mproysko-epeisodio-607-608-609-4os-kyklos

Μπρούσκο δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 607 - 608 - 609 4ος Κύκλος

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι η κατάσταση της υγείας του μωρού πηγαίνει όλο και καλύτερα γεγονός που θα δώσει μία ανάσα ανακούφισης τόσο στον Αχιλλέα αλλά και στην Μελίνα που αρχίζουν να ελπίζουν το καλύτερο για το μωρό τους. 

Ο Σήφης δείχνει να είναι αναστατωμένος και έχει εγκαταλείψει οποιαδήποτε επαγγελματική του υποχρέωση, μιας και έχει χάλια ψυχολογία αφού η Άλκηστη τον χώρισε και δεν θέλει να τον ακούσει ούτε να τον βλέπει ζωγραφιστό. Ο Ανδρέας είναι σχεδόν σίγουρος ότι το κύκλωμα των τοκογλύφων πήγε και δολοφόνησε τον αδερφό του και έτσι θα ξεσπάσει ένας πόλεμος ανάμεσα σε εκείνον, αλλά και στον Αλκιβιάδη που τον θεωρεί υπεύθυνο. 

Ο Πάτροκλος εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο και μαζί του έρχεται μια πλούσια νύφη που έχει το όνομα Ερνέστα και θα την παρουσιάσει στον πατέρα του τον Διαμαντή. Ο Διαμαντής θα δει με καλό μάτι την καινούργια πλούσια νύφη και σκοπεύει ναχρησιμοποιήσει τον ίδιο του το γιο τον Πάτροκλο για να πετύχει τους σκοπούς του με τον Παύλο Γιαννακάκη. 
Ο Μηνάς θέλει να γίνει και εκείνος πλούσιος και ψάχνει να βρει τον τρόπο, ώστε να το πετύχει με αποτέλεσμα να ζαλίζει συνεχώς με διάφορες εξωφρενικές ιδέες τον Σήφη!
Μπρούσκο επεισόδιο 608

Σημαντικές εξελίξεις θα δούμε και σε αυτό το επεισόδιο μιας και ο Σήφης εξακολουθεί να ελπίζει και να προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Άλκηστη, αλλά εκείνη είναι ανυποχώρητη στην απόφασή της να τον χωρίσει. 

Την ίδια ώρα το μωρό της Μελίνας διαφεύγει τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να επιστρέψει όλοι οικογένεια ξανά στο σπίτι. Η Κωνσταντίνα και ο Χαρίδημος θα περάσουν μία νύχτα πάθους μαζί, αλλά ένα λάθος που θα συμβεί με το σουτιέν της Κωνσταντίνας να βρίσκεται στα ρούχα του Χαρίδημου κινδυνεύει το μυστικό τους να βγει στην επιφάνεια. 

Ένα ταπεραμέντο που έχει η Δάφνη θα προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του Αλέξη με αποτέλεσμα να κάνει τον Μύρο να ζηλέψει. Ο Σήφης με την αδερφή του θα εξαγριωθούν με τον Παύλο όταν μάθουν ότι θέλει να παντρευτεί την Χρυσάνθη. Η Ερνέστα η κοπέλα που έχει φέρει ο Πάτροκλος μαζί του θα προσπαθήσει να  συμφιλιώσει ξανά τον Πάτροκλο μαζί με την Χρυσάνθη. 

Ο Ματθαίος κάνει ότι περνά από το χέρι του, ώστε να ηρεμήσει την Στέλλα από τις φοβίες που επανήλθαν όταν ένας καινούριος εχθρός εισβάλλει μέσα στο σπίτι της. 
Ο Ανδρέας έχει υπό στενή παρακολούθηση τον τοκογλύφο, ενώ την ίδια στιγμή η Αναστασία δείχνει αποφασισμένη να πάει την ζωή της ένα βήμα παρακάτω δίπλα στο πλευρό του. Ο Σήφης με τον Αχιλλέα είναι εξαγριωμένοι όταν μαθαίνουν ότι ο Πάτροκλος βρίσκεται στα Χανιά και κυκλοφορεί ανενόχλητος και ελεύθερος τους δρόμους. Τότε οι δύο άντρες παίρνουν την απόφαση να πάρουν την όλη κατάσταση στα χέρια τους!Μπρούσκο επεισόδιο 609

 Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς μπρούσκο ο Αχιλλέας με τον Σήφη μαθαίνουν ότι ο Πάτροκλος κατάφερε να απαλλαχτεί από όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για την απόπειρα δολοφονίας που έκανε εναντίον τους. Έτσι λοιπόν καταστρώνουν ένα σχέδιο μυστικά από όλους, ώστε να τον κάνουν να πληρώσει για αυτό που τους έκανε. 

Την ίδια ώρα στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας θα πάει να μείνει η Στέλλα και θα καταφέρει να τους αναστατώσει με τις όποιες φοβίες έχει. Ο Νεκτάριος για ακόμα μια φορά σκαρφίζεται διάφορα ψέματα για να πάει να μείνει ένα βράδυ με την Αλεξάνδρα που πλέον έχουν ξεκινήσει να ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον και μια δικιά τους οικογένεια. 

Η Γεσθημανή θα προσπαθήσει να ηρεμήσει και να συμφιλιώσει τον Σήφη και την Άλκηστη και να τα ξαναβρούν. Ο Αλέξης θα προσπαθήσει να ξαναπάρει την Αναστασία με το μέρος του, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τον Ανδρέα να ζηλέψει. Ο άνθρωπος που έβαλε ο Ανδρέας να παρακολουθεί τον Αλκιβιάδη έχει καταφέρει να μαζέψει στοιχεία αποδεικνύοντας τι πραγματικά συμβαίνει.
 Ο Ανδρέας μη λογαριάζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει θα επιτεθεί στον Τζιράκη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το κρυφό φλερτ ανάμεσα στον Χαρίδημο και στην Κωνσταντίνα εξακολουθεί και συνεχίζεται. Η Δάφνη μένει έκπληκτη όταν γίνεται μάρτυρας σ' ένα ακατάλληλο επεισόδιο ανάμεσα στην Κουκίτσα και στο Μύρο!Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 610-611 4ος ΚύκλοςΜΠΡΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Top