mproysko-epeisodio-597-598-599-4os-kyklos

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 597 - 598 - 599  4ος Κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο ο Σήφης μαζί με τη Μελίνα πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν άλλη μία κατάθεση, μιας και τους έχει καλέσει ο αστυνόμος. Ο αστυνόμος ξεκινά με μία επιθετική συμπεριφορά εναντίον τους και ο Σήφης παίρνει την απόφαση να τον αντιμετωπίσει και εκείνος επιθετικά και όλη αυτή η κατάσταση έχει ξεκινήσει να τρομάζει πολύ τη Μελίνα που δεν γνωρίζει που οδηγεί όλο αυτό. 

Ωστόσο οι εξελίξεις ανάμεσα στον Ματθαίο και στην Αναστασία συνεχίζουν, μιας και βλέπουμε ότι στα Χανιά εμφανίζεται ο Ματθαίος μαζί με την Στέλλα για το πάρτι της Δάφνης και εκεί θα τους δει η Αναστασία με αποτέλεσμα να αντιδράσει άσχημα, μιας και η ζήλια της έχει χτυπήσει κόκκινο! 
Στη συνέχεια βλέπουμε ότι η Δάφνη μαζί με αυτόν τον μυστηριώδη ιππέα τον Μύρο θα ξανακοιμηθούν μαζί και συμπεριφέρονται λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Ο Μύρος τελικά θα δεχτεί να πει το μεγάλο ψέμα στον Χρήστο ότι το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι δικό του. Έτσι τους βλέπουμε στη συνέχεια ο Χρήστος, ο Μύρος και η Αλίκη να πηγαίνουν για τα διαδικαστικά στον δικηγόρο. 

Ο Αντρέας εξακολουθεί να έχει και άλλες κρυφές συναντήσεις μαζί με την Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος προσπαθεί να περισώσει τον αδερφό του από τα κοφτερά νύχια του περιβόητου ανθρώπου με τα πολλά πρόσωπα τον Αλκιβιάδη. Ο Νεκτάριος παίρνει μία απόφαση που θα εξοργίσει όποιον είναι δίπλα του και αυτή είναι να πάει να καλέσει τον Διαμαντή για φαγητό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα στα αδέρφια.
Μπρούσκο επεισόδιο 598

 Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Αχιλλέα να είναι ανήσυχος, αφού βλέπει ότι προσεχώς θα είναι άσχημα μπλεγμένοι σε καινούργια προβλήματα, αφού ο Σήφης ανακάλυψε  ότι ο τύπος που σχετίζεται μαζί με την Χαρά είναι ένα πραγματικό ρεμάλι και εκείνος θα θελήσει να τους εκβιάσει αποσπώντας πράγματα από αυτούς. 

Η Χρυσάνθη συναντιέται μαζί με την Δήμητρα και εκεί της ζητά να αφήσει επιτέλους ελεύθερο τον Νεκτάριο, αφού δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα τον κρυφό έρωτα που νιώθει για τον Πάτροκλο! Ωστόσο βλέπουμε ότι η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόλυτο πανικό μιας και αντιλαμβάνεται ότι η νταντά που έχει προσλάβει να προσέχει το μωρό εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί. 

Ένα μεγάλο κουτσομπολιό ξεκινά με τα ιδιαίτερα προσόντα που έχει ο Μύρος σαν πραγματικός εραστής, αφού η Δάφνη δεν αποκαλύπτει τίποτα στις φίλες της για αυτόν τον τύπο. Ο Παύλος θέλοντας τα παιδιά του να αποδεχθούν την Χρυσάνθη μέσα στην οικογένεια της ζητά να παντρευτούν, δίχως να λογαριάζει ποια θα είναι η αντίδραση των παιδιών του. 

Ο Αλέξης θα πάει να δανειστεί χρήματα από τον περιβόητο τοκογλύφο διαμέσου του Τζιράκη με αποτέλεσμα ο τοκογλύφος να τον βάλει και εκείνον στο χέρι, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει μια άσχημη κόντρα με τον Ανδρέα.

 Πλέον έχει φτάσει  η ώρα για το περιβόητο πάρτι της Δάφνης όπου θα συμβούν διάφορα ευτράπελα. Ο Αχιλλέας δείχνει αρνητικός στο να πάει και να φορέσει αυτό το κόκκινο μαντηλάκι και με την συμπεριφορά του θα επηρεάσει και όλους τους άλλους. Ο Σήφης είναι εκνευρισμένος με την συμπεριφορά που έχει ο Αλκιβιάδης, μίας και είναι πολύ διαχυτικός μαζί με την Άλκηστη και τότε φεύγει έξω φρενών από το πάρτι.
Στη συνέχεια βλέπουμε ότι στα μέσα της βραδιάς εμφανίζεται ξαφνικά ο χαμένος πατερούλης του Μύρου με αποτέλεσμα να τους αφήσει όλους άναυδους.
Μπρούσκο επεισόδιο 599

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Μύρο να είναι πολύ χαρούμενος, μιας και κατάφερε για πρώτη φορά στη ζωή του να συναντήσει τον χαμένο του πατέρα, ενώ όλοι στο πάρτι παρακολουθούν πολύ συγκινημένοι τις στιγμές που διαδραματίζονται ανάμεσα σε πατέρα και γιο. 

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ζει το απόλυτο χάος, μιας και το μωρό της εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένο μαζί με την νταντά. Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της αστυνομίας της Κύπρου, ώστε να βρει το μωρό. 
Ο Παύλος Γιαννακάκης ζει τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής του και νιώθει πολύ προσβεβλημένος από το γεγονός ότι η Χρυσάνθη αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Ο Αχιλλέας για ακόμα μία φορά θα βρει έναν παράξενο τρόπο για να εκδηλώσει στη Μελίνα τον έρωτά του. Στη συνέχεια του επεισοδίου θα δούμε τον Σήφη να εξακολουθεί να είναι εξαγριωμένος με την συμπεριφορά του Αλκιβιάδη. Ωστόσο η Άλκηστη βρίσκει έναν τρόπο για να πείσει τον Αλκιβιάδη ότι πλέον δεν θέλει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

 Ο Διαμαντής θα ζητήσει για ακόμα μία φορά από την Δάφνη να πάει και να ζήσει μαζί του στο σπίτι του. Από αυτήν την εξέλιξη βλέπουμε ότι ο Μύρος είναι πολύ προβληματισμένος, μιας και έχει ξεκινήσει να δαγκώνει τη λαμαρίνα με την Δάφνη. Την επανεμφάνιση του κάνει ο Μανούσος ο δολοφόνος και αυτή τη φορά τη λύση θα την δώσει ο Αχιλλέας, ο οποίος χωρίς να λογαριάσει τους κινδύνους αρχίζει να κυνηγά τον Μανούσο.


Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 600 - 601  4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top