεγάλο μυστήριο που αφορά τη ζωή τους!Μπρούσκο επεισόδιο 593

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Διαμαντής κατάφερε να παγιδεύσει τον ανιψιό του τον Σήφη, μιας και γνωρίζει τα πάντα σχετικά με τον φόνο που έχει συμβεί στο οινοποιείο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βάλει τον Σήφη στο χέρι και του ζητά να κλείσουν μία συμφωνία αμοιβαία που θα συμφέρει και τους δύο.

 Την ίδια στιγμή ο Αλκιβιάδης θα πάει και θα ζητήσει από την Άλκηστη να συνοδεύσει τον πατέρα του σε ένα ταξίδι που θα κάνει στο Λονδίνο. Ο Αχιλλέας περνάει πολύ συγκινητικές στιγμές εξαιτίας του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας που θέλησαν να δώσουν στο μωρό τους το όνομά του. Ο Αχιλλέας τους προτείνει να γίνει ο νονός του παιδιού! 

Παράλληλα βλέπουμε ότι η ταυτότητα του μυστηριώδους και πολύ παράξενου τοκογλύφου θα αποκαλυφθεί, ενώ στα Χανιά βλέπουμε ότι εμφανίζεται ένας τύπος με το όνομα Ανδρέας. Η εμφάνιση του πολύ γοητευτικού Ανδρέα φαίνεται ότι μαγνητίζει το ενδιαφέρον της Δάφνης.

Ο Χρήστος θα μάθει εντελώς τυχαία ότι η Αλίκη περιμένει παιδί και θα γίνει άγριο θηρίο, μιας και θα θεωρεί ότι το παιδί αυτό ανήκει στον Μύρο. Την ίδια ώρα το περιβόητο μπλε κρασί από την Ισπανία καταφτάνει τόσο στην Κρήτη όσο και στην Κύπρο γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Αναστασία, αλλά και τον Ματθαίο και θα καταλήξει να γίνει η αιτία να συγκρουστούν άσχημα οι δύο οικογένειες. Την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μελίνα να ξεκινά να έχει τους ίδιους εφιάλτες και τους ίδιους φόβους, μιας και οι φόβοι της θα βγουν αληθινοί, όταν ο Σήφης θα αποκαλύψει τόσο σε εκείνη αλλά και στον Αχιλλέα ότι έκανε έναν συμβιβασμό με τον θείο του τον Διαμαντή! Αυτό που θα εξοργίσει το ζευγάρι είναι όταν ο Σήφης θα τους αποκαλύψει τι ήταν αυτό που αντάλλαξε με τον θείο του για να εξαγοράσει την σιωπή του.Μπρούσκο επεισόδιο 594

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα με τη Μελίνα να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ο Σήφης θα της κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη τι ήταν αυτό που αντάλλαξε με τον θείο του το Διαμαντή, ώστε να το εξαγοράσει την σιωπή. Ο Σήφης όμως προσπαθεί να τους ηρεμήσει διαβεβαιώνοντας ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι του που ο θείος του ο Διαμαντής αγνοεί. 

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος εξακολουθεί να είναι έξω φρενών μιας και από διάφορες πηγές και από στοιχεία που έχει συγκεντρώσει θεωρεί ότι το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι του Μύρου γι' αυτό ετοιμάζει τα πράγματα του για να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Κρήτη, ώστε να πάει να την αντιμετωπίσει αλλά και να επισπεύσει τις όποιες διαδικασίες για να βγει το διαζύγιό τους.

 Την ίδια ώρα στην Κρήτη βρίσκεται ο Ματθαίος για να συναντήσει την Στέλλα και να καταφέρει να την ηρεμήσει και να ξεπεράσει τις όποιες φοβίες έχει και να πάει να τον συνοδεύσει. 

Η Δήμητρα φαίνεται ότι αρχίζει να πιέζει τον Νεκτάριο για ακόμα ένα νέο παιδί στην οικογένεια ή μάλλον για μία καινούργια εγκυμοσύνη γεγονός που θα εξοργίσει τον Νεκτάριο δείχνοντας στη Δήμητρα ότι είναι αντίθετος με ένα τέτοιο γεγονός! Από την άλλη θα δούμε ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσουν και το μωρό με την Αλεξάνδρα, ενώ στην επιφάνεια θα έρθει και ένα μυστικό φέρνοντάς τους ήρωες σε δύσκολη θέση. 
Παράλληλα βλέπουμε την Δάφνη μαζί με τον Μύρο να έχουν ζαλιστεί από το πολύ ποτό και στο τέλος θα καταλήγουν να είναι μαζί στο κρεβάτι και όλα αυτό θα γίνει εντελώς φιλικά!Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 595 - 596  4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top