9-mines-epeisodio-247-bkyklos


9 μήνες δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 247 Β Κύκλος

 9 μήνες επεισόδιο 247

Μετά από την ερωτική του συνεύρεση με την Έλενα, ο Πέτρος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Αντρέας φεύγει για να μιλήσει ο ίδιος στην Έλσα και τον Μάνο για την άκυρη κατάθεση του μάρτυρα, ενώ την ίδια ώρα η Δάφνη παραλαμβάνει το δέμα του Δημήτρη και ταράζεται. 

Η Κρίστη καταλαβαίνει πως το δείπνο ήταν στημένο για να βρεθεί ο Δήμος με την Άννα, αλλά ο Άλκης το αρνείται. Ο Δήμος στέλνει μια ανθοδέσμη στην Άννα και της γράφει να βρεθούν. Η Έλσα λέει στον Μάνο την αίσθησή της πως κινδυνεύει από κάποιον. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας τους ενημερώνει για τις αντιφάσεις του μάρτυρα, γεμίζοντάς τους ξανά απελπισία. Ο Χρήστος μιλάει σκληρά στη Σοφία για τη μέθοδο που ακολουθεί με τον Μάνο. Η Έλσα σοκάρεται όταν ο Μάνος της λέει πως πρέπει να πάρουν απόφαση ότι η Μαρίνα έχει πεθάνει. Ο Πέτρος λέει στη Δάφνη πως παρασύρθηκε με την Έλενα. Ο Δήμος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και της ζητάει να αναλάβει τον Φοίβο. Εκείνη αρνείται λέγοντας πως φεύγει για την Ελλάδα. Η Ελπίδα που ακούει λέει πως άλλαξε γνώμη και τελικά δε θέλει να φύγουν, ενώ την προτρέπει να αναλάβει τον Φοίβο. 

Η Κρίστη μπαίνει στο σπίτι της Άννας και βλέπει την ανθοδέσμη. Όταν η Άννα της λέει πως θα συναντήσει τον Δήμο, ταράζεται περισσότερο και προσπαθεί να την πείσει να μην μπλέξει μαζί του. Η Άννα για μία ακόμα φορά αντιδράει. Η Ηρώ παρασύρει τον Άλκη να δοκιμάσει τη ‘μαγική’ άσπρη σκόνη που θα του δώσει ενέργεια μέχρι τις εκλογές. Η Ελπίδα επιμένει στην απόφασή της να μη φύγουν, καθώς θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον Φοίβο. Ο Σερέτης τηλεφωνεί στον Αντρέα για να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του με τον Οδυσσέα. Όταν βεβαιώνεται πως είναι στη Δίωξη μαζί με τη Δάφνη, μπαίνει σπίτι τους και τοποθετεί τον κοριό. Η σκόνη έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά του Άλκη και η Ηρώ προβληματίζεται. Εκείνος όμως τη διαβεβαιώνει πως δε θα παρασυρθεί. 

Η δασκάλα της Κρίστης την επαινεί για το εξαιρετικό ταλέντο της και την προτρέπει να ασχοληθεί με άλλο είδος μουσικής εκτός από την ποπ. Η Δάφνη προετοιμάζει την Έλσα για το δυσάρεστο ενδεχόμενο η μητέρα της να μη ζει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος αποχαιρετάει τη Μαρίνα με το δικό του τρόπο, στη λίμνη. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο να συναντηθούν. Ο Κυριάκος μαζεύει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο, αλλά η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του και τον οδηγεί ξανά στο Τμήμα. Η Έλσα περιπλανάται στους δρόμους σοκαρισμένη. Τα δοκιμαστικά με τον κοριό στο σπίτι του Αντρέα λειτουργούν τέλεια, με τον Σερέτη να είναι σίγουρος πια πως θα οδηγήσει τις έρευνές του με τον Οδυσσέα όπως εκείνος θέλει. Ο Αντρέας προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, κι επιμένει να του πει η Δάφνη εάν έγινε κάτι μεταξύ τους. 

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης καίει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχε συλλέξει για τον Αντρέα, κρατώντας μόνο μία φωτογραφία της Δάφνης. Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τη Σύλβια που παίρνει πρωτοβουλίες και τη βοηθάει στην καριέρα της. Με μία απότομη κίνηση του Άλκη αποκαλύπτεται ο κοριός που έχει βάλει η Ηρώ στο γραφείο του. 
Ο Διαμαντίδης προβληματίζεται για το ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί και η Ηρώ οδηγεί τις υποψίες τους στον Δήμο. Η Μάρθα ακούει έκπληκτη την Έλενα να της λέει πως έκανε έρωτα με τον Πέτρο. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τον καυγά της με τον Χρήστο, κι εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο αστυνόμος λέει στον Κυριάκο πως οι έρευνες για την υπόθεση της Μαρίνας στρέφονται ξανά πάνω του. Ο Κυριάκος ταράζεται.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 248 - 249 Β Κύκλος

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑπηγή:star

9 mines epeisodio 96-97-98-99-100
 
Top