oi-symmathites-epeisodio-6-7-8-9-10-gkyklos

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 6-7-8-9-10 Γ κύκλος 

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 Γ ΚΥΚΛΟΣ

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι συμμαθητές θα παρακολουθήσουμε τον Φρίντομ, το Γιώργο και τον Ανδρέα να φτιάχνουν καινούρια πανό για να ενισχύσουν την κατάληψη που κάνουν μέσα στην εταιρεία . 
Την ίδια ώρα ο καινούργιος γενικός διευθυντής ο Αργύρης είναι έτοιμος να διώξει τον Ανδρέα μέσα από την εταιρία . Ο Παύλος παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά από το σπίτι που μένει με την Τατιάνα. Η Αλίνα θα πάει και θα συναντήσει τον Τζέρι και θα τον ρωτήσει για τους στίχους που έχει γράψει πάνω στο τραγούδι.
 Ο Άρης θα γνωρίσει την γιαγιά του την Ιωάννα την ώρα που ο κύριος Αριστείδης θα πάει και θα χτυπήσει το κουδούνι. Οι εξελίξεις μέσα στην σειρά οι συμμαθητές προχωρούν μιας και θα δούμε την Τατιάνα να παραλαμβάνει κάτι που θα την συγκλονίσει και αυτό που θα παραλάβει έρχεται από τον Παύλο. Ο Αργύρης Δαμίγος μαθαίνει το γεγονός ότι πλέον η Ιωάννα δεν είναι στην Αργεντινή αλλά στην Αθήνα!


Οι Συμμαθητές επεισόδιο 7 Γ κύκλος
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 8 Γ κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε οι τηλεθεατές να παίρνουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Για παράδειγμα θα δούμε την Τατιάνα τελικά να επιλεγεί ανάμεσα στον Αριστείδη και τον Παύλο! Η Βάλια και ο Φρίντομ κάθονται να κουβεντιάσουν και παίρνουμε μια τελευταία απάντηση για το τι θα κάνουν τελικά! Θα είναι μαζί ή όχι. 

Η Ιωάννα θα αποκαλύψει τι νιώθει πραγματικά για τον Αριστείδη και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της. Η Μαριλένα, ο Ανδρέας και ο Άρης πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο που θα μάθουν την πραγματική αλήθεια που αφορά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν πριν οι χαρακτήρες μέσα στη σειρά κάνουν ένα βήμα μπροστά για να ζήσουν το καινούργιο τους μέλλον θα μάθουν και την πραγματική αλήθεια που αφορά το παρελθόν τους, μιας και όλα έρχονται στην επιφάνεια. 

Ακόμα θα δούμε να έρχεται και μια αλήθεια στην επιφάνεια που θα καταφέρει και θα λυτρώσει την Μαριλένα, αλλά και τον Ανδρέα. Ωστόσο ο Φρίντομ και η Βάλια θα πάρουν μία απόφαση για το εάν θα είναι τελικά μαζί ή όχι. Σε αυτό το επεισόδιο θα μας απασχολήσει και το θέμα με την Τατιάνα, τον Παύλο και τον Αριστείδη για το ποιον θα διαλέξει η Τατιάνα από τους δύο. Στο τέλος βλέπουμε τον Αριστείδη και την Μαριλένα να εξακολουθούν να δίνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε να καταφέρουν και να πάρουν την εταιρεία τους πίσω από τα χέρια της Ίριδας και του Αργύρη Δαμίγου!Οι Συμμαθητές επεισόδιο 9 Γ κύκλος

 Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τους συμμαθητές να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα, ύστερα από την κλιμάκωση που είχαν στον πόλεμο ανάμεσα σε αυτούς και στην Ίριδα και τον Αργύρη Δαμίγο.

 Έτσι λοιπόν η σειρά έχει μεταπηδήσει λίγες εβδομάδες αργότερα και εκεί θα δούμε τον Ανδρέα να έχει κάνει κάποιες αλλαγές πάνω στην εμφάνισή του. Κάποια καινούργια δεδομένα θα αλλάξουν και τη ζωή της Μαριλένας που πλέον έχει αναλάβει πολλές επαγγελματικές ευθύνες, ενώ εξακολουθεί και μένει στο σπίτι του Ανδρέα.

Τώρα βλέπουμε ότι πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στην σχέση του Φρίντομ και της Βάλιας, ενώ η Ντίνα περνάει από κόσκινο την Γκέλυ για να μάθει τι πραγματικά ήταν αυτό που την οδήγησε να χωρίσει. 

Ο Ανδρέας παίρνει την απόφαση να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ενώ η Γκέλυ καταφέρνει να γνωρίσει έναν πολύ ενδιαφέρον άγνωστο τύπο. Ο Φρίντομ θα πάει να κάνει ένα τυπικό τσεκ απ και παίρνει την απόφαση να σταματήσει να φέρετε πλέον σαν παιδί. 
Το λεύκωμα που έχει η Βάλια έχει πάρει σάρκα και οστά και θα ξαναζωντανέψει την συζήτηση των συμμαθητών σχετικά με το χαμένο συμμαθητή τους τον Φραγκίσκο που κανείς δεν έχει καταφέρει να θυμηθεί.
 Μία γυναίκα που έχει το όνομα Αλίκη θα καταφτάσει στην Ελλάδα και πάει και κάνει μία νυχτερινή καταδρομή στην εταιρεία του Αργύρη.  Ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης τύπος που πήγε και γνώρισε η Γκέλυ μέσα στο μπαρ του Άρη ;Οι Συμμαθητές επεισόδιο 10 Γ κύκλος

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Ανδρέα να πηγαίνει στο υποθηκοφυλάκειο, ώστε να πάρει στα χέρια του ένα πιστοποιητικό που αφορά ένα οικόπεδο που του άφησε η γιαγιά του και θέλει να φτιάξει ένα πάρκο σκύλων! Δυστυχώς όμως ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι κάποιος έκανε ένσταση για το οικόπεδο και αυτός δεν είναι άλλος από τον ξάδερφό του τον Ηρακλή. 

Η πρώτη μέρα της Μαριλένας στην εταιρεία του Αριστείδη είναι γεγονός και εκεί θα βρει μία πρόταση για την εταιρεία που την βάζει σε μεγάλο δίλημμα. Ωστόσο βλέπουμε ότι μέσα στο λεύκωμα θα γίνει μία ακόμα ανακάλυψη γεγονός που θα αναγκάσει την Κρίστη να βάλει σαν σκοπό της να βρουν μαζί με τη Μαριλένα αυτόν τον περιβόητο χαμένο συμμαθητή τους τον Φραγκίσκο και να πάνε να τον ενώσουν με τον έρωτα της ζωής του. Ωστόσο ο Άρης δείχνει να συγκλονίζεται όταν θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από την Μπέτυ και την Αλίνα και του ζητούν βοήθεια. 
Η Μαριλένα δείχνει να είναι λίγο αναστατωμένη, μιας και έλαβε ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα . Η πρώτη μέρα της Μαριλένας στην εταιρεία του Αριστείδη ξεκίνησε και έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και μπαίνει το μεγάλο ερώτημα εάν τελικά θα τα καταφέρει ! Η Κρίστη θα καταφέρει άραγε να εντοπίσει αυτόν τον περιβόητο Φραγκίσκο ;

Όλα τα επεισόδια Οι Συμμαθητές  ΕΔΩ
 
Top