9-mines-epeisodio-246-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 246 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 246

Ο Δημήτρης λέει στον Αντρέα και τη Δάφνη πως επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Δάφνη ανακουφίζεται και δέχεται να πάνε για ένα αποχαιρετιστήριο ποτό. Η Κρίστη και ο Άλκης ετοιμάζονται για το δείπνο. Η Άννα φροντίζει την αποψινή της εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ ο Δήμος υποδεικνύει στον γιο του, Φοίβο, την άψογη συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξει. Η Ελπίδα έχει άγχος για την πρώτη της εμφάνιση σε κοινωνική εκδήλωση. Ο Μάνος δέχεται την πρόσκληση της Σοφίας και πηγαίνει σπίτι της. Την ίδια στιγμή έρχεται ο Χρήστος και σοκάρεται που τον βλέπει να πίνει κρασί κάτω από τις ευλογίες της Σοφίας. 


Ο Αντρέας σηκώνεται από το τραπέζι και ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία να πει στη Δάφνη πως φεύγει επειδή είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Σύλβια γιορτάζει που κατάφερε να μπει στη ζωή της Κρίστης. Η Κρίστη, η Άννα, η Μάρθα και η Ελπίδα ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις για την εμφάνισή τους, όταν έρχεται ο Δήμος. Η Άννα τα χάνει. Ο Χρήστος εκφράζει στον Μάνο την οργή του που η Σοφία του επιτρέπει να πίνει. Η Σοφία από την άλλη δικαιολογεί τη στάση της λέγοντας πως λίγο κρασί κάνει καλό στην ψυχολογία του. Ο Χρήστος φεύγει έξαλλος, ενώ ο Μάνος καθησυχάζει τη Σοφία λέγοντας πως ο ίδιος την εμπιστεύεται απόλυτα. 

Ο Δήμος λέει στην Κρίστη πως συνάντησε τυχαία την Άννα στο δρόμο. Εκείνη αντιμετωπίζει με καχυποψία την απίθανη αυτή σύμπτωση, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελπίδα νιώθει έλξη για τον Φοίβο, αλλά η Μάρθα προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Όσο ο Αντρέας πηγαίνει να φέρει το αμάξι, ο Δημήτρης αιφνιδιάζει τη Δάφνη με ένα φιλί. Η Σοφία προσποιείται τη στενοχωρημένη για τον Χρήστο αλλά ο Μάνος τη διαβεβαιώνει πως την εμπιστεύεται, αλλά και ότι του έχει γίνει απαραίτητη. Ο Δήμος λέει στη Μάρθα πως θα χρειαστεί τη βοήθειά της για τον γιο του. 

Ο Σερέτης παραλαμβάνει έναν μη ανιχνεύσιμο κοριό. Ο Αντρέας απορεί για την ξαφνική απόφαση του Δημήτρη να φύγει και ζητάει να μάθει από τη Δάφνη αν έγινε κάτι μεταξύ τους. Η Δάφνη ταράζεται, αλλά από τη δύσκολη θέση τη βγάζει η επίσκεψη του Πανίκου, ενός συναδέρφου της από την Πάφο. Ο Δημήτρης βρίσκεται έξω από το σπίτι του Αντρέα και αποχαιρετάει τη Δάφνη με τον δικό του τρόπο. Ο Πανίκος λέει στη Δάφνη πως ο μάρτυρας που κατέθεσε για τη Μαρίνα είναι μυθομανής. Η Ελπίδα πλησιάζει τον Φοίβο. Η Άννα ευχαριστεί τον Δήμο που προβάλει την Κρίστη από τα Μέσα του. Όταν εκείνος λέει πως θεωρεί τον εαυτό του μέλος της οικογένειάς τους, η Κρίστη αντιδράει έντονα. 

Ο Πέτρος βλέπει την τρυφερή σκηνή της Έλενας με τον Οδυσσέα κι έρχονται στο μυαλό του σκηνές από το παρελθόν. Η Έλενα συγκινείται και τον παρασύρει στο κρεβάτι. Ο Πέτρος ενδίδει. Η Κρίστη ξεμοναχιάζει την Άννα και της ζητάει να βάλει φρένο στις διαθέσεις του Δήμου. Η Άννα αντιδράει πιστεύοντας πως ζηλεύει. Η Σοφία γράφει ένα εξομολογητικό γράμμα στον αδερφό της, λέγοντας πως νιώθει να ερωτεύεται πραγματικά τον Μάνο. Η Έλσα βλέπει ξανά τον ίδιο εφιάλτη με τον Μάνο να παρασύρεται από κάποιο αμάξι και να πεθαίνει, και πανικοβάλλεται καθώς νιώθει πως ο πατέρας της κινδυνεύει. Το δείπνο στο σπίτι της Κρίστης τελειώνει, όταν ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Δήμο και τον Φοίβο, οδηγεί τον τελευταίο να φεύγει έξαλλος από το σπίτι. Όλοι ταράζονται, αλλά ο Διαμαντίδης προσπαθεί να υποβαθμίσει το συμβάν. 

Η Σοφία σκίζει το γράμμα στον αδερφό της, και τα βάζει με τον εαυτό της που παρασύρθηκε από τα συναισθήματά της. Η Δάφνη ανακρίνει ξανά τον μάρτυρα και διαπιστώνει πως πέφτει σε αντιφάσεις.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 247 - 248 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top