osa-den-xereis-epeisodio-17-18-19-20

Όσα δεν ξέρεις- επεισόδιο 17 - 18 - 19 - 20

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 17

Η Χαρά πηγαίνει στο καφέ της Άννας για να δείξει στο Μάνο και την Άννα τις αποδείξεις για καταθέσεις που βρήκε στο γραφείο του πατέρα της. Την έχει πιάσει πανικός, καθώς δεν είχε ποτέ τόσα λεφτά η οικογένειάς της και ούτε είχε ξανακούσει γι’ αυτά. 

Η Αμαλία ζητάει συγνώμη απ’ τον Θωμά για την συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό και του αναφέρει ότι μίλησε στην Μαρία για το παρελθόν τους. Ο Θωμάς θυμώνει καθώς αυτός τόσα χρόνια το κρατούσε κρυφό απ’ το Γιώργη. Η Εύα απειλεί τον Πάρη ότι θα φύγει απ’ το σπίτι λόγω της συμπεριφοράς της γιαγιά του. Ο Μάνος παίρνει τηλέφωνο κάποιον που μπορεί να βοηθήσει με την υπόθεση της Χαράς. Η Κατερίνα είναι αγχωμένη για την παράδοση, γιατί ξέρει πως αν δεν το κάνει, θα χάσει τον Αλέξανδρο. 
Ο Κωνσταντίνος έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα, την ίδια στιγμή που ο Πάρης ψάχνει την Εύα, που έχει φύγει από το σπίτι και έχει μια έντονη διαμάχη με την γιαγιά του. Τέλος, ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται να ξεκινά ανάμεσα στο Μάνο και την Άννα. 


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 18

 Ο Πάρης ανησύχησε όλο το βράδυ για την Εύα, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του. Η Μαρίνα και ο Σωκράτης πηγαίνουν να δούνε τι κάνει ο Θωμάς και τον περιποιούνται όσο μπορούν. Η Κατερίνα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Αλέξανδρο να πάει μαζί της. 

Ο Κωνσταντίνος αφού έχει πάρει αυτό που ήθελε απ’ την Ελπίδα, αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι της. Ο Μιχάλης αγωνία για τις ανακρίσεις και πως θα εξελιχθεί το θέμα της αποφυλάκισης του. Η Χαρά προτείνει στην Άννα, να τους βοηθήσει ο Κωνσταντίνος μιας και είναι δικηγόρος. Η Άννα τον παίρνει τηλέφωνο για να του το πει. Ο Πάρης ζητάει από την Εύα να κάνει υπομονή και να προσπαθήσει να τα βρει με την οικογένεια του. 

Έπειτα το ζητάει και από την Κάτια, λέγοντας της πως η Εύα είναι η γυναίκα της ζωής του και πρέπει να την αποδεχτεί. Η Κατερίνα παραδίδει το πακέτο σε δύο τύπους που φέρονται χυδαία και εκείνη τρέμει από τον φόβο της. 


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 19

 Η Άννα και ο Μάνος αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία σ’ αυτό που αισθάνονται και να είναι μαζί ζευγάρι. Η Κατερίνα ανακουφισμένη που τελείωσε η άσχημη εμπειρία της στην παράδοση, ζητάει απ’ τον Αλέξανδρο να μην το ξανακάνει ποτέ αυτό. Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται όλο και χειρότερη και ο Μιχάλης παρατηρεί περίεργες κινήσεις από έναν φυλακισμένο. 

Ο Πάρης ψαρεύει την Εύα για τη μητέρα της, μετά το νούμερο που είδε στο κινητό της να την καλεί για πολλοστή φορά και αποφασίζει να καλέσει στις πληροφορίες και να μάθει σε ποιον ανήκει. Ο Κωνσταντίνος ξεκινάει την έρευνα για τον πατέρα της Χαράς και την εταιρία που του είπαν τα κορίτσια και ανακαλύπτει ότι ο διευθυντής της εταιρίας, πληρώνετε ακόμα και σήμερα από τον θείο του. Η Άννα λέει στη Χαρά για την ευκαιρία που αποφάσισε να δώσει σε μια σχέση με τον Μάνο και εκείνη ενθουσιάζεται που βλέπει επιτέλους την φίλη της να προχωράει. 
Ο Μιχάλης μετά την απειλή που έκανε στον Στέλιο παρακολουθείτε στενά από έναν φυλακισμένο, ο οποίος έχει εντολές από τον Στέλιο να του κάνει κακό. 


Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 20

Ο Πάρης είναι ακόμα προβληματισμένος με αυτόν τον αριθμό που καλεί την Εύα και αποφασίζει να την παρακολουθήσει για να μάθει τι κρύβει. Ο Μιχάλης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση του Κρητικού και ζητάει την βοήθεια ενός φύλακα, καθώς η ζωή του είναι σε κίνδυνο. 

Η Αμαλία έχει άλλη μία έντονη διαμάχη με την Κάτια για την σχέση της με τον Θωμά. Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει πως βρέθηκε το βραχιολάκι της Κατερίνας στον καναπέ τους και κάνει διάφορες ερωτήσεις στον Αλέξανδρο. Η Χαρά αγωνιά για το τι θα έχει βρει ο Κωνσταντίνος σχετικά με τον πατέρας και δεν αντέχει άλλο την αναμονή. Ο Θωμάς ζητάει από την Μαρία να μην πει τίποτα στον Γιώργη για την σχέση που είχε κάποτε με την Αμαλία, γιατί δε θα του συγχωρέσει ποτέ το ψέμα του αυτό και η Μαρία τον καθησυχάζει. 

Ο Κωνσταντίνος ρωτάει ευθέως τον Στέλιο για αυτό που βρήκε και εκείνος τον απειλεί να μην ξανά ασχοληθεί με τις δουλειές του αν θέλει να συνεχίσει να έχει δουλειά. Όσα δεν ξέρεις επεισόδια ΕΔΩ
 
Top