oi-symmathites-epeisodio-1-2-3-4-5-gkyklos

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 112 - 113 -114 - 115 -116  Γ κύκλος 

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Γ ΚΥΚΛΟΣ

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τη Μαριλένα να παίρνει την απόφαση να πάει να μείνει στο σπίτι της Βάλιας, μιας και θέλει να πάρει πίσω την εταιρεία του πατέρα της. Όμως φαίνεται ότι μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την ανυποψίαστη Μαριλένα και αυτή η έκπληξη θα έρθει από την Αργεντινή. 

Η Τατιάνα τελικά πάει και κάνει το τεστ DNA, αλλά ελπίζει να μη χρειαστεί ποτέ να μάθει τα πραγματικά αποτελέσματα. Η Τατιάνα θα κλείσει ένα ραντεβού ανάμεσα στην Ίριδα και στον Αριστείδη, ώστε να βρουν μία ήρεμη και συμβιβαστική λύση για όλους. Ο Παύλος σε συνεργασία με την Βάλια και τον Ανδρέα προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να φέρουν την μητέρα της Μαριλένας από την Αργεντινή, αλλά δυστυχώς για εκείνους διατρέχουν πολλούς κινδύνους μέσα στο ράντζο που είναι εγκλωβισμένοι η μητέρα της! 

Η Γκέλυ πηγαίνει στον Ισίδωρο και στη Ντίνα σε άσχημη κατάσταση μιας και βρίσκεται μέσα στα κλάματα. Η παρέα του Άρη με την βοήθεια της Epic θα αναλάβουν να παίξουν την καλύτερη καλοκαιρινή μουσική στο καλύτερο beach party της χρονιάς που θα γίνει. 

Τελικά ο Αριστείδης θα δεχτεί να γίνει αυτό το περιβόητο ραντεβού με την Ίριδα ώστε να βρουν μία λύση; Η Ιωάννα θα αποκαλύψει ποια ήταν η πραγματική αιτία που σκηνοθέτησε το θάνατό της; Η Γκέλυ γιατί σηκώθηκε και έφυγε ξαφνικά από την Κύπρο; Τελικά στο beach party που θα κάνει ο Άρης ποιοι θα πάνε ; Ενώ μεγάλη αγωνία επικρατεί για το εάν γυρίσει ο Αντρέας σώος και αβλαβής από την Αργεντινή;
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 2 Γ κύκλος

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την Σεσίλια να πηγαίνει στο beach party για να καταφέρει και να διορθώσει τις σχέσεις της μαζί με τη Μαριλένα και η τελευταία αποφεύγει συνεχώς τα τηλεφωνήματα της Σεσίλιας και έχει θυμώσει μαζί της για την περιβόητη προδοσία! 

Την ίδια ώρα η Κρίστη έχει αντιληφθεί τα συναισθήματα που νιώθει η Μπέτυ για τον Άρη και θα την ενθαρρύνει να πάει και να τον διεκδικήσει ! Ο αστυνόμος πηγαίνει και αυτός στο beach party μαζί με την Σεσίλια και από ότι φαίνεται η ιστορία με την περιβόητη ληστεία που είχε γίνει στο μαιευτήριο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί! Την ίδια ώρα συναντάμε και την Τατιάνα να είναι σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και ο Παύλος πηγαίνει και την ρωτάει ευθέως ποιος είναι αυτός ο νέος μέτοχος που έχει γράψει μέσα στις σημειώσεις της, ώστε να καταφέρουν και να ξαναπάρουν στα χέρια τους την εταιρεία του Αριστείδη!

 Πολλά είναι και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει και η Βάλια μιας και θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Φρίντομ, αλλά εκείνος συνεχώς την αποφεύγει! Πλέον τα περιθώρια για την Τατιάνα δείχνουν να έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ μιας και θα πρέπει να βρει μία καλή δικαιολογία, ώστε να πει την αλήθεια στον Παύλο για την μεγάλη αμφιβολία που υπάρχει εάν είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της! Και εδώ θα συναντήσουμε και τη Μαριλένα που έχει φτάσει η στιγμή να συναντήσει την μητέρα της ύστερα από 30 χρόνια!Οι Συμμαθητές επεισόδιο 3 Γ κύκλος

Ο Ανδρέας ζητάει από τη Μαριλένα να πάνε και να μείνουν στο πατρικό του σπίτι. Πλέον τα αποτελέσματα του DNA έφτασαν στα χέρια της Τατιάνας, αλλά εκείνη δείχνει αδύναμη να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Την ίδια ώρα η μητέρα της Μαριλένας η κυρία Ιωάννα βρίσκεται στο σπίτι της Βάλιας, όπου και θα προσπαθήσει να το σκάσει.

Η Αλίνα μένει έκπληκτη όταν αντιλαμβάνεται ότι στο στούντιο της Κρίστης όπου και διαμένει ο Άρης φιλοξενείται ακόμα και η Μπέτυ. Ο Γιώργος μαζί με τον Φρίντομ εξακολουθούν και κάνουν κατάληψη μέσα στην εταιρεία του Αριστείδη και παίρνουν την απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για να μπορέσουν να εκνευρίσουν όλο και περισσότερο την Ίριδα, αλλά και τον θείο της.

Την ίδια ώρα ανακοινώνεται ότι ο νέος γενικός διευθυντής της εταιρείας θα είναι ο θείος της ίριδας ο Αργύρης Δαμίγος! Ο Αριστείδης εκνευρίζετε ακόμα περισσότερο και θα καλέσει το προσωπικό της πρώην εταιρείας του, ώστε να κάνει και αυτός την δικιά του ανακοίνωση.Η μητέρα της Μαριλένας θα της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για ένα μεγάλο μυστικό που αφορά το παρελθόν. Μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει και την Αλίνα και θα μάθει ότι ο Άρης διαμένει στο ίδιο σπίτι όπου και φιλοξενούν την Μπέτυ. Ο Αριστείδης φαίνεται ότι θα δώσει μια μεγάλη μάχη μαζί με την ομάδα του, ώστε να καταφέρει και να ξαναπάρει τον έλεγχο της εταιρείας και απέναντί του έχει την Ίριδα με τον θείο της τον Αργύρη!


Οι Συμμαθητές επεισόδιο 4 Γ κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο η Μαριλένα μαζί με την μητέρα της την Ιωάννα θα βρίσκονται στον κήπο με τις ίριδες όταν η μητέρα της της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την πραγματική αλήθεια και το τι συνέβη πριν 30 χρόνια.

 Η Κρίστη θέλει να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο για να πάει και να φέρει τα υπόλοιπα πράγματα της. Η Μαριλένα παίρνει την απόφαση ότι ο Άρης θα πρέπει να πάει να γνωρίσει την γιαγιά του και έτσι πηγαίνει στον Ανδρέα και του ζητά την βοήθεια του, ώστε να βρουν ένα τρόπο και να ανακοινώσουν ότι η γιαγιά του δεν έχει πεθάνει αλλά είναι ζωντανή. 

Η Τατιάνα τελικά μαθαίνει όλη την αλήθεια του τεστ DNA.
 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε όμως και να απαντιούνται πάρα πολλά ερωτηματικά για το ποιος ήταν υπεύθυνος που έφυγε η Ιωάννα από την Ελλάδα και αν έφταιγε ο Αριστείδης, ενώ θα δούμε και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να αποκαλύψουν στον Άρη ότι η γιαγιά του είναι ζωντανή! Όσον αφορά το μυστήριο της πατρότητας του παιδιού της Τατιάνας φαίνεται να απαντιέται στο επόμενο επεισόδιο....


Οι Συμμαθητές επεισόδιο 5 Γ κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο η Ίριδα σε συνεργασία με το θείο της τον Αργύρη θα κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν την κατάληψη του εργοστασίου, αλλά η ομάδα αντιστέκεται ακόμα περισσότερο και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ' ότι φανταζόταν η Ίριδα. 

Η Τατιάνα παίρνει την απόφαση και πηγαίνει και λέει στον Παύλο όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Παύλο. 

Η Σεσίλισ κάνει ότι μπορεί για να συναντηθεί με την Μαριλένα που δεν την έχει συχωρέσει ακόμα σχετικά με την προδοσία που πήγε και της έκανε. Την ίδια ώρα ο Αριστείδης θα μάθει τι δουλειά έκανε η Δήμητρα τα προηγούμενα χρόνια! 

Η Ντίνα πηγαίνει στο σπίτι της Βάλιας για να συναντήσει τη Μαριλένα. Η Τατιάνα πηγαίνει στην Σεσίλια και ζητάει την βοήθεια της, ενώ ο Παύλος πηγαίνει και  στη Μαριλένα, ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει. Ο Παύλος είναι σε άσχημη κατάσταση, μιας και έμαθε ότι Τατιάνα κρατούσε ακόμα μυστικά από εκείνον. Τον αστυνόμο τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη μιας και η Ίριδα και ο Αργύρης πηγαίνουν και του ζητούν τη βοήθειά του για να μπορέσουν και να σταματήσουν την κατάληψη που γίνεται στο εργοστάσιο! Όλα τα επεισόδια Οι Συμμαθητές  ΕΔΩ
 
Top